Džordž napsal:
Vydržte ještě jeden den. Dodělávám nanuál aby byl (snad) polopatistický. Přidávám obrázky a popis. Opravil jsem NO, pantografy, vypínání proudu po odpojení loko. Při té příležitosti jsem ale našel jak proud vypnout a zapnout takže už nic nebrání aby v některé příští verzi bylo možné měnit pantografy. Jediným problémem zůstává, že se před uložením budete muset vrátit na stanoviště ve směru původní soupravy. MSTS si totiž to, že jste se přemístili na reverzní stanoviště nikam neukládá a tak po načtení uložené pozice vás posadí na obrácené stanoviště ale zbytek dá "správně". Musím najít způsob kam a jak to uložit do "sejvu" a znovu to načíst. Stojím před dilematem co dříve, ukládání nebo animace a další věci. Ale ukládání je asi důležité. Jinak při prohlížení engů jsem rovněž narazil na vykopávky u kterých bylo uvedeno, že jsou optimalizovány a přesto obsahovaly nesmyslné hodnoty. Ale to by opravdu mělo být rozebráno na slezině. Práce se musí rozdělit, pokud chceme v nějaké rozumné době upravit aspoň základní trainset. Pochopitelně ne všechno je nutné předělávat hned. Ruku na srdce, kdo jezdí se všemi loko, které má v trainsetu.
Díky, díky, díky.
Primární vidím vlastnosti, save jako sekundární.
74ku, co jsem poslal mohu tedy vygumovat - má v *.s jen jeden smeták.
Bude obtížné před "save" přejít do správné default kabiny před velkými městy, když to nejde za jízdy a zrovna se pojede v reverz postavení.
Při spojování "druhé" řízené loko na původní default neobsazenou mi už nebudou svítit světla proti očím a řízená nebude zhaslá ?
K čemu je dobrý v c_diesel.txt přidaný řádek
io_map ( H "HeadlightsInc" ALL_UP )
io_map ( H "HeadlightsDec" ALL_UP SHIFT_DOWN )
io_map ( H "TaillightsToggle" ALL_UP CTRL_DOWN )
Pantografy, předpokládám, zůstanou na jediné klávese P s "kruhovým voličem 0 - Z - Z+P - P - 0 (jako363) nebo budeš rozšiřovat klávesy ve stylu
io_map ( P "Pantograph1Inc" ALL_UP )
io_map ( P "Pantograph1Dec" ALL_UP SHIFT_DOWN )
s definicemi P+Z - P - 0 - Z - Z+P (jako 350)
případně samostatné
io_map ( P "Pantograph1Inc" ALL_UP )
io_map ( P "Pantograph1Dec" ALL_UP SHIFT_DOWN )
io_map ( L "Pantograph2Inc" ALL_UP )
io_map ( L "Pantograph2Dec" ALL_UP SHIFT_DOWN )... ?