cab 182

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna pegas
  • Datum začátku Datum začátku

pegas

Pokladník
Zdravím páni. mám jednu otázočku.
minulý výkend som navštívil RD Košice a hľa čakalo ma jedno prekvapenie a to ŽSR 182.133. mám ju nafotenú pre textúry takže ak má niekto záujem rád poskitnem. ale nie o tom som chcel.... rozprával som sa z rušňovodičom pri fotení kabiny a ten mi povedal, že v zimnom období bol na tejto mašine chlapík zo statívom a nafotil komplet kabinu no nevedel mi povedať ako sa volal. tak by ma zaujímalo ktorá dobrá duša sa pustila do cabu pre 182jky. a kedy bude asi hotová. ináč vedeli ste že táto Rakaňa je jedinou pojazdnou 182jkou v SR? díky...

To je veľmi dobré žes to nafotil, aspoň buda tá 182 133 zachovaná v MSTS, ešte keby si tak vymákol tú modro-žltú 183 /neviem či ešte v tomto nátere jazdí/,to by bolo tiež dobré...Však skús s tými fotkami ohlásiť Johnza, model rakane je predsa len jeho "dieťa", tak nech mu urobí súrodenca. :lol:

Jasné, žiaden problém, to budeš mať tuším prázdniny, ja ich už asi 12 rokov nemám, takže mám dosť málo času, preto som to tak napísal, to vieš nakoľko IQ väčšiny vodičov nášho krásneho Slovenska je dosť nízke, tak ja a moji spolubojovníci v robote máme práce až,až..K tomu stavba trate, príprava a skiny objektov, chodenie s foťákom po trati, staniciach a depách, príležitostné skiny lokomotív a vozov čo chodia po 130-ke a 150-ke, venovanie sa rodine, v rámci udržovania starých kamarátstiev sem-tam nejaké pivo, takže času je ozaj málo, ale snažím sa. Pokiaľ som ešte nestaval trať snažil som sa aj obohatiť park 3kv slovenských lokomotív kvôli Martinovej trati 321, niektoré sa vydarili, niektoré nie, ale trať bude dobrá, to zaručujem, ešte keby pár ľudí začalo spolupracovať....bolo by to ozaj dobré, ale to už som veľmi odbočil od témy.
Pegas: Takže vidíš-Johnz čaká na foto.Len tak ďalej.

Back
Nahoře