Poštovní spořitelna

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pedros
  • Datum začátku Datum začátku
Hawk napsal:
Sakra....já myslel, že tu jde o Trainset, a ne o sadu vláčků do štreky Bratislava-Praha :roll: ...
Hawku, pokud si ji tam chceš doplnit tak není problém.....ale na co bude 114 zabírat prostor v trainsetu, když ji nevyužije nikdo, kromě milovníků fikce a scifi - třebas řada 114 v Bratislavě nebo v Trnavě...

Když už se tady řve po reálnosti a dělají se skiny jenom se změněnými řadovými tabulkami jenom proto, aby to bylo reálné, protože uvedené číslo někdy hoblovalo koleje v daném úseku, tak ruku na srdce.....viděl jsi někde řadu 114 v uvedených místech v běžném provozu?

Nikomu se nebrání, aby si ji nestáhnul (stejně jako já mám ve svém trainsetu kromě toho, co je vyladěno i spoustu vozidel z MAV, OEBB, DB, bokem mám 2 GB trainset kompletních ruských vozidel včetně 6 ruských tratí, když chci změnu....), nikomu nikdo nebrání, aby si bokem stáhnul další Jardovy povedené modely do své sbírky modelů....

Tož asi tak.....

Takže pokud jsi vášnivý sběratel, prosím.....

No myslím, že v trainsetu by mělo být všechno...
Já osobně jsem zastánce toho, že by celý trainset měl být ke stažení (což je na webu sinus). Ale mylsím, že by, měli být upravené a k dispozici na jendom místě všechny loko a vůbec vše... Já si třeba stahuju trainset podle aktivity... Využiju ho, nezabírá tolik místa a vše jede a je aktuální...

Problém možná nastane u lidí s pomalejším nebo omezeným připojením...

Ale jinak se musí nechat, že odvádíte všichni skvělou práci, za poslení půlrok se všechno hnulo do lepších čísel... Já ho vlastně ani momentálně nemam nainstalovanej¨, ale je to otázka času. :wink: ...

V případě zájmu si již můžete stáhnut model CD 362 119-0 "Poštovní spořitelna"

f65741358acc7add36e2d83353942f0b.jpg bc999a58813051352b48b9d110be260f.jpg

Prosím o pozorné přečtení poznámky u downloadu !!!

PS: Chtěl bych popřát vše nejlepší Zbyňkovi a ať mu jeho současný fortel hodně dlouho vydrží

Naposled editoval moderátor:
Jaroslav Skůra napsal:
V případě zájmu si již můžete stáhnut model CD 362 119-0 "Poštovní spořitelna"

f65741358acc7add36e2d83353942f0b.jpg bc999a58813051352b48b9d110be260f.jpg

Prosím o pozorné přečtení poznámky u downloadu !!!

PS: Chtěl bych popřát vše nejlepší Zbyňkovi a ať mu jeho současný fortel hodně dlouho vydrží
Jardo, díky za skvělou práci.....aby to mělo i třešničku na dortu a mohli si to ostatní stáhnout, skutečný odkaz je
http://skura.msts.cz/zip/cd_362.zip

Jarda má ve svém odkaze velkým CD_362.zip, což není to, co je na webu.

Martens napsal:
Jardo, díky za skvělou práci.....aby to mělo i třešničku na dortu a mohli si to ostatní stáhnout, skutečný odkaz je
http://skura.msts.cz/zip/cd_362.zip

Jarda má ve svém odkaze velkým CD_362.zip, což není to, co je na webu.

Díky Martine,
tak přeci jen tam dneska udělali soudruzi z NDR chybu ... no já to vždycky říkám, že malí mohou dvakrát !!!

Díky a omlouvám se, už je vše OK i na webu !!!

Michal napsal:
Jedním slovem: PARÁDA.

Díky Jardo

Samozřejmě moc děkuju a budu jenom rád, když se bude tato varianta líbit. Musím ještě podotknout, že fotografie poskytl Jiří Polák a textury připravil David Hájek, za což jim samozřejmě patří velké díky !!!

Fakt pekne David, až na to,že keď porovnám žltú na fotke a na skine tak tá žltá na skine je úplne ujetá.Inak je to dobrá práca.Ešte jeden detail. Uchytenie skrutkovky je na skine čierne a na fotke červené.Ale inak slušná robota.

Michal napsal:
Jedním slovem: PARÁDA.
Díky Jardo
Souhlasim, fakt moc pekna.

Jardo neplanujes i otoceny model, tim cervenym cumakem dopredu?

dem napsal:
Fakt pekne David, až na to,že keď porovnám žltú na fotke a na skine tak tá žltá na skine je úplne ujetá.Inak je to dobrá práca.Ešte jeden detail. Uchytenie skrutkovky je na skine čierne a na fotke červené.Ale inak slušná robota.

Zdravím všechny profíky přes textury :D ,
v žádném případě nepovažujte přiloženou real-foto za vzor pro textury !!! Uvedenou fotografii s 362 119 jsem pořídil letos v dubnu za ne zrovna dobrých světelných podmínek /proto ten tmavší nádech žluti/ a to už nepíši o tom,že v té době jsem neměl ani potuchy o nějakém "texturování" modelu p.Skůry. :D
Jak již bylo uvedeno výše,pro textury byly použity fotografie nabízené panem Polákem / http://www.trainsim.wz.cz/ /,které jsem považoval za velmi kvalitní.Ale i já jsem samozřejmě ne všeho znalý člověk a tak se možná dají v texturách najít i nějaké další nepřesnosti.Myslím si ale,že už z dálky půjde poznat,že se jedná o "Spořitelnu". :D
I já tedy děkuji panu Polákovi za poskytnuté fotografie a panu Skůrovi za příležitost a vlastně i za projevenou důvěru.

Teď mne tak napadá.Opravdu nikdo nemáte k dispozici fotografie "Olympiády" ??? :D

David

Tie fotky p. Poláka poznám. Tam tiež nie je tá žltá taká žltá. Ale je to jedno. Robota je to pekná.

Včera jsem jel vlakem z Ústí n/L. do Prahy a ten rychlík přitáhla z Chebu Poštovní spořitelna.Bylo jasno a ta žlutá úplně zářila.Takže hodně závisí na tom,kdy se fotí na textury.Berme ten skin jako zdařilý,každému se bude líbit něco jiného..

Ozaj nedávno som si všimol,že vy máte už 3 rušne v nátere poštovej spor. To ich ČD kolko chce ešte prestriekať ? Tuším sú to 362 119,121 a 166.

Strojů by mělo býti 6. Ještě 363086
Ad David H.: "poštovním" (ale on koliduje i název fóra) :wink:

V takomto nátere si vôbec neviem predstaviť laminátku. Neplánuje ju Poštovní Spořitelna natreť aj ju?

Back
Nahoře