Problém nové GK

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Borek
  • Datum začátku Datum začátku

Borek

Cestující
Mám takový prazvláštní problémek,

koupil jsem novou grafiku, Nvidii GT8800, simulator se mi na max detaily a na max vsechno hybe paradne. Ale deje se mi takova vec, jakoby se najednou zblaznila pruhlednost. Vsechno vypada, jako by to byly ploche desky s texturou, za kterou se treba skryva dalsi plocha vec..pridavam nahled obrazku, krasne je to patrne z odrazu travy v prednich sklech vlaku, viditelnych casti domu, stromech. Kdyz se projizdi kolem, vse vypada, jako by rolovalo kolem.

Nesetkal jste se s tim nekdo ? Moc diky..

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.ski-austria.wz.cz/Download/vlak.jpg

Mne sa párkrat niečo podobné stalo na GK ATI. Ale vždy stačilo reštartovať MSTS. V Tvojom prípade by som skúsil iný ovládač GK.

Hmmm...ovladace mam posledni, a u vsech jinych aplikaci necini zadne problemy, tim to asi nebude. Ja bych spis rekl, ze to dela nejaka vychytana featurka te karty, ktera ale urcite jde v tom silene obsahlym menu vypnout, jen prijit na to, ktera to je..

To Borek: Menej býva niekedy viac. Skús si povypínať ( poprípade upraviť ) poniektoré možnosti v 3D funkciách karty. Mne sa stávalo na niektorých PC to isté, teraz mám menej výkonnú grafiku ( ATI X1550 ) a zobrazuje to OK. Takisto je to dobré na zdielaných grafikách Intel GMA950 a X3000 ( môj noťas a ďalší stolný PC ) ...

Re: Problém nové�K

Je to zvlastni...ale mam pocit, ze to dela jen City Elephant, v ostatnich lokomotivach je vsechno vykresleno korektne..

Re: Problém nové�K

Borek napsal:
Je to zvlastni...ale mam pocit, ze to dela jen City Elephant, v ostatnich lokomotivach je vsechno vykresleno korektne..
Kdyz poustis aktivitu nebo volne projizdeni, tedypri nacitani uz do hry, skoci ti nejaka hlaska, ze ti treba neco chybi (*.sms,*cab, atp.)? Jestli ano tak az vsechny vyskakujici hlasky pri nacitani odklikas tak vyckej az se ti dostane mys do leveho horniho rohu a zmackni enter nebo alt+tab. Me to taky takhle dela kdyz mi neco vyskoci a kdyz to spatne odklikam a kdyz se tedy koncene dostanu dohry aniz bych se dostal jeste na to nacitani tak se to takhle zobrazi jako tobe. Proste nevyspitatelny MSTS.

Mne to niekedy spraví (to čo je na obrázku) taktiež. Stačí ukončiť aktivitu a znova ju spustiť a je po probléme. Doteraz som nezistil, prečo to robí.

AMD Turion64X2, ATI Radeon 1600 mobility 128MB RAM, 1GB RAM

Back
Nahoře