843 004-3 + 843 009-2 "Apolla"

Re: 843 004-3 + 843 009-2 "Apolla"

Dennis napsal:
Hele chcu se zeptat autora lok a vazu 943 043 843 jestli by mi neposkytl textury do TRAINZ ; Díky !
Ešte na čarovné slovko "vole" si zabudol

Naposled editoval moderátor:

Hehe, nechcem do toho nejako zvlášť vstupovať, ale jak to vidím ja, rozumnejšie bude, keď sa dohodnú Hummus s Vrbamom o skonverovaní celých hotových modelov :wink: Bude to jednak skôr, jedna to bude kóšer robota :lol:

To Dráčik: super postreh

Hehe, nechcem do toho nejako zvlášť vstupovať, ale jak to vidím ja, rozumnejšie bude, keď sa dohodnú Hummus s Vrbamom o skonverovaní celých hotových modelov :wink: Bude to jednak skôr, jedna to bude kóšer robota...

Ale já mám už modely postavené i s texturama ale nejsou mos dobré ..

Dennisi, buď té lásky a přestaň plevelit všechny fora v okolí svými pitomými dotazy. Radši si vem foťák a zajdi si na nádraží, v OVě máš tyhle vozidla furt. A o dokončených modelech těchto vozidel bych hodně pochyboval, dle screenů co všude dáváš to není hotové ani z 10% a reálné to není ani z 5%, jediné, co z té soupravy vypadá nějak dobře je Jendova 843. Omlouvám se kolegům z MSTS za OT, ale nemohl jsem si to odpustit.
Přeji příjemný den.

RE: 843 004-3 + 843 009-2 "Apolla"

Přeji hezký den.
Předem se omlouvám Vrbamovi, za to, že to píšu do jeho vlákna s modely 843 a jedná se o reálný vůz, ale nechci zakládet nové vlákno a k tomuto zjištění co jsem našel by mne zajímal i názor ostatních fandů vlaků. Jde o nové zbarvení vozů 843 http://spz.logout.cz/novinky/novinky.php já osobně nevím, ale s tohoto počinu drah moc nadšen nejsem, už jen proto, že si myslím, že červenokrémový nátěr byl daleko průraznější (i hezčí), co se týká viditelnosti lokomotivy např. při přejezdech na nechráněných přejezdech atd. v tomto podání se mi zdá, že takto zbarvenou lokomotivu lze např, za mlžného a deštivého počasí snadno přehlédnout.
S pozdravem Dan.

A zase dělám chybu, že to tady řeknu něco, co bych neměl :D

Swam mi poskytl fotky na vlek ř.043 v tomto NAJBRT laku, plánuji ho (ale až po dokončení objednávek pro ČSD :D) později dokončit. D.

Holt najbrtí nátěr bude už samozřejmostí. Dokonce už by měla vyjet i první 810-ka v najbrtu.

OndraJ napsal:
No, já bych se k novému laku vyjádřil, ale nechcu být tu ve fóru sprostý :twisted: :roll: ;)

Tak to jsme asi dva. Já naprosto nechápu, k čemu přispěje vozidlům nový unifikovaný lak, když na našich kolejích se prohánějí stará "hadr" Béčka (ne-li Bg-čka) v "horkém" stavu... Obměna vozového parku, nebo alespoň oprava vozového parku je už někdy na místě. Dejme si za příklad R 1240-1256. Vlak projede téměř půl republiky v řazení 749+Bdt279 (to však ale moc neplatí; vidíte B,Bg,Bc...)+BDs. Je prakticky "sebevražda" jet tímto rychlíkem na jakoukoliv vzdálenost. Skoro vždy "čistíte drahám okna" v uličce a jste namačkaní jeden na druhém. A když jsem jel z ČB do Prahy, tedy celou vzdálenost, celou cestu jsem stál naamčkaný na ostatních lidech v uličce a místo se uvolnilo až 10 km před cílem. Doslova. Jednoduše řečeno, 1 a 1/2 vozu nestačí. Ale víc jich být taky nemůže, kde by se přece vzaly? Hlavně, že budou mít nový lak :twisted:

SORRY ZA OT.

Dan J. napsal:
Ale nechci zakládat nové vlákno a k tomuto zjištění co jsem našel by mne zajímal i názor ostatních fandů vlaků.
Přineste kýbl , chce se mi zvracet :bms:
To je asi vše co k Najbrtu lze říct :(
Sice si na to dalo pár lidí práci ( i když to vypadá jako od žáka třetí třídy ) , ale určitě tam byly i lepší návrhy :!:

Taxi, prosím o založení nového vlákna o najbrtu a přesunutí příspěvků. Je tu hodně lidí, co si chce o ničení původních laků a vzpomínek na staré doby popovídat :D Díky

Add Intouro : Ano, určitě by tu byly lepší návrhy. Jestli mají ČD nutkání lakovat svá vozidla, nejlepší návrh je obnovit ten původní nátěr :cool:

Dan J. napsal:
...by mne zajímal i názor ostatních fandů vlaků.
Vyjádřím se jen 3 slovy. Je to děs!!! Zatím jsem v tomto laku viděl na živo jen tuším, že 362 120, stál v Dětmarovicích.

To Dominik: Vlákno o těchto nátěrech už tady je. Je v Hyde Parku a to vlákno "Nový design ČD".

Horší než děs, obzvlášť, když každá mašina jiný sklon modrého pruhu :D

To je teda unifik :D fuj! Než tohle bych už snad radši ČDC nátěr... ten se mi celkem líbí...

ZDE

Gajdma napsal:
.....Vlákno o těchto nátěrech už tady je. Je v Hyde Parku a to vlákno "Nový design ČD".
A já to nevěděl, jinak bych to čoupnul rovnou tam, v Hyde Parku moc nečtu.:eek:

No jinak jsem rád, že jsem se nezděsil jen já. Nechápu, co to má za význam a jak jsem psal výše ohledně viditelnosti lokomotivy...:( Kdysi ještě za totáče se dělal onen oranžový pruh na čele lokomotivy. Jinak to sjednocování nátěru je děs. Tak to bylo zajímavější, ale to je asi věc názoru.;)

S pozdravem Dan.

Dominik napsal:

ZDE

Tak pokud to třeba taky nebude tím, že jedna je 163 a druhá 362;):cool:

Edie napsal:
Dominik napsal:

ZDE

Tak pokud to třeba taky nebude tím, že jedna je 163 a druhá 362;):cool:
Pořád se tu mluví a sjednocování nátěrů tak by se dalo předpokládat že dvě lokomotivy s totožnou skříní budou mít i stejný lak.
Jinak k novému laku asi jen toto: Jdu bleeeeeejt! Při konstrukci lokomotiv, brali designéři ohled na linie vozu, udělali krásné laky, které šli přesně na onu skříň. Proto byly tak krásné. Co to má za význam mrsknout na všechny lokomotivy stejný lak?! Jak může mít 854 a 163 stejný lak?

Další OT ohledně najrbťáku: Kamarád mi říkal že v Olomouci už chystají další najbrtku - a má to být 831...:bms::bms:

a to šlo až tak daleko, že druhou polovinu 380tek budeme lakovat rovněž do Najbrta už z výroby. Na výslovné přání ČD. Takže první desítka v původní modro-stříbrné, druhá v Najbrtu....

Back
Nahoře