trať cez Eurotunel....

erytrocyt

Cestující
Práve som si stiahol trať z TGV....Je to trať pod cez eorotunel s TGV
Máte s ňou nejaké skúsenosti?
Volá sa Train Sim TGV pack
sú v nej súpravy TGV a samozrejme trat....

já jí tedy přímo nemám, ale někde se tu psalo, tuším že Lord, že trať nic moc.Tunel snad byl příliš nízko.......utrhnul si zběrač :D koukni se do "jeho rubriky" Add-ony ze zahraničí, projdi to tam, určitě to najdeš

@Erik

Bývá dobrým zvykem, uvést také link, kde jste to, co požadujete posoudit nebo helpovat stáhnul a uvést bližší údaje (freeware, payware atd.).Takový dotaz, jako ostatně mnoho dalších tohoto stylu, je dosti o ničem.

Pavel aka "Geront"

Naposled editoval moderátor:
Pavel Vaclav napsal:
@Erik

Bývá dobrým zvykem, uvést také link, kde jste to, co požadujete posoudit nebo helpovat stáhnul a uvést bližší údaje (freeware, payware atd.).Takový dotaz, jako ostatně mnoho dalších tohoto stylu, je dosti o ničem.

Pavel aka "Geront"
Vždyť to tam píše, že je to Train sim TGV pack...... Potom stačí kamkoliv do vyhledávače napsat tento název a víte o co jde. To zabere tak půl minuty! :)

áno volá sa to Train sim TGV pack...
odkiaľ som to stiahol nemám ani predstavu...Ťahal som to totiž cez program BearShare...
A áno ak chceš vedieť viac, super vec je [/b]Google
Ja som sa pýtal či tu stým má niekto skúsenosti,nie na tvoje citové výlevy Pavle....ale inak nič v zlom....
A toto čo si písal ty bolo tiež o ničom, a od veci,takže by som radšej pomlčal....OK?
[/b]

AlesB napsal:
já jí tedy přímo nemám, ale někde se tu psalo, tuším že Lord, že trať nic moc.Tunel snad byl příliš nízko.......utrhnul si zběrač :D koukni se do "jeho rubriky" Add-ony ze zahraničí, projdi to tam, určitě to najdeš

áno tunel je ako rúrka...strašne nízky...len ja mám problém taký,že mi vypisuje nenormálne veľa chybných hlášok...po od-enterovaní to ide ďalej,ale napr výhybky si můžem akurát domyslieť...mám tam prázdne polia a vlak mi cez ne levituje...ale asi to bude chyba v mojom MSTS,pretože tam mám kopu iných tratí a asi si navzájom nerozumejú...

podívej se jestli je k trati přiložen Redmee a jestli tam nepíšou zda není potřeba např. Y-track, případně verzi Xtracku.Jinou radu asi zatím nemám :cry:

Readme v nej žiadne nie je...Autor si s tým asi ťažkú hlavu nerobil...Ale asi sa na to vybondem,práca našich maniakov :D je oveľa lepšia a trať TGV sa jej ani zďaleka navyrovná...Na české a slovenské ručičky nejaký francúz nemá.... :D trať je totiž od francúzskeho autora...
Praha-Bratislava, Zvolen-Šurany a aj tie utešené lokálky nemajú chybu...Sú oveľa krajšie.... :D :D :D

Pozdě, ale přece: tuto trať mám, ale po prozkoušení jí postihl nemilosrdný delete, protože její kvalita je opravdu mizerná. Je to komerční add-on obsahující výše zmíněnou trať vedoucí z Calais do Ashfordu skrz Eurotunel a také francouzský trainset čítající dvě TGV soupravy, Eurostar soupravu, jednu lokomotivu SNCF BB7200 spolu s Co-Rail osobními vagóny. Trainset ujde, má dobré kabiny, pohled cestujícího, zvuk slabší. Tato trať byla víceméně prvním komerčním add-onem do MSTS a podle toho taky vypadá. Všude jsou použity pouze defaultní textury a objekty, nádraží jsou japonská namíchaná s americkými, sloupy TV jsou americké, prostě děs a hrůza. Všude chyby, létající koleje, plochý terén. Trochu nový je pouze Eurotunel, ale taky nijak zvlášť nevyniká. Někdo tu psal, že mu to hází chybové hlášky - při instalaci tratě je totiž nutné mít v ROUTES všech 6 default tratí, protože instalace si z nich automaticky kopíruje soubory.

Screenshoty a anglická recenze zde: http://www.eutrainsim.com/index2.php?form_reader=tgvpack&CUTHERE=e3c83682b7569dfd62f20bf158e48ca3

Lorde,úplne s tebou súhlasím...Tá trať je blbosť.Tie naše sú krajšie.
A česť jej pamiatke.Dostala milosrdné shift+delete+enter....
Spomínajme na ňu v dobrom.... :D :D :D

Já jenom nechápu, jak to mohli nebo možná ještě prodávají. Ta trať je opravdu šílená. Navíc jsem tam jel a se skutečností to nemá téměř nic společného! :? :D

TGV

Výborná trať pro TGV je LGVMed. Je to udsek nejnovejsi LGV (na jihu Francie) trat je zdarma a je dle meho nazoru kvalitne zpracovana (objekty, navesti, teren)

Jezdit se na ni da prakticky jen s asi nejlepsi TGV soupravou, co kdy byla - TGV Duplex - a ta je taky zdarma :)

Link na trať v angličtině je zde, ostatní už se dá vyčíst:
http://perso.numericable.fr/~lucweb/lgvmed/eng/welcome.htm

Jo, souhlasím. Taky dobrá TGV trať je LGV Atlantique 2.0, je tam méně defaultu a trať rozhodně nevypadá špatně. Odkaz je zde: http://trainclaudius.free.fr/routes.htm Na té samé stránce doporučuju trať Cannes - Grasse, asi nejlepší francouzská trať, co jsem zatím viděl. Brzo jí budu recenzovat.

Back
Nahoře