Projekt MSTS Bin - Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.

Martens

Strojvedoucí
Správce
Kdo máte zájem, tak Džordž uvolnil patch na verzi 1.5.1, která umí automaticky přepínat denní a noční verzi cabu.
Ke stažení je to zde http://www.volny.cz/j_vansa v sekci Download.....

Pro správnou funkci je potřeba si upravit adresáře pro jednotlivé cabviews.
Návod jak na to je součástí distribuce.
Džordžovi za tento počin patří tisíceré díky, neboť tím posunul MSTS zase o kousek dál.

Takže si to prosím, nepokažme tak, že bychom se už nedočkali dalších rozšíření.....

Naposled editoval moderátor:
Hustýýýý!
Tak tomuhle říkám revoluce, nemluvě o dalších možnostech zmíněných na webu!!!!!!! Aby se pak v Kuju nedivili, že jsme z MSTS udělali lepší simulátor než bude jejich .....

No revoluce to možná bude,ale já to nyní testuji,ale hned po přepnutí na noční kabinu mi vytuhne počítač.Mám nyní upravenou složku pro kabinu 362 a vše ok,ale jen do chvíle přepnutí.Pak je to na tvrdý restart PC.Co s tím?????Kde je chyba??

Tak vše je jinak.Přepnout to lze a je to paráda,ale asi záleží trochu více na místě kde k přepínání dochází,protože v Letohradu to přepnulo kabinu normálně,ale na výjezdu z Peček to vytuhnulo.

Ja jsem to zkousel v trati Olomouc-Opava.Použil jsem loko cd 122.Při přepnutí nebyl žádný problém a hra pokračovala dále,změnila se pouze kabina na denní.

Ale ano.To přepínání funguje jenom to bude náchylné ve vztahu k určitým místům na trati,kdy v momentě přepnutí budou třeba načítány další objekty před vlakem.Pak to nemilosrdně vytuhne i na lepších strojích.

T napsal:
Ale ano.To přepínání funguje jenom to bude náchylné ve vztahu k určitým místům na trati,kdy v momentě přepnutí budou třeba načítány další objekty před vlakem.Pak to nemilosrdně vytuhne i na lepších strojích.
Tak potom je zvláštní, že s Bobem jsme to testovali na pražském uzlu (Hlavák, Libeň, Holešovice), kde to je na objekty neskromné a úplně v pohodě (jak řada 36x, tak i 350 s 20 vozy, protáh jsem to se stejnou soupravou ( i další s 262) v Bratislavě při průjezdu hl. stanicou a úplně v pohodě....

T napsal:

Tak já jsem zkoušel 451. Jak na Masaryčce, tak na Hlaváku, no problém.....

Otestoval jsem už několik dalších míst a už to běhá v pohodě.Nevím proč,ale v těch Pečkách mi to po několika testech vždy zamrznulo.Teď je to už ok.

714.222-7 napsal:
mě to v tunelu taky nefungovalo
Nevím, jestli bude Džordž reagovat, ale přepínání v tunelu je tuším až ve verzi 1.5.2., která je zatím v betě a není veřejná.....

JOHNZ napsal:
A keby si ešte videl, ako po prepnutí vyzerá Zvolen - Šurany (prepínanie v Šuranoch ...)

Ak to robí rozdiel v nastavení časov na svitanie a pod...tak mi dajte vedieť a rád to upravím.

Na trati ZSR150 je pri prepínaní nočných kabin problém zo súborom ZSR150.TRK v ktorom je definované počasie z trate Albula Line...trať by mala obsahovať aj súbor ZSR150orig.TRK,tento premenujte na ZSR150.TRK a malo by všetko fungovať.

Miran napsal:
A jseš si naprosto jistej, že chyba není mezi židlí a klávesnicí? Já tedy ne.........

No asi že je chyba u mě,ale nevím co dělám blbě :cry: ,ale jěště není všem dnům konce a já na to přijdu,přijdu,přijdu...... :)

T napsal:
Otestoval jsem už několik dalších míst a už to běhá v pohodě.Nevím proč,ale v těch Pečkách mi to po několika testech vždy zamrznulo.Teď je to už ok.

Mne sa to tiež správa podobne na tej istej trati. Na niektorých úsekoch mi to prepne bez problémov, inde to zase skape a nie a nie to tam rozchodiť. Zaujímavé ... :roll:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře