Aktivity POISON

Ahojte... viem že to sem nepatrí ale aj tak opýtam... Mám taký problém zo servisom1... spúšťam aktivitu cez trainstore nikdy sa mi toto nestávalo až do tejto chvíle a píše mi že niečom z pohľadom do kabíny jak toto môže písať keď servis1 kabínu nemá tak ako ostatné servisy nechápem prosím o radu kvôli tomuto nespustím aktivitu ?

Když už si to postnul sem, co takhle, že bys napsal přesné znění chybové hlášky, nebo sem přiložil screen, chyba totiž může být jinde než v servis1 a jak to tak bývá tak jistě všichni tušíme, kde ta chyba je.

Jasné tu je presné chybové znenie hlášky:
vlak může způsobit problémy bude-li v MSTS vybrán, protože vedoucí lokomotiva nemá soubor kabiny (cabview).
Název lokomotivy:: CD Servis1 (** Chybí pohled do kabiny (cabview)! **)

Spúšťam to cez Trainstore a vždy to šľapalo tak ako má a teraz naraz toto !!!

Nechápem, veď toto mám skontrolované nikde nie je v čele servis1 a v trafficu je použitý všade napríklad. Cd_servis1 a nejaké vozy v stanici, tak ako to mám opraviť... môžem tam dať iný servis okrem servisu1 ? alebo sú zlé servisy alebo čo ?

To je divné, že? Zkusil si to spustit normálně? Co tak kdyby si sem dal screen ze spouštěného TrainStore ať vidíme co tam s tím děláš?

A divíš se? Vždyť jenom na screenu je chybových hlášek osm, to asi nebude tím, že je špatný servis1... Pokud to padá i při normálním startu MSTS tak si asi nezvolil v TS Vrátit vše do MSTS. Já nevím, že musíte pořád používat nějaký vymoženosti jako TS, které při špatném zacházení dorazí MSTS úplně a pak se divíte, že vám to nechodí. Celý tvůj problém je ten, že si něco udělal špatně a teď nevíš co. Odeber všechny aktivity z tratě, v TS Vrať vše do MSTS a nainstaluj jen tu aktivitu, kterou chceš jet, oprav všechny rozdíly v Trainsetu potřebné do aktivity a spust to normálně přes ikonu Train Simulátoru.

Práve že som mal aj všetko späť a púšťal som to normálne cez ikonu, ale nefungoval aj tak idem skúsiť nainštalovať znovu aktivitu a pustiť cez ikonu.

Už to funguje tak ako má, fakt neviem kde mohol byť problém :) len som premazal všetky aktivity a nainštaloval som len tu ktorú chcem hrať a pohoda... Funguje aj cez TrainStore aj cez ikonu diki za rady a za tvoj čas :)

Zdravím Poisone, viem že to sem nepatrí ale minulé si mi super poradil tak dúfam že aj dnes :) .... Mám problém z kabínou ČD810 smerovanie mám takéto ( ..//..//common.cab//cab810/810.cvf ) kabínu mám stiahnutú, ale Conbuilder mi chybu nevyhodí, len mi ju správne nezobrazí v MSTS, proste rovno povedané vôbec ju tam nemám... Len potrebujem radu ako ten problém vyriešiť ďakujem :)

Back
Nahoře