Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Neprezívali náhodou radu 121 "Skúter"??? Pri prezívke Bobina mi hneď na um prídu rady 140 a 141, pri slove Skúter rada 121.Kebarko napsal:Bobina je predsa lok. rady 140/141 prípadne aj 121. A nie 122/123.
Mirec napsal:Neprezívali náhodou radu 121 "Skúter"??? Pri prezívke Bobina mi hneď na um prídu rady 140 a 141, pri slove Skúter rada 121.Kebarko napsal:Bobina je predsa lok. rady 140/141 prípadne aj 121. A nie 122/123.
Robalil jsem to bez problému,jen kdyby byl animovaný cab.alcapone napsal:Zkoušel jste to někdo stáhnout a projet se stouhle 123, mě to nejde rozbalit.
Zapoměl jsi na podstatné....vyladit, odzkoušet a poslat Zbyňkovi do Trainsetu...alcapone napsal:Děkuji, novější verze pomohla, teď to dát do značení stejného co používá Zbiněk a přepsat cesty ke zvukum a kabině.
bob57_cz napsal:Švec jako obuvník nebo tramvaják? Obojí není tak daleko od fochu. I mašiny se "obouvají".alcapone napsal:Na to vylazení jsem krátkej, nejsem od fochu, já jsem švec, ten zbytek už mám, to není problém, proto mé aktivity vypadaj, jako když jsou šité horkou jehlou.
Pokud vim tak takovy delal Pikku, ale tu starsi naterovou verzi, tak jedine uhanet jeho.Alorovec napsal:Existuje nekde repaint jako 124.6???¨Prosim o pripadne zaslani na mail. Dekuji
Alorovec napsal:Existuje nekde repaint jako 124.6???¨Prosim o pripadne zaslani na mail. Dekuji