Edie
Průvodčí
Chtěl bych se omluvit za omylem smazané téma o této aktualizaci. Stalo se to mojí nepozorností. Všem se touto cestou omlouvám, a pokud by někdo věděl, jak to obnovit ať se mi přihlásí pomocí SZ.
Děkuji a omlouvám se.
P.S.:Naposledy se zde řešil problém se smetákama na 363.
Konkrétně toto:
Edie:Ahoj, mám problém. Aktualizace mi zatím šlape, ale objevila se u mě taková chyba. Pokud na mašině (konkrétně 363.019-1) zmáčknu 3x klávesu "P" je nahoře přední smeták a již nejde stáhnout. Nefunguje ani opětovné zmáčknutí P a ani shift + P.
Díky za pomoc...
Zbyněk Šemora: Zkus do něj strčit koštětem, třeba spadne dolů.
Jsou na světě horší věci mezi nebem a zemí.
Edie: No, klidně to udělám, ale nejdřív mi slibte, že mi pak po zákroku koupíte nové LCD .
Jenom že, problém je i v tom, že pak zamrzne celý ovládání smetáků, takže je pak nutný se přepnout na 2. stanoviště zase z5 a pak to zas jde (ale zase pak ten přední smetak zůstane nahoře).
Děkuji a omlouvám se.
P.S.:Naposledy se zde řešil problém se smetákama na 363.
Konkrétně toto:
Edie:Ahoj, mám problém. Aktualizace mi zatím šlape, ale objevila se u mě taková chyba. Pokud na mašině (konkrétně 363.019-1) zmáčknu 3x klávesu "P" je nahoře přední smeták a již nejde stáhnout. Nefunguje ani opětovné zmáčknutí P a ani shift + P.
Díky za pomoc...
Zbyněk Šemora: Zkus do něj strčit koštětem, třeba spadne dolů.
Edie: No, klidně to udělám, ale nejdřív mi slibte, že mi pak po zákroku koupíte nové LCD .
Jenom že, problém je i v tom, že pak zamrzne celý ovládání smetáků, takže je pak nutný se přepnout na 2. stanoviště zase z5 a pak to zas jde (ale zase pak ten přední smetak zůstane nahoře).