video - záznam trati Vyškov - Brno

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna CybGate
  • Datum začátku Datum začátku
C

CybGate

Host
Ahojte.

zde je video z trati - 20060419_trat_Brno_Vyskov.avi
cca 290MB - 34min.

Je to hodně komprimovaný a zmenšený oproti originálu, ale dá se koukat. Ten má cca 1,5 GB. :)

Nechám to tam do příštího týdne 26.5.2006, pak to smáznu.

PS: a nehádejte se... :)

CybGate napsal:
Ahojte.

zde je video z trati - 20060419_trat_Brno_Vyskov.avi
cca 290MB - 34min.

Je to hodně komprimovaný a zmenšený oproti originálu, ale dá se koukat. Ten má cca 1,5 GB. :)

Nechám to tam do příštího týdne 26.5.2006, pak to smáznu.

PS: a nehádejte se... :)
Právě jsem se o to pokusil, ale pustí to rychlost maximálně 5kb/s, odhadovný čas asi 15 hodin, tak jsem stahování zrušil.
Standartně stahuji kolem 80 až 90kb/s

Miran napsal:
No já si myslím, že tam bude pověšeno pár "sosačů" a server nestíhá....

Asi jo... včera jsem uploadoval a jelo to cca 100KB/s upload přes FTP. Asi počkat.

Jo to jsou ty moderní technologie. :)
Hlavně že každý může mít "neomezený" internet... :twisted:

Milik napsal:
ja som myslel že to bude točené z rušna o ono to je z vagóna :(

...z vagóna,z rušňa by to bylo lepší,ale co,vysoký fps a žádnej pád k Bilovi- docela dobrá aktivita.... :D

Pánové sorry, ale nejsem strojvůdce... :)
Možná příště. Už jsem uvažoval o posledním vagonu.
Jo kdyby mě někdo pustil na lokomotivu, to by bylo jiné, ale nechci dostat do průseru nějakého fíru. :(

Tak si na stanoviště ve Vyškově jenom polož kameru a v Brně si pro ni přijď.

CybGate napsal:
Pánové sorry, ale nejsem strojvůdce... :)
Možná příště. Už jsem uvažoval o posledním vagonu.
Jo kdyby mě někdo pustil na lokomotivu, to by bylo jiné, ale nechci dostat do průseru nějakého fíru. :(

Jak si myslíš, že to udělal známej když točil ... . Zašel za přednostou, vylíčil o co jde, ukázal mu to na noťasu a pak jen čekal jak se to rozhodne. Po té si domluvil nějaký šikovný vlak se strojmistrem. Ale je dobré mít známého a když není tak uvidíš. Je to pade na pade. Za zeptání nic nedáš.

Jak myslíš, že jsem natočil před měsícem 3 hodiny na stanovišti TU 47 a TU 47 reko na JHMD?

Jeden náš profák na dopravce nám vždy kladl na srdce ".....jenom vůl se neptá ....".

Takže za optání nic nedáš ....a když už to nevyjde, tak zadní dveře posledního vozu soupravy to jistí....

Martens napsal:
Jeden náš profák na dopravce nám vždy kladl na srdce ".....jenom vůl se neptá ...."
Ja zase slysel "líná huba - polovina neštěstí" a tak to proste je

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře