chybějící textura

latich

Pokladník
Zdavím,mám problém po přeinstalování msts mi chybí u jedné tratě textura:AcleanTrack3 ace.Prohledal jsem všechny textury jiných tratí,ale nikde jsem ji nenašel.Dík za radu.Latich

latich napsal:
Zdavím,mám problém po přeinstalování msts mi chybí u jedné tratě textura:AcleanTrack3 ace.Prohledal jsem všechny textury jiných tratí,ale nikde jsem ji nenašel.Dík za radu.Latich
Nějakou texturu mám v nějaké štrece na nějakém disku v nějaké instalaci MSTS......

Pokud to máš na nějaké defaultní trati,tak si prohlídni instalační CD s MSTS,tam by jsi tu texturu měl najít.Jinak má Martens pravdu,na takovou otázku nelze dát odpověď,bohužel.Urči přesně trať a pokud je více verzí této trati,tak i číslo verze,bez toho ti nikdo nepomůže.

Petr Novák napsal:
Pokud to máš na nějaké defaultní trati,tak si prohlídni instalační CD s MSTS,tam by jsi tu texturu měl najít.Jinak má Martens pravdu,na takovou otázku nelze dát odpověď,bohužel.Urči přesně trať a pokud je více verzí této trati,tak i číslo verze,bez toho ti nikdo nepomůže.
Nebo si vem jakoukoliv texturu acleanTrack.ace a přejmenuj si ji....ale bez konkrétních údajů ee....

Zdravím,díy za rady problém jsem vyřešilo byla to má chyba.jednalo se o trať Ztracená sspouštěl jsem ji pod Globalem pro trať ZSR 150.Při použití zákl.Globalu je vše v pořádku.latich

jinak pro příště.někde se to tu už kdysi řešilo.Pokud jakákoliv trať vyžaduje ACleanTrack3.ace, tak stačí zkopírovat ACleanTrack1.ace a přejmenovat ho.Údajně je to textura boku kolejnice jestli si to dobře pamatuju :idea:

Back
Nahoře