Poštovní spořitelna

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pedros
  • Datum začátku Datum začátku
P

Pedros

Host
Nedělá někdo tyto modely, popř skiny. Podle mě jsou docela hezký, kór na Kryse to vypadá dobře. diky za info 8)

Problém je u těchto reklamních lokomotiv ten, že na texturách většiny lokomotiv v MSTS je pouze jedno čelo, protože se při vytváření modelu počítalo s tím, že jsou obě stejná. Jenže u většiny reklamních lokomotiv je tomu jinak.

Pokud se nějaký skinař chce pokusit a skin Poštovní spořitelny tak zašlu link na fotky 363.086

poison napsal:
Pokud se nějaký skinař chce pokusit a skin Poštovní spořitelny tak zašlu link na fotky 363.086

Pre nechápajúceho: "Problém je u těchto reklamních lokomotiv ten, že na texturách většiny lokomotiv v MSTS je pouze jedno čelo, protože se při vytváření modelu počítalo s tím, že jsou obě stejná. Jenže u většiny reklamních lokomotiv je tomu jinak"

Počkejte na Eso od Jardy Skůry, to bude fungl nový model, tam by to jít mohlo....

Kank napsal:
Počkejte na Eso od Jardy Skůry, to bude fungl nový model, tam by to jít mohlo....

Budu Vás muset zklamat, nový model má také pro dvě čela jednu texturu, sice neříkám, že bych spořitelnu nepřeskinoval, ale jen v případě, že někdo nachystá texturu :D

Ještě maličkost, není problém namapovat nové a nové textury na nějaký model, větší otročina je připravit podklad pro textury z fotodokumentace, to je časově náročnější a moje modelářská filozofie je v tom, že radši vytvořím další zbrusu nový model, než dál a dál mapovat nové textury.
Samozřejmě jsou i vyjjímky a v případě spořitelny příp. olympiády bych ji rád udělal, ale jak říkám, pokud někdo připraví textury
To je fér nabídka, né?

Naposled editoval moderátor:
Pánové, jestli má někdo zájem vytvořit textůru pro Poštovní spořitelnu, tak nabízím fotky, ze kterých by to určitě šlo. Jen trochu práce ve Photoshopu.
JP

Jsou k dispozici na http://www.trainsim.wz.cz/

Naposled editoval moderátor:
V úterý odpoledne bude ke stažení skin na Poštovní spořitelnu.

Pokud by někdo chtěl umístit obrázek, rád mu jej pošlu přes ICQ. ( Mám problémy s posíláním e-mailů a nahráváním souborů na web, a proto zde nemůžu zveřejnit obrázek ani potom výsledný skin. Jediný způsob je ICQ. )

Včera jsem jel okolo hl. n. v Pha a viděl jsem také spořku, ale na kryse. Byl by dobrý skin, nemyslíte? Já to nenafotim, k nám to jezdí jednou za uherák. :(

Back
Nahoře