Aktivity POISON

Ahoj, v aktivitě OS4824 pro trať 240 jsem skončil v Rapoticích na 1. koleji na červenou. Měl jsem přijet na kolej druhou, ale navedlo mě to na kolej první. Do Rapotic jsem přijel v 7:21. Bin mám nejnovější. Má někdo podobnou zkušenost?

Děkuji za odpovědi.

Pavel

Psal jsem ti na icq,v AE se aktivita chová korektně jako před jejím vydáním.Zkus spustit aktivitu z uložené pozice před Rapoticema.Pokud má ovšem někdo stejný problém a nevyjádřil se,aktivitu upravím.

poison napsal:
Psal jsem ti na icq,v AE se aktivita chová korektně jako před jejím vydáním.Zkus spustit aktivitu z uložené pozice před Rapoticema.Pokud má ovšem někdo stejný problém a nevyjádřil se,aktivitu upravím.

Jo to už jsem zkoušel a nic. Ještě jsem si vzpomněl, že ve Vysokých Popovicích, ale i v nějaké předchozí zastávece, jsem se při rozjíždění (je tam velké stoupání) nemohl rozjet a asi tak 2-5 sekund jsem couval dozadu než jsem se rozjel tím správných směrem. Jestli to na to náhodou nemá vliv.

A musí se ta aktivita hrát přesně pod tím BINem, který je tam vyznačen? Mám BIN nejnovější. Zkusím to ještě s tím starším. Uvidím.

Pavel

Verze BIN by neměla mít vliv,přijede ti do Rapotic ten osobák od Jihlavy nebo ne?

poison napsal:
Verze BIN by neměla mít vliv,přijede ti do Rapotic ten osobák od Jihlavy nebo ne?

Jo, přijel na 2. kolej. Ani nezastavil a odjel. Pak zůstala postavená cesta na přímo.

pavel

Zajímavý,v AE se ta aktivita chová tak jak byla tvořena,smaž ji a nakopči znova,nepoužívej na spuštění TrainStore a spust ji normálně.

poison napsal:
Zajímavý,v AE se ta aktivita chová tak jak byla tvořena,smaž ji a nakopči znova,nepoužívej na spuštění TrainStore a spust ji normálně.

Dobře, zkusím tedy znovu. Ale asi zítra. Dnes se k tomu nedostanu.

Tak jsem ji zkusil znovu celou a spustil jsem simulátor bez Trainstore. Výsledek je stejný jak minule. Navíc, když jsem stál u vjezdového návěstidla u Rapotic, protože jsem myslel, že se mi přehodí výhybka, tak do mě ten osobák čelně narazil. Myslím že je tam chybně definována u toho osobáku Path. Schválně si tu aktivitu zkuste projet. Je nehratelná.

Zdravím,

tak mám stejný problém, skončím v Rapoticích na koleji u staniční budovy a čekám na volno. Protivlak od Jihlavy projede a tak čekám na volno.
Po naběhnutí času 07:26 se ozve píšťalka, ale na návěstidle je stále stůj.
Pak na kolej úplně vlevo s houkáním přijede nákladní vlak, zastaví a zmizí.
A asi v 7:45 (i když jsem se vůbec nepohnul a čekám stále na volno) končím hláškou "vlak vykolejil".
Je jedno jestli s Trainstorem nebo bez něj a také je jedno jestli před Rapoticemi uložím a začnu tady odtud nebo jedu celé už z Brna.

poison napsal:

hlusiz napsal:
Zdravím,

tak mám stejný problém, skončím v Rapoticích na koleji u staniční budovy a čekám na volno. Protivlak od Jihlavy projede a tak čekám na volno.
Po naběhnutí času 07:26 se ozve píšťalka, ale na návěstidle je stále stůj.
Pak na kolej úplně vlevo s houkáním přijede nákladní vlak, zastaví a zmizí.
A asi v 7:45 (i když jsem se vůbec nepohnul a čekám stále na volno) končím hláškou "vlak vykolejil".
Je jedno jestli s Trainstorem nebo bez něj a také je jedno jestli před Rapoticemi uložím a začnu tady odtud nebo jedu celé už z Brna.

poison napsal:

Já měl stejný problém :( Akorát jsem neměl nervy čekat do 7:45 :D

Udělal jsem testovací aktivitu v inkriminovaném úseku.Problémem je zřejmě 4835 v Rapoticích,který měl nadefinovaný path až za návěstidlo.Aktivitu opravím a vyhodím opravenou verzi na web.
Při testu opraveného traffic stále chyba,4835 ignoruje v Rapoticích vyčkávací a end bod. :roll: Až jej zastavím a vše bude funkční oznámím opravu. ;-)

Pochvala za aktivitu "Sp 1906 Šembera Nymburk - Masarykovo nádraží", moc pěkné, zavedla mě do částí BP kam se často nepodívám. Hlavně to neustálé předhánění se s nákladem je bezva :o) Na příjezdu do Prahy jsem z toho sice měl slideshow, ale to už je problém u mě.

Konečně jsem se dostal na opravu aktivity Os 4824 na trati 240 a v Rapoticích jsem po změně soupravy konečně traffic vlak zastavil u peronu.V testovací aktivitě vše ok,aktivita je opravená na webu.Před kopírováním opravy nejdříve smažte starou verzi aktivity.

K aktivitě R 1250 bych chtěl upřesnit,že ve skutečnosti odjížděl R 1250 z druhého peronu a ne jako v aktivitě ze třetího.Věřím,že i ti největší rýpalové prominou.Jako odměnu za toto přehlédnutí máte krásně souběžný odjezd s R 873.;)

Nějak mi vlákno upadlo dolů mezi ta zapomenutá a tak na mým WEBU ve správný sekci najdete několik šotů z testovacích částí připravované aktivivity vlaku Eurocity.

Naposled editoval moderátor:
To EC Avala vipadá lákavě :cool: už se těším až ho vydáš.....Jinak kde se dají prosím tě stáhnout ty vozidla ? Díky

Také děkuji a chválím aktivitu SP "Šembera". Pěkně se s ní projedu a dlouhé je to tak akorát, abych se nenudil a nemusel to ukládat pro příště. Těším se na další aktivity od Vás.:)

Pánové moc děkuji za pochvaly,se kterými jsou samozřejmě spojeny motivace k další tvorbě.Jelikož se má maličkost nachází celoročně na nejřidší části tratí do MSTS a to v jižních čechách,vyrazil jsem po roce na bohumínské klání,které bylo kdysi i inspirací na scénář aktivity R 1503.Ve statistice mohu říci,že to s traffic vlaky národního přepravce nákladních vlaků přeháním,neb jsme za cestu do Bohumína vlakem Ex 143 Odra potkali z Prahy až do stanice výstupu 9 nákladních vlaků.To jen tak pro zajímavost.Spousta letošních poznatků z trati Pha-ČT je zaznamenána,takže mohu vesele dokončit avizovanou úlohu vlaku EC 344 Avala.

poison napsal:
...9 nákladních vlaků.

Osobně preferuji to přehánění ;). Mimochodem jsem si opět nainstaloval EC 177 (je dobře, když se všechny aktivity stále udržují aktuální) a jízda na blok okolo Hradce je prostě mimořádná.

Dnes jsem konečně dokončil test úlohy EC 344 Avala,která bude chtít ještě několik úprav,ale mohu slíbit,že nejpozději zítra bude ke stažení.
Pokud máte zájem,doplnil jsem i screeny z kompletního testu úlohy dlouhé čtyři hodiny a čtyřicet minut,vše na mém webu.;-)
Pánové,už je tam :-P

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře