ZSSK 163 122-5

Mulder

Cestující
Naposled editoval moderátor:
Mne sa osobne nové farebné riešenie vozidiel ZSSK nepáči.Je to presne ako keď som bol v Nemecku.Všetko je tam v kombinácii červenej a bielej.Je to príliš jednotvárne,smutné.Železnica čoskoro stratí pestrosť a krásu.
P.S.Pekne prepracovaný skin

JOHNZ napsal:
Asi preto, že je to 163, nezdá sa ti ... vonkajších rozdielov je tam hafo ...

Nie som až taký znalý konštrukčných rozdielov medzi 163 a 363, hoci vyzerajú rovnako ... :lol:

Mulder napsal:
Robo napsal:
JOHNZ napsal:
Asi preto, že je to 163, nezdá sa ti ... vonkajších rozdielov je tam hafo ...

Nie som až taký znalý konštrukčných rozdielov medzi 163 a 363, hoci vyzerajú rovnako ... :lol:

Ale aký je rozdiel medzi 163 a 363 by si mal ovládať.... :!:

To, že 163 ide na 3kv jed. a 363 aj 3kv jed. aj 25kv stried. viem, ale navonok to nevidíš, ten základný rozdiel je v ich útrobach, ale skriňu majú zhodnú. Jediné, čo neviem je, či majú nejaký rozdiel na streche ...

Pokud mě zrak neklame, tak také novější série Peršinků 163 a všechny 162
mají narozdíl od 363 těsně nad rámem výklenky na bočnicích směřující vně skříně.
Docela by mě zajímalo, k čemu to slouží. Možná by věděl Bob57_cz.

Po zaujímavej debate ako som sľúbil dávam k dispozícíi download môjho nateraz posledného počinu.
http://www.titanik.ic.cz/zssk_163.zip
Archív obsahuje textúry, s,sd a eng súbor.Eng súbor je modifikovaný pre použitie s najnovšou verziou MSTS Bin.Mám v pláne dať na download verziu s nemodifikovaným "klasickým" eng súborom.
Vďaka na tomto archíve patrí Lubošovi Francovy za foto dokumentáciu,Johnzovi za "požičanie" niektorých textúr a T za úpravu s, sd a eng súborov.

Dotaz

Po stažení loko se mi objevuje chybové hlášení :zssk163 112eng chyba v řádku 111.S pozdravem latich

Re: Dotaz

latich napsal:
Po stažení loko se mi objevuje chybové hlášení :zssk163 112eng chyba v řádku 111.S pozdravem latich

:!: Eng súbor je modifikovaný pre použitie s najnovšou verziou MSTS Bin :!:
Je potrebné tento MSTS Bin mať nainštalovaný a potom to pôjde v poriadku 8)

latich napsal:
Letmým pohledem jsem chybu nenašel, jen bych chtěl upozornit, že lokomotivy 163 mají maximální rychlost 120km/h, nikoli 140. Jinak se jedná o starší původní verzi engu nějaké 162.

Mulder napsal:
latich napsal:

:!: Eng súbor je modifikovaný pre použitie s najnovšou verziou MSTS Bin :!:
Je potrebné tento MSTS Bin mať nainštalovaný a potom to pôjde v poriadku 8)
JJ, jde o úpravy světel....Ale asi by bylo moudré udělat i verzi engu pro neopatchovaný MSTS.

To Zbyněk: Vďaka za upozornenie.....vykonáme nápravu
To Martens: Ako som uviedol pri zverejnení downloadu.....aj to je v pláne :wink:

Zbyněk Šemora napsal:
Letmým pohledem jsem chybu nenašel, jen bych chtěl upozornit, že lokomotivy 163 mají maximální rychlost 120km/h, nikoli 140. Jinak se jedná o starší původní verzi engu nějaké 162.

Ano Zbyněk má pravdu,autorovi v tuto chvíli byla zaslána jak oprava,tak i nemodifikovaný eng.
Jediné čím si nejsem jistý je to,že se jedná o starší původní eng od nějaké 162.Jde o eng od 362 a já netuším do jaké míry je opravdu starý.Novějším bohužel nedisponuji :( .Pokud existuje rád si jej stáhnu a své muzeum tedy svůj trainset upravím dle nejnovějších trendů :D .

OK...takže aby bolo všetko v poriadku,dávam na download dva archívy obsahujúce iba eng súbory k môjmu skinu.
Novo modifikovaný eng súbor:
http://www.titanik.ic.cz/zssk163mod.zip

Nemodifikovaný eng súbor ( :!: netreba MSTS Bin :!: ):
http://www.titanik.ic.cz/zssk_163nemod.zip

Teraz by už nemal mať hádam nikto problémy so spustením skinu.
Vďaka za modifikovaný aj nemodifikovaný eng súbor patrí T.

Back
Nahoře