ČD 122 a 123

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Dobrý den

Dal jsem si malou práci, abych přeznačil tyto lokomotivy od Thunderbirda, které byli mám dojem u FHavla ke stažení, ale mám problém s kabinou 123, kterou jsem stáhnul z http://www.mirojust.cz/ kdý při pohledu z kabiny nevidím pult, ale ovládat lokomotivu můžu za pomocí myši, můžete poradit.

Čekám na souhlas majitele, aby se zařadily mašiny do trainsetu BP.

CD 122 004-5; 007-8; 021-9 a 039-1.

CD 123 003-6; 019-2 a 029-1

Naposled editoval moderátor:
122,123

No ještě existuje i varianta 122.006.Nevím,ale jak to půjde s tím souhlasem.Autorovi těchto vozidel jsem již dávno psal,neboť jsem měl v úmyslu tyto modely a skiny zveřejnit,jenže nedošla žádná odpověď.Tak jsem to vzal tak,že asi není ochota k souhlasu a poté jsem už ani nekontaktoval autory skinů.Tuším některé z nich možná dělal Pikku,ale nevím to stoprocentně.

Pokud při pohledu vpřed není vidět pult,ale kabina se normálně načte s největší pravděpodobností bude chyba v cvf a to v odkazu,kde má hledat textury součástí kabiny.

Kabinu dej určitě 140, jinak nezapomeň nastavení spřáhel na 30cm a srovnání tlaků dle ostatních vozidel, abychom nepřebili soupravu nebo po najetí na vlak soupravu odbrzdili. Ideální by bylo kdyby eng nastavil někdo, kdo se v ladění komplet vyzná. Ať se to nemusí předělávat několikrát. Jenomže čas je nepřítel všech aktivních do MSTS.

Zbyněk Šemora napsal:
Kabinu dej určitě 140, jinak nezapomeň nastavení spřáhel na 30cm a srovnání tlaků dle ostatních vozidel, abychom nepřebili soupravu nebo po najetí na vlak soupravu odbrzdili. Ideální by bylo kdyby eng nastavil někdo, kdo se v ladění komplet vyzná. Ať se to nemusí předělávat několikrát. Jenomže čas je nepřítel všech aktivních do MSTS.

Tak to je mimo mě, neznám parametri těchto mašin, leda to , zkopírovat z jiné mašiny, třeba ze 130.

alcapone napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

Tak to je mimo mě, neznám parametri těchto mašin, leda to , zkopírovat z jiné mašiny, třeba ze 130.
To ne, nelze mixovat chování různých loko. Ale mám dobrou zprávu, Roman S. mi poslal vyladěnou 122004, ještě nebyl čas ji testnout. Tak podle ní by se daly udělat ostatní. Když tak to nějak dám dohromady. Ale opravdu nevím, kam skočit napřed.

Nabízel jsem 130, protože 141 a 121, mají dle mě špatný rozjezd do plné rychlosti, u brzd si nejsem jist, zda u těchto mašin fungují správně.

Jinak hlavně trať, já momentálně bojuju s pendolínem, protože mě v době okolo 20:05:30 za Ústím, za obloukem vyhazuje MSTS, je tam jenom 1 trafik, který mě přejel a v tu dobu má dojet na konec své jízdy a další nabíha v 20:07.

Ty dvě řady mašin jsem si upravoval, jenom kvůli tomu, abych z těch aktivit nezcvoknul.

Nemáte prosím někdo fotky loko 122,chtěl bych ji zkusit naskinovat.Nafotit ji nemůžu,neb delší dobu marodím a u nás elektriky nejezdí.Díky.Net jsem prohlížel,ale nic kloudného jsem nenašel,víte-li o něčěm,budu rád.

od netu taky nic kloudnýho nečekej :lol: Já jsem až do čtvrtka nebo do středy to se ještě uvidí ve třebový a tak když tu bude něco stát tak se pokusím nafotit

Back
Nahoře