Aktivita /TEST Praha.hln/

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vasek
  • Datum začátku Datum začátku

Libi se Vam aktivita?

• ANO.

Hlasů: 0 0.0%
  • Ne.

Hlasů: 0 0.0%

• Hlasovalo členů
    0
To jako hodláš ke každý aktivitě,kterou si projedeš zde tvořit nové vlákno s hlasováním?

Naposled editoval moderátor:
a

Poison:
Proc ne,zajima me vas nazor na ty act.ktere se mi libi....
mimochodem... tato act se mi vcelku libila , nebot tam nebyl traffic =>
nespadla mi :)
ale preci jen bych dal naky trf aspon do TREBOVE.... :lol:

Zakládání tohoto a podobných vláken opravdu není moc COOL.
Informační hodnota je prakticky nulová, navíc se jedná o testovací aktivitu. A když už hlasování, tak např. kolikrát vám aktivita spadla atd. -> na tom se dá stavět...

Ja som si túto aktivitu presunul do nočných hodín a premiestnil do Bratislavy. Ešte som si vymenil súpravu. Trafic som síce žiadny nevidel, ale veď aj tak iba spomaľuje MSTS. Inak fakt dobrá aktivita :!: :!: :!: :lol:

Kank: Ano to je samozřejmě pravda. Obávám se ale, že počty pádů u jednotlivých aktivit nikam nevedou. Prostě když aktivita spadne, tak je udělaná špatně a je jedno, jestli to bude jednou za 3 hodiny nebo každé 3 minuty. Uživatel by měl začínat jízdu s tím, že jediná možnost, jak skončit jízdu předčasně, je výpadek elektrického proudu nebo jeho vlatnsí chyba v obsluze lokomotivy, nikoliv s tím, že mu MSTS nečekaně spadne po 2 hodinách jízdy. To je pak to samé jako auto, které brzdí jen, když se mu chce. Můžete dojet, ale nemusíte.
Jediné řešení, jak zabránit pádům, je omezit traffiky. A to ne jeden dva vlaky, ale minimálně na POLOVINU.
I když uznávám, že MSTS je někdy nevypočitatelný. Jednou mi dokonce padla i aktivita BEZ traffiku. To bylo ale po 2 hodinách jízdy. Ideální řešení je nahrávat úkol každou hodinu znovu a ty traffiky tedy omezit na polovinu. Pak se budou bez problémů dojíždět i čtyř hodinové aktivity.

Ono je to dost diskutabilní,MSTS je fakt nevypočitatelný a pak máme každý jinou konfiguraci PC a to je dost podstatné.Tohle už není ten původní jednoduchý simulátor,který je na CD,tohle je bez nadsázky další verze,na kterou není původní engine hry stavěný.A pak se máme divit,že dochází k pádům během aktivit?Omezit traffic nemusí být řešením,záleží na počtu objektů,které musí PC načíst a zpracovat.A trať BP je na hranicích možností MSTS,na to nelze zapomenout.Pokud se podaří dotáhnout do konce novou variantu simulátoru,která využije nových možnost PC daleko více než stávající MSTS,tak věřím,že ten nový simulátor padat nebude.Takže volání po omezení trafficu nic nevyřeší,je to jen jedna z možností.A je zajímavé,že na defaultních tratích aktivity nepadají,mám jich pár od českých autorů,přesněji někde na CD.Přestal jsem je jezdit,když vyšla trať BP.

Pajavlaky napsal:
Kank: Ano to je samozřejmě pravda. Obávám se ale, že počty pádů u jednotlivých aktivit nikam nevedou. Prostě když aktivita spadne, tak je udělaná špatně a je jedno ...

Chlapče chlapče ty nevíš co chceš. Aktivita bez trafic není aktivita, ale volná jízda a to je myslím o ničem, pokud nechceš jen a jen dělat seznání s tratí.

<>

ja beru act aspon proto ze je tam JR
to ja si moc s TR :cry: F nezahraju nebot mam AMD2200+,512RAM,GeForce 5900xt :?

To Vasek:

Já mám grafiku Radeon 7000 32 MB. A stabilně jsem nucen jezdit na polovičních detailech. A taky to nějak šlo. Naštěstí se blýsklo správným směrem a mohl bych mít za dobrý peníz Radeon 9600 256MB.

Back
Nahoře