843 004-3 + 843 009-2 "Apolla"

843

Tak jsem si stáhl toužebně očekávané 843. Jsou moc pěkné, Vrbame díky za ně.
Musím ale hned zkritizovat jednu věc. V archivu jsou použity původní Stimpiho eng soubory "z muzea". Prakticky všechno kolem chování je špatně - zakázaný prokluz, nesprávná brzdící váha a vůbec celé nastavení brzd, ovládání výkonu a EDB nemá být ve stupních, má být na 1 páce, atd. Pro boha PROČ?? Vždyť jsem Ti před časem posílal vyladěný eng a na něj napasované zvuky a animovanou kabinu. U použitých eng souborů to pochopitelně nebude fungovat jak má. Není to škoda?
Taky by mě zajímalo, co testovali ti betatesteři...

Pro ostatní - vzorový eng, animovaná kabina i zvuky jsou na mých stránkách.

Re: 843

Jacek napsal:
Tak jsem si stáhl toužebně očekávané 843. Jsou moc pěkné, Vrbame díky za ně.
Musím ale hned zkritizovat jednu věc. V archivu jsou použity původní Stimpiho eng soubory "z muzea". Prakticky všechno kolem chování je špatně - zakázaný prokluz, nesprávná brzdící váha a vůbec celé nastavení brzd, ovládání výkonu a EDB nemá být ve stupních, má být na 1 páce, atd. Pro boha PROČ?? Vždyť jsem Ti před časem posílal vyladěný eng a na něj napasované zvuky a animovanou kabinu. U použitých eng souborů to pochopitelně nebude fungovat jak má. Není to škoda?
Taky by mě zajímalo, co testovali ti betatesteři...

Pro ostatní - vzorový eng, animovaná kabina i zvuky jsou na mých stránkách.

Pokud vim, tak zadny ENG jsi mi neposilal, to si me s nekym pletes!
Nevim jak u tebe ale u me ta 843 ma EDB+vykon ja jedne pace, stejne jako ma napr. DASH9 atd.

PS: Jakstaks se vyznam v modelovani, ale "ladeni ENGu" jde kolem me, takze se treba te drobnosti muzes ujmout ty.

Vrbam napsal:
PS: Jakstaks se vyznam v modelovani, ale "ladeni ENGu" jde kolem me, takze se treba te drobnosti muzes ujmout ty.

Dobře, já se na to přes víkend podívám a pak Ti pošlu nové engy

843

Velmi zdařilý počin a jsem rád,že je možné již původní 843 nahradit kvalitnějším modelem.Zbývá doladit nějaké ty záležitosti ohledně chování a taktéž jsem si všimnul při testu jedné chybičky.Textury na dveřích resp.piktogramy jsou u verzí CD843004rv,rvbs,CD843009rv,rvbs tedy u obrácené varianty zrcadlově obrácené.
Jinak je to parádní model.

T napsal:
Velmi zdařilý počin a jsem rád,že je možné již původní 843 nahradit kvalitnějším modelem.Zbývá doladit nějaké ty záležitosti ohledně chování a taktéž jsem si všimnul při testu jedné chybičky.Textury na dveřích resp.piktogramy jsou u verzí CD843004rv,rvbs,CD843009rv,rvbs tedy u obrácené varianty zrcadlově obrácené.
Jinak je to parádní model.

Super, diky za pripomenuti, je to malickost to upravit.

843

A ještě jedna věc,ale nevím jestli to nedělá jenom u mne.Při prohlížení v Sview se mi u nástupních prostorů zobrazují jakési modré pruhy.Taktéž při pohledu dovnitř interiéru se mi nezobrazují dveře z oddílu do nástupního prostoru a to na straně,kde je zavazadlový prostor.To je však jen kosmetická a málo viditelná chybička.

T napsal:
A ještě jedna věc,ale nevím jestli to nedělá jenom u mne.Při prohlížení v Sview se mi u nástupních prostorů zobrazují jakési modré pruhy.Taktéž při pohledu dovnitř interiéru se mi nezobrazují dveře z oddílu do nástupního prostoru a to na straně,kde je zavazadlový prostor.To je však jen kosmetická a málo viditelná chybička.

Divne, ted jsem to zkousel a me to SViewer nedela. Muzes mi poslat screen?

Upozorneni:
Musite dat prepsat soubor 943int.ace!!!
Protoze 843 na nej odkazuje a pro ni byl doplneni par vecmi z interieru, take na nej odkazuje 943 a 043, ale ty maji mapovani puvodni.

Samotny soubor je zde http://msts.webz.cz/943int.ace jako vzdy zapomnel jsem jej pribalit do archivu

Naposled editoval moderátor:
Vrbam napsal:
Jeste bych upravil tu tex kabiny, s tim useklym steracem.

Jo, jo, pracuje se na tom. Eng soubory jsou prakticky hotové, i verze pro poruchu, 1 motor, postrk - teď jen testy jestli tam nejsou chyby

Ani jsem netušil, že tyto stroje mají integrovaný kontroler a klávesnici pro AVV stejnou jako Ešus. Je to jen úprava, nebo tím byly vybavené už z výroby?

To jistě, jenom mě přijde zajímavé, že již v době vzniku řady 843 se počítalo s využitím AVV. Vím, že tehdy už se po tratích proháněl Peršing a Krakeny s touhle vymožeností.
Zkrátka infrastruktura byla u nás až do nedávna vždycky pozadu za novými vozidly. Dnes je tomu, řekl bych, naopak.

Pawlik napsal:
To jistě, jenom mě přijde zajímavé, že již v době vzniku řady 843 se počítalo s využitím AVV. Vím, že tehdy už se po tratích proháněl Peršing a Krakeny s touhle vymožeností.
Zkrátka infrastruktura byla u nás až do nedávna vždycky pozadu za novými vozidly. Dnes je tomu, řekl bych, naopak.

Nejasej dopredu, sice obvody rizeni na AVV ma prizpusobene a v pohode funguji, ale na AVV nema snimace, protoze dle slov je k nicemu nepotrebuje a ani pomoci AVV nejezdi.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře