NEX CT-PB

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vasek
  • Datum začátku Datum začátku

Libi se Vam tato aktivita?

• Ano.

Hlasů: 0 0.0%
  • Ne.

Hlasů: 0 0.0%

• Hlasovalo členů
    0
  • Anketa bude ukončena: .

Vasek

Pokladník
Hral jste nekdo tuto aktivitu? (je v bp 70.1)
Podle me je dost tezka abych ji vubec mohl hrat taxem si musel nastavit odjezd ve 23:10 s puvodnich 9:00 (ja mam rad nocni jizdy...)
a strasne tezko se vlak brzdi.... :)

To si tý aktivitě dal pěkně nafrak.Změnou času začátku aktivity si přišel o všechny zápletky v ní a všechnu traffic.Pak se má člověk snažit vytvářet kvalitní aktivity :roll:

Lze dodat jenom tolik:

@ poison - pravdu díte, celý timing, na kterém se stráví při AE nejvíce času, je v tomto případě vyhozená práce.

@Vasek - než začnete měnit aktivity jiných autorů, zkus te si nějakou nejdříve vytvořit sám, aby jste pochopil, jaké má aktivita vazby a souvislosti, a kolik je to hodin války s AE, než taková kvalitní aktivita vznikne. Je to asi jako by jste se rozhodl hrát Mozarta proti jeho notaci pozpátku a v rytmu bonga-bonga, a divil se, že to jaksi už není Mozart. Nemluvě o tom, že aktivita je svým způsobem výsledk autorské práce, který by bylo snad aspoň trochu vhodné respektovat.
Na svém PC a pokud to nezveřejňuje, ať si samozřejmě každý čaruje co chce ad libitum.

Pavel aka "Geront"

Naposled editoval moderátor:
Pavel Vaclav napsal:
Nemluvě o tom, že aktivita je svým způsobem výsledk autorské práce, který by bylo snad aspoň trochu vhodné respektovat.
No to je samozrejmé že aj aktivita je vlastníctvom autora, presne ako model, repaint, trať a čokoľvek iné a preto by sa aj toto autorské právo malo rešpektovať.Ale najlepšie to vystihol Tax v licencii pre model Calm-u: "... premenovaním súborov stráca používateľ nárok na support zo strany autora." Takže keď používateľ zasiahne do súborov, prípadne nastavení tej ktorej aktivity podľa mňa s tým autor už nemá nič ...

ACT

Ja sem ji uz stejne odstranil-me se proste nelibi.
Nemuzete mi doporucit nejake pekne nocni aktivity(bp 70.1).
AUTORUM AKTIV

Já si myslím,že toto je výborně zpracovaná aktivita,protože je v ní všechno tak jak by to ve skutečnosti vypadalo.Díky za ní.Určitě je ( teda aspoň pro mně ) zajímavější než nějaký rychlík.To odstavování na vedlejší kolej a pouštění rychlejších vlaků je výborně uděláno.A ta poznámka k poruchovému vlaku mně skutečně pobavila.

Díky za poklonu všem co se act. líbila. Tedy doufám, že je řeč o mé act. To, že hráč si upravil odjezd na noční hodiny a neupravil si trafic to je jeho chybus. Jak bylo řečeno přišel s tím o zápletku. Že bych se vrátil pro toho chcíplého pražáka :idea: , hmmm přeci jenom tam už stojí docela dlouho. :!: :?: :!:

Bezva aktivita a ani jednou mi nepadla.Už se těším na pokračování.( Ten pražák už tam pomalu zapustí kořeny. ) :D :lol: :D

Back
Nahoře