zasekavanie MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna TTV01
  • Datum začátku Datum začátku
T

TTV01

Host
Ak má niekto skúsenosti a bude vedieť poradiť budem mu povďačný mám MSTS na XP už dlhšie, ale od určitého času sa zasekáva pritom všetko fungovalo bez problému a zrazu nie: sú trate ktoré nejdú spustiť hoc predtým išli iná Šurany - Zvolen pokiaľ nie som vo väčšom meste ako Šurany Zvolen , Levice rozbehnem sa a zrazu sa to zasekne pritom ak spustím trať s Beši tak všetko ide pokiaľ sa nepriblížim k väčším mestám v tom momente sa to zasekne.
Skúšal som re inštalovať hru ale potom už nič nešlo, tak som re inštaloval počítač všetko išlo a zrazu som sa dostal tam kde predtým.

Pri zablokovaní v zobrazovači udalostí píše toto:
opis identifikácie udalosti ( 1000 ) v zdroji ( Microsoft Train Simulator ) sa nepodarilo nájsť. Lokálny počítač pravdepodobne nemá informácie databázy Registry alebo súbory DLL s hláseniami potrebné na zobrazenie hlásení zo vzdialeného počítača. Na získanie tohto popisu môžete použiť parameter /AUXSOURCE= flag. Podrobnosti nájdete v Pomocníkovi a technickej podpore. Súčasťou udalosti sú nasledujúce informácie: train.exe; 1.16.5.912; train.exe; 1.16.5.912; 00301694.

PS: mám Acer Aspire 1511 512RAM nVidia GeForce FX Go5700 64 MB a stiahnuté vždy najnovšie ovládač graf. karty.

Dodatok

Ak som v hre ubral detaily a rozlíšenie nepomohlo to.

No ja som sa zatiaľ s týmto nestretol.Vždy pomohol reinstall trate, prípadne MSTS alebo ako posledné celého Windows a po ňom už šlapalo všetko.Teda za predpokladu že inštalácia bola prevedená korektne.Možno to robí tá grafická karta nakoľko 64 MB je dosť málo.Tá RAM-ka ešte ako tak ujde.Ešte otázka - v Zobrazovači udalostí myslíš ponuku vyvolanú klávesou F11? Ale ako sa píše v popise že nemôže ťahať DLL súbory tak by som tipol že sa niečo "pošahalo" v registroch Windows.Ale potom mi nejde do hlavy ako to že po reinstalle sa ti to stalo znovu.

TTV01 napsal:
Ak má niekto skúsenosti a bude vedieť poradiť budem mu povďačný mám MSTS na XP už dlhšie, ale od určitého času sa zasekáva pritom všetko fungovalo bez problému a zrazu nie: sú trate ktoré nejdú spustiť hoc predtým išli iná Šurany - Zvolen pokiaľ nie som vo väčšom meste ako Šurany Zvolen , Levice rozbehnem sa a zrazu sa to zasekne pritom ak spustím trať s Beši tak všetko ide pokiaľ sa nepriblížim k väčším mestám v tom momente sa to zasekne.
Skúšal som re inštalovať hru ale potom už nič nešlo, tak som re inštaloval počítač všetko išlo a zrazu som sa dostal tam kde predtým.

Pri zablokovaní v zobrazovači udalostí píše toto:
opis identifikácie udalosti ( 1000 ) v zdroji ( Microsoft Train Simulator ) sa nepodarilo nájsť. Lokálny počítač pravdepodobne nemá informácie databázy Registry alebo súbory DLL s hláseniami potrebné na zobrazenie hlásení zo vzdialeného počítača. Na získanie tohto popisu môžete použiť parameter /AUXSOURCE= flag. Podrobnosti nájdete v Pomocníkovi a technickej podpore. Súčasťou udalosti sú nasledujúce informácie: train.exe; 1.16.5.912; train.exe; 1.16.5.912; 00301694.

PS: mám Acer Aspire 1511 512RAM nVidia GeForce FX Go5700 64 MB a stiahnuté vždy najnovšie ovládač graf. karty.

Jakým způsobem si přeinstalovával Windows? Formátoval jsi při tom disk nebo jenom přeinstaloval? Pokud jsi disk neformátoval, tak ho zkus zformátovat, tím se smažou úplně všechna nastavení včetně registrů.
Jenom při samotné přeinstalaci bez formátování se registry nesmažou.

714.222-7 napsal:
Akože nie? Veď registre sú súčasťou Windows.Ale preformátovanie disku je najistejšie nato že sa "spláchnu" všetky programy, údaje a nastavenia.

Mirec napsal:
714.222-7 napsal:
Akože nie? Veď registre sú súčasťou Windows.Ale preformátovanie disku je najistejšie nato že sa "spláchnu" všetky programy, údaje a nastavenia.
Pokud instaluješ Wokna do stejné instance, tak registry zůstávají.....ale nemusíš formátovat, stačí instalovat wokna do jiného adresáře a máš registry fuč.....

Martens napsal:
Pokud instaluješ Wokna do stejné instance, tak registry zůstávají.....ale nemusíš formátovat, stačí instalovat wokna do jiného adresáře a máš registry fuč.....
Dík za ozrejmenie Martin ... :wink:

Pri reinštalácií XP acer vždy formátuje HDD ináč sa nedá znovu nainštalovať

Ono by stačilo odinstalovat MSTS,vyčistit registry nějakým čističem,já osobně používám jv16 PowerTools,má v sobě češtinu,prima program.Mám v PC podobnou kartu s FX 5600 a 128MB paměti a používám starší ovladače,ne ty nejnovější,ty dělají v XP problémy.Myslím,že je mám řady 53 nebo 54 a žádný problém se zobrazováním v MSTS.Abych se vrátil k přeinstalaci.Formátování disku není zapotřebí,je řádně vyčistit registry,restart a následnou instalaci MSTS.A dopručoval bych pak vše nainstalovat včetně tratí znovu,záloha tratí nemusí vždy být funkční.U Trainsetu se to nestává.Pak by se ty problémy už neměly vyskytovat.

když spustím jsi spustím aktivitu přes train store dám spustit všechno mi naběhne jsem v menu spustím to najede mi to jenom do 5-10% pak to zhasne a jsem zpátky ve Windowsu a nevím čím to je potřeboval bych radu co s tím

Mám stejný problém, jaký je zde popsán. Simulátor se chová korektně do té doby, než dám načíst volnou jízdu. Když se mi hra načte, sekne se, za cca 10 sekund přestane i zvuk a za dalších 5 sekund se hra odsekne. Po ujetí cca 100 metrů se to opakuje.
Neví někdo, co s tím? Procesor by měl stačit (dvoujádro, 3GHz), RAM 2GB, grafika NVidia GForce, taky dostatečná.

Back
Nahoře