Aktivity POISON

poison napsal:
S opravami po bouři číslo 22 jsem protáhl aktivitu EN 457 Phoenix na začátek trasy v Trati 321, tedy těsně před Děčín.

Moc pěkná aktivita, trať Praha - Děčín jezdím rád. Budeš to ještě někdy protahovat do Bad Schandau?

Ahoj, zkouším teď tvou aktvititu Pn 63440. Při čekání v Praskačce mám problém. Když vjíždím do stanice na odjezdovém je stůj. Než k němu dojedu krátce svítí vjezd odbočkou a pak zase stůj. Čekám tedy u odjezdového a v protisměru prijíždí vlak. Ten ale zastaví u vjezdového. Takhle jsme tam oba stáli nějakou dobu než mi došlo, že je to dead lock. Zkoušel jsem to několikrát. Rychlosti jsem dodržoval dle rozkazu a jednou jsem jel z Hradce schválně pomaleji, ale dopadlo to stejně. Mám aktualiyaci 88 a BIN 1.8.052113. Nevíš čím to je?

Tak test proběhl úspěšně a v 10:45:19 mám postaveno, bude to BINem kde servis blokující návěstidlo v tvém případě neodjede nebo jede pomalu.
58041976e7b8327b2244b2a7972bcae3.jpg

Naposled editoval moderátor:
poison napsal:
Může to být BINem, zítra to prověřím, aktivita je tvořená na 1.7.1022

Pokud je tvořená na 1.7.1022 asi by bylo rozumné upravit popisek. Na webu se píše support pro BIN 1.8.0521.

A jéje, zase průser, ona tedy bude nejspíše tvořená na tom vyšším BINu, tehdy jsem na něm dělal, přesně to nevím, ale test je udělán na 1.7.1022, který teď používám. Omlouvám se za mystifikaci :eek:

Naposled editoval moderátor:
Aha, tak tedy když jsi aktivitu vytvářel pro 1.8.0521 a nyní otestoval i na 1.7.1022 tak bude problém patrně někde u mě. Nevíš čím by to ještě mohlo být? Testoval jsi to teď na aktualizaci BP88?

Ano na BP 88. Zkus aktivitu otevřít v editoru, najdi si Praskačku odjezd na Chlumec, nastav čas na 10:44 a spust uvidíš jak vjede rychlík, za kterým naskočí servis, který by měl do 10:45:20 zmizet. Schválně jak se chová tobě.

Jelikož je venku velký podzim s hustým deštěm a trochu mě zradilo zdraví, povedlo se mi dokončit pohodovou aktivitu EC 130 Varsovia, která ležela v editoru od konce loňského listopadu. Právě probíhá test aktivity, který snad dokončím dnes. Pokud máte zájem kouknout pod poklici testování stačí navštívit na mém webu sekci Next kde s jízdou přibývají i screeny. ;-)

Jelikož se množí dotazy k aktivitě EC 130 a stažení vozů PKP z webu Andreje, kde jsou odkazy nefunkční, prozatím jsem nakopíroval použité vozy na náhradní místo a čekám na odpověď od autora. Linky jsou přibaleny v archivu s aktivitou EC 130 Varsovia, stačí znova stáhnout balík.

Dnes jsem hodil na web aktivitu Pn 63901 dle námětu Víti Voráčka a k ní samotné jen dodám. Neměňte lokomotivu hráče, pokud ji zaměníte za jiný model než je použitý nebudete stíhat jízdní doby. Jelikož úloha zabrala dosti času, po testerech jsem již nic neměnil, takže tam najdete možná jednu malou závadu, která je zřejmě na straně MSTS. Do úlohy jsem to nepsal, ale jen pro orientaci časy v kopcovitém terénu:
Potštejn 7:40
Žamberk 7:56
Letohrad příj. 8:05
Jablonné 8:29
Těchonín 8:34
Lichkov příj. 8:47
Přeji pěknou jízdu.

Tak jsem právě úspěšně dorazil do Ústí nad Orlicí v aktivitě "Pn 63901". Poisone, moc díky za tuto aktivitu. Rozmanitá, stále se něco děje, parádní výběr modelů, málo používaný usek projektu "BP" ... no prostě: moc mne to bavilo a veliké díky.
ps: ta chyba, je jí nemožnost "odentrovat" nástup v Mladkově?

Ahoj Poisne, prosím ťa vieš mi pozreť čo za vlak naskakuje v Breclavi v čase xx.09.09? Absolútne sa nedokážem dostať z Breclavi :/ a ku tomu všetkému mi nejako blbnú zvuky k 362.011 budem museť preinštalovať. Ďakujem

Počítám, že myslíš EC 130, bohužel v Břeclavi v 09 nic nestartuje, Os 4217 v 11:06 a pak až traffic v Lužicích.

Ano myslel som EC 130 nejako pozerám že som to zabudol napísať :D no tak vždy to padne pred Breclav - Prednádraží jak miniem náveštidlo 40km/h no konkrétne pred 8-desiatkov čo je v Prednádraží.No nič poskúšam ešte a uvidím. Zatial ďakujem

Back
Nahoře