matej.jancovic napsal:
....Nejsem ale odtamtud,takže je nemůžu nafotit.
Jen takový skromný dotaz. Proč nezkusit něco, kam to mám blízko a zkusit vymodelovat něco ze svého blízkého okolí ?
Já také potřeboval nějaká nádraží nafotit a po výzvě jsem dostal výmluvné reakce, proč to nemohl vyfotit. Druhý pokus se už nekonal.
Co se Valtic týká, tak je tam stejná budova jako v Šakvicích, proto je tam přeskinovaný originál. Valtice město jsem kdysi fotil, ale nikdo ochotný se nenašel. Je to už dávno a nevím, kde mám fotky. Mikulov je pěkná nádražní budova, hodně typická. Nafocenu ji nemám. Ale například mám nafoceno Zaječí. To už jsem poslal tolika lidem, ale pro nikoho to nebylo zajímavé, aby to vymodeloval. Budova, perony skladiště.
Ale našel jsem i ve fotkách od Honzy Švece nafocené Lukavice na Moravě. Chtěl je vymodelovat, ale jistý modelář z tohoto fóra mu před třemi lety řekl, že to modeluje On. Také na předminulé slezině ukazoval i rozpracovaný model. Roky plynou a na tomto nádraží stojí na obou tratích stále universální model ze začátků MSTS.
Doporučil bych opravdu nejprve ukázat co umím a pak se domluvit o možnostech, co je už nafocené.
Jinak každý nový modelář, který skutečně něco vymodeloval se ohlásil způsobem, že rovnou poslal model a tak začala vzájemná komunikace.
Ale jaksi bohužel nyní mi chodí emaily s honosným nadpisem o spolupráci, že mi někdo začne modelovat. Měsíce plynou a nikdy z toho nic nebylo. Dotyční asi přišli na to, že to tak jednoduché s modelováním není.