MSTS > Locomotion (CSDset)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Pokud se jedná o moje textury Poštovní spořitelny, která je na tom screenu, tak ti dávám souhlas. Autorem modelu je J. Skůra od kterého už souhlas máš. Přeji hodně úspěchů při práci.

Dekuji, a jsme nesmirne prekvapen, jaka je uzasna komunita kolem MSTS!!! Vazim si Vas i vasi prace... Jen tak dale... A jsem rad, ze mohu vasi praci odprezentovat i v dalsi hre... Jeste jednou vsem diky!!!

Jen bych mel poznamku, ze existuji i modely Karosy B731, C734, LC735. Pokud by se Pnakymu chtelo, bylo by super tyto busy mit v Locomotionu...

Anonymous napsal:
Jen bych mel poznamku, ze existuji i modely Karosy B731, C734, LC735. Pokud by se Pnakymu chtelo, bylo by super tyto busy mit v Locomotionu...

Diky za nabidku, to by bylo naprosto uzasne... ;)

A dale mam dotaz na autory modelu ELEKTRICKYCH lokomotiv, zda-li bylo mozne uvolnit jejich verze pouze se zvednutym sberacem (dle lokomotivy atd.) protoze Locomotion nezna a neumi pracovat se sberacema. Ve hre to vypada divne, kdyz jede lokomotiva se stazenym sberacem...

Pnaky napsal:
Anonymous napsal:

Diky za nabidku, to by bylo naprosto uzasne... ;)

A dale mam dotaz na autory modelu ELEKTRICKYCH lokomotiv, zda-li bylo mozne uvolnit jejich verze pouze se zvednutym sberacem (dle lokomotivy atd.) protoze Locomotion nezna a neumi pracovat se sberacema. Ve hre to vypada divne, kdyz jede lokomotiva se stazenym sberacem...

Obávám se, že to nepůjde. Pro MSTS je poloha sběrače dole brána jako výchozí pro ovládání. Pokud by model byl vymodelován se sběračem nahoře, v ovládací logice se vše otočí. A kromě toho je spousta modelů, jejichž autoři s tvorbou z různých důvodů skončili.

A sakra, tak to bude docelo dost narocny. Ja temhle vecem nehovim ale kdyby byl navod jak na to, tak bych se rozhodne nezlobil ale vim ze po tobe ho chtit nemuzu... :/

Pnaky napsal:
Takze jsem se dostal do faze, kdy jssem predelal jiz hotove lokomotivy a ted se vrhnu na dalsi nove typy... Ale jako maly bonbonek prihodim screen...

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img419.imageshack.us/img419/5073/compare13ze.png

Ahoj,mám locomotion,hraju locomotion,a chtěl bych se tě zeptat kde se dají tento csd set stáhnout poříkladě kde je k mání.Hrál jsem i TTD s českými věci tam jsem se tdostal na nějakých 100 000 000 000,- v české scenerce czech republic.Měl jsem vybudované kolejiště,tak jako ve skutečnosti.Ale locomotion je lepší,už jsem si vytvořil i českou reubliku do hry locomotion,ale bez hor,je tam jen Sněžka.Tak se tě chci zeptat kde se dají stáhnout poříkladě třeba i zaslat na email tento csd set.Díky Lukáš M.

Pratele, po temer roce jsem tu zpet s jednou velkou prosbou... Konverze modelu z MSTS do Locomotion stale pokracuje a snazime se pokryt cely vozovy park ale je tu jeden nejzasadnejsi problem... Autorska prava...

Sami mame vlastni grafiku napriklad do TTD a na pravech si zakladame cili nechceme obchazet ani vase...

Rad bych timto zpusobem pozadal nasledujici autory o svoleni, k pouziti jejich (vsech) modelu pro konverzi do Locomotion:

:?: Dejv
:!: Džordž - již souhlasil
:!: Jaroslav Skůra - již souhlasil
:!: Jiří Polák - již souhlasil
:?: Johnz
:?: Miran
:!: Ondřej Janiš - již souhlasil
:!: Pikku - již souhlasil
:!: Starý - již souhlasil
:!: Tax - již souhlasil
:?: Thunderbird
:?: Tomi
:!: VrbaM - již souhlasil

Predem moc dekuji, je mi take jasne, ze sem nekteri autori nemusi nahlednout ale pevne verim, ze komunita kolem MSTS je natolik silna a organizovana, ze se tot sdeleni k nim dostane...

PS: Informace o autorskych pravech budou samozrejme prikladany k archivu pro stazeni a prijeho vydani, o tom bude informovani jak textove, tak prilozim screen...

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img144.imageshack.us/img144/8005/locodn5.png

Jeste jednou dekuji sam za sebe, za Tycoonez.com:munity a taky za hrace Locomotion...

Ahoj,
z mé strany v tom nevidím problém :) Tímto tedy povoluji konverzi mých modelů a těším se na jejich verze v LM.
Btw. Budou u modelů starších motoráků i ČSD varianty? (nebo alespoň polomáčená 830? :P :roll: )

Ondro, dekuji za poskytnuti prav... Doufam, ze se k tobe pridaji i dalsi... ;)

BTW: Ja osobne jsem od tech konverzi upustil protoze jsem to casove nezvladal ale myslim, ze kdyz reknu, ze budou, jakmile budou ze strany hracu zadane, tak nic nezkazim... Momentalne je prioritu dodelat DMU set na hratelne urovni a dale se bude pokracovat...

Bohuzel LM omezuje maximalni pocet vozidel (modelu) ve hre na 255 takze se do toho musime vmestnat i s vagonama a lokomotivama, pripadne silnicnima vozidlama...

Jak vidím, moje modely si už skonveroval. Čo s tebou ? Zastreliť ? To asi nie, kľudne ich za podmienok jaké popisuješ môžeš pustiť do sveta. Nezabudni ich poslať aj mne ( spolu s Ondrovými, Pikkovými ...... ) vlastne stačí link.

Dekuji... Temi linky jsi asi myslel odkaz primo pro stazeni modelu do LM nebo jen overeni licence??? :) Kazdopadne jakmile set vyjde, urcite se o tom tady dozvite jako prvni...

OndraJ napsal:
Btw. Budou u modelů starších motoráků i ČSD varianty? (nebo alespoň polomáčená 830?
Vzhledem k tomu, že to dělám já, tak ti můžu říct, že všechny modely budou ve všech (oficiálních) nátěrech, které kdy byly...zrovna tu 830ku mám v 6i variantách (1 slovenská)...nevim, jestli jsou všechny nátěry 100% správně, ale mám velice dobrý zdroj:-)
Respektive všechno už je hotové (teda kromě 842 a 853, to nejdou zkrátit), jen to nakódovat... :roll:

Pnaky napsal:
Bohuzel LM omezuje maximalni pocet vozidel (modelu) ve hre na 255 takze se do toho musime vmestnat i s vagonama a lokomotivama, pripadne silnicnima vozidlama...
To je bohužel pravda:-( Pokud nepřijde někdo, kdo to změní, tak budu asi muset některý nátěry vyhodit...:-(

Nemám námitek, pokud někde zůstane ponechána zmínka o autorství. Ne že bych cítil potřebu se svou prací chlubit, ale každý chlap je tak trochu ješitný.

Džordž: Tvou "jesitnost" samozrejme chapu a akceptuji... Tvorba modelu neni minutova zalezitost a tak povazuji za samozrejme informovat o tom, kde jsme k puvodnim modelum prisli... ;)

Jirko dekuji...

BTW: Jak jste asi z Hodkowiczovo prispevku pochopili, ja renderovani modelu opravdu neprovadim... Hodkowicz patri v soucasne dobe k tem nejlepsim, kteri do LM delaji nebo pripravuji modely... Cili jakykoliv dotaz ohledne nateru ci variant modelu, prosim na nej... ;) Ja "pouze" vyrizuji agendu jako autorska prava ale take vim, co tvorba nebo priprava modelu do LM obnasi... :P

Back
Nahoře