Poruchy na rade 362/3

David Hájek

Pomocník strojvedoucího
Nazdar pánové,
nedávno se mi podařilo "Spořitelnu" 362 119 nafotit v Suchdole n.O. na R 736 /Bohumín-Brno hl.n./ .

http://web.telecom.cz/ldt/ldt/Suchdol_362119a.JPG
http://web.telecom.cz/ldt/ldt/Suchdol_362119b.JPG

O jejím naskinování jsem pak také chvíli uvažoval,protože ji v Bohumíně vídávám na R 736 docela často a při cestě z práce bych to možná i stihl / :D /,ale v té době ještě nebyl k dispozici model 363 od J.Škůry,který používá textury se dvěma čely. Mimochodem,pár dnů po vyfocení "Spořitelny" v Suchdole se mi podařilo rozmlátit fotoaparát / :mad: :mad: :mad: / a uvedená lokomotiva tak byla posledním strojem,který má "foto-strojovna" kdy zvěčnila.Čest její památce.

Zdraví
David

Naposled editoval moderátor:
Dráčik napsal:
Na takej som pred dvoma týždňami vykapal

Copak se stalo ??? :eek:
Že by nám tento stroj přinášel smůlu ??? :mad:

/Kdyžtak naše plky na toto téma přesuňte do jiné části tohoto fóra./ :D

Zdraví
David

David Hájek napsal:
/Kdyžtak naše plky na toto téma přesuňte do jiné části tohoto fóra./ :D

Zdraví
David
Súhlasím.

Jaksik sa "zasekla" a viac nepípla. Bola to 362 166-volakolko. Zaujímavé, že keď sme ju dotiahli do Devínskej Novej Vsi a chvílku si oddýchla, tak išla jak hodinky. A včil budz múdry. Bob57_cz?? Help

Musím uznat,že jako námět pro aktivitáře MSTS je to docela zajímavá příhoda. :D
Pro mne to ale znamená,že nebudu pokoušet štěstí a řadu 362 už raději skinovat nebudu.Co kdyby se mi potom při té vší smůle s ní zasekl MSTS napořád. :lol:

Zdraví
David

PS : Lokomotiva 362 166 zde : http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/362103.jpg

Dráčik napsal:
Neboj sa, lak s tým nemal nič spoločné. Chyba mohla byť medzi pultom a stoličkou :D

Jak tak koukám,sebekritika z železnice ještě nevymizela. :D
Nátěr je to ale bezesporu neobvyklý a hlavně docela křiklavý,což by se ale na druhou stranu mohlo osvědčit na tratích s nechráněnými přejezdy.Konečně by se potom nemohli řidiči vytažení ze zdemolovaných aut vymlouvat na to,že nic,co by jim připomínalo čelo blížícího se vlaku neviděli. :lol:
Musím přiznat,že mne naše dnešní "diskuze" trošku popohnala ke stažení 363 J.Škůry a následnému obhlédnutí si podoby textur jeho modelu.A protože jsem včera nechal v Ostravě majlant za nový fotoaparát /zase budu dva měsíce o chlebu a vodě :D/ zkusím si obléci výstražnou vestu
a jen tak nenápadně pořizovat snímky "Spořitelen" v Bohumíně.Uvidíme.

Zdraví
David

David Hájek napsal:
Musím přiznat,že mne naše dnešní "diskuze" trošku popohnala ke stažení 363 J.Škůry a následnému obhlédnutí si podoby textur jeho modelu.
Nooo, to som chcel :D

David Hájek napsal:
Musím uznat,že jako námět pro aktivitáře MSTS je to docela zajímavá příhoda. Very Happy
Priznám sa, že ja som už aj v MSTS vykapal. Išiel som s taurusom po vysočine a trochu som pribrzdil a keď som chcel pridať, tak sa ozval tón ako keby som chcel preradiť smer vo výkone. Tak som sa "dogúlal" do stanice a musel som skončiť jazdu. No normálne neschopný.

Nazdar 714 222-7,
to myslíš vážně ? Fotky 362 119 jsem dal na web před několika minutami a tady se už s ní skoro bude jezdit !!! :D
Přeji hodně pevné nervy a potom i spokojenost s očividně dobře rozpracovaným dílkem.

Zdraví
David

Na skinu pracuji už asi týden, ale poslední dobou mám málo času. Snad o víkendu.

Hehe, ja sa naserem a to sem napíšem. Ale jednoducho bez signalizácie. Na núdzovú jazdu sa otváral len pomerový ťah, ani kotvy, ani budenie. Rušeň sprevádzkovaný, nože v brzde a žiadna reakcia na požiadavku jazdy. Vzduch som "vydojil", nože ručne prestavil, precvakal K101, skúšal podvozky jednotlivo, potom som ju povypínal celú, vlakvedúcemu som nakázal, nech si zapáli a skúsil znovu, nič. Dovidenia. Na to, že do strojovne máme zakázané pomaly už aj chodiť, tak som spravil dosť. Za sebou som mal studenú 240, tak sme ju preposunovali dopredu a hurá ďalej. Na konečnej som už mal čas, tak som na ňu vyliezol, nahodím a spieva jak stehlík, no nerozbil by si jej čelné sklá? :twisted:

Ozaj to hodte do Hyde Parku

Back
Nahoře