ČME 5

No nedokážem to rozlíšiť ani ja, doteraz som si myslel že sú to nejaké tlačítka. Reklamáciu si uplatňuj u autora pôvodného cabu 742, odkiaľ je použitý celý pult :lol: .

Ono to pravděpodobně vypadá jako ten starý typ teslácké vozidlové radiostanice (vlevo je vidět zřetelně otočný přepínač (kanálů a to vpravo by měly být nenasvícené tlačítka selektivky ....

Tých namodralých vecí je dokoca 6. Horné 3 sú stlačené. Sú to tlačítka, pre režimy vysielačky a spodné sú tri tóny "A", "B", "C", ale načo slúžia neviem. Sú to staré tesly, vtedy ešte nejaké zobrazovacie jednotky ani neboli :D

Ty tony A B C ,dřív měla každá stanice nějakou volačku,tedy AB CB CA a tak a fíra měl seznam stanic,kde bylo uvedeno jakou volačku jaká stanice má.Aspon tak to bylo na trase Usti n.L. - Hradec Králové,jak je to ted nevím.Když tak mě někdo opravte.

martin novy napsal:
Ty tony A B C ,dřív měla každá stanice nějakou volačku,tedy AB CB CA a tak a fíra měl seznam stanic,kde bylo uvedeno jakou volačku jaká stanice má.Aspon tak to bylo na trase Usti n.L. - Hradec Králové,jak je to ted nevím.Když tak mě někdo opravte.

Zdravím,
myslím, že to šlo i obráceně. Tedy např. AC bylo něco jiného než CA.

milo

Byly ruzne kombinace,to je jasné,někde doma jsem měl všechny volačky z této tratě,ale při stěhování jsem je ztratil.

Johnz, neviem, ale ja v dennej verzii žiadny display nevidím...Doplnil som tam akurát tranzistorák a nálepku Stoličnej vodky, kvôli navodeniu ruskej autenticity.

Back
Nahoře