7
714.222-7
Host
Pokud se jedná o moje textury Poštovní spořitelny, která je na tom screenu, tak ti dávám souhlas. Autorem modelu je J. Skůra od kterého už souhlas máš. Přeji hodně úspěchů při práci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napsal:Jen bych mel poznamku, ze existuji i modely Karosy B731, C734, LC735. Pokud by se Pnakymu chtelo, bylo by super tyto busy mit v Locomotionu...
Pnaky napsal:Anonymous napsal:Jen bych mel poznamku, ze existuji i modely Karosy B731, C734, LC735. Pokud by se Pnakymu chtelo, bylo by super tyto busy mit v Locomotionu...
Diky za nabidku, to by bylo naprosto uzasne...
A dale mam dotaz na autory modelu ELEKTRICKYCH lokomotiv, zda-li bylo mozne uvolnit jejich verze pouze se zvednutym sberacem (dle lokomotivy atd.) protoze Locomotion nezna a neumi pracovat se sberacema. Ve hre to vypada divne, kdyz jede lokomotiva se stazenym sberacem...
Pnaky napsal:Takze jsem se dostal do faze, kdy jssem predelal jiz hotove lokomotivy a ted se vrhnu na dalsi nove typy... Ale jako maly bonbonek prihodim screen...
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img419.imageshack.us/img419/5073/compare13ze.png
Vzhledem k tomu, že to dělám já, tak ti můžu říct, že všechny modely budou ve všech (oficiálních) nátěrech, které kdy byly...zrovna tu 830ku mám v 6i variantách (1 slovenská)...nevim, jestli jsou všechny nátěry 100% správně, ale mám velice dobrý zdrojOndraJ napsal:Btw. Budou u modelů starších motoráků i ČSD varianty? (nebo alespoň polomáčená 830?
To je bohužel pravdaPnaky napsal:Bohuzel LM omezuje maximalni pocet vozidel (modelu) ve hre na 255 takze se do toho musime vmestnat i s vagonama a lokomotivama, pripadne silnicnima vozidlama...
Abych ukázal, že nekecámOndraJ napsal:Ahoj,
Btw. Budou u modelů starších motoráků i ČSD varianty? (nebo alespoň polomáčená 830?![]()
)