Aktivity POISON

Nechápu,v Břeclavi jsou použity jen vozy z TBP v traffic vlacích.Jak vidno,neupravil sis směřování zvuků k vozům,které jsou do soupravy EC Avala doplněny,tzn. vozy ZS B,ZS WRl a vůz SZ Aeemlt.Otevři si wag soubor např. vozu cd_Bmee a roluj na řádek SOUND.Obsah řádku zkopíruj do všech wag souborů u zmíněných vozů do řádku SOUND a ulož.Nic jiného mě nenapadá.

Chci se zeptat zda jste do opravdy opravoval os 9409 na verzi 84 protože mi to hází 4 chybné trasy. Koukněte se zda máte vše opraveno. Rád bych si tu aktivitu zajel.

Chyba vznikla mezi klávesnicí a židlí,s aktualizací jsem nenakopíroval opravený soubor apk. a na webu zůstal ten starý.Nyní by mělo být vše OK.Omlouvám se a díky za upozornění.;-)

Při tvorbě nové aktivity s Taurusem v čele,jsem v testovací části dosadil do čela EC 79 siemensácký stroj v barvách společnosti GySEV,který jsem našel na známém tauřím WEBU a u kterého si myslím,že má společně s MOZARTEM ÖBB nejhezčí reklamní polep.Pro realisty je tato jízda samozřejmě FAKE,tomuto stroji by napětí v tomto úseku vůbec nechutnalo.;)
SCREEN
SCREEN
SCREEN
SCREEN

Je u autora scénáře na testech,zřejmě ještě dojde k úpravě některých consistů.Letos to asi nebude.

V aktivitě EC 79 Gustav Klimt jsem zapoměl uvést maximální rychlost vlaku.Stále ještě platí na tratích SŽDC max. 160 km/h,takže mezi Brnem a Břeclaví ji dodržujte.Aktivitu jsem doplnil o popis maximální rychlosti.

K aktivitě EC 79 ještě doplním,že několik uživatelů narazilo na problémy s pády při zobrazování hlášek.Použijte úpravu souboru soundcfg.dat,která je TADY.Původní soubor z Global soundcfg.dat zálohujte

Ahoj, právě jsem dohrál tvou aktivitu EC 79, ale mám trošku poznámečku vůči reálu. Mezi Zaječím a Břeclaví máš jako trafik vlaky Os 4605 a Sp 1669. Tyto vlaky ale v reálu nikdy nejedou zároveň. Buď jede jeden nebo druhý. Takto je to v letošním GVD. Jinak se mi aktivita moc líbila. Hodně zdaru do další práce.

Pravda,4615 končí v kladiva v Šakvicích.Nějak jsem to přehlédl.:eek:

Naposled editoval moderátor:
Na web jsem updatoval aktivity,jejichž ne/funkčnost se řešila v mé NÁVŠTĚVNÍ KNIZE.Všem,co mě na nefunkčnost aktivit upozornili,děkuji,opravdu nejde každou aktivitu prohlížet znovu v editoru a vyhledávat chyby po aktualizacích,vždy se řeší jen aktivity v zasažených úsecích.Nejproblémovější úloha,která prodělala již několik změn nejen v trasách,je R 200 Silesia,která byla 28.dubna 2008 vydána jako prezentace nového modelu 163.048 Jadwiga.Díky pozorným uživatelům jsem ji upravil a poladil i v rámci TBP.Momentálně tvořím o sto6,je na to období,kdy čas s chutí tvořit mají tu nejlepší konstalaci,do toho slezina v Praze a setkání s přáteli.Myslím,že se máte na co těšit...;)

Zdravím přátele mých úloh,mimo jiné připravuji úlohu Pn63440 s loko řady 130.Úloha obsahuje samozřejmě několik vozidel mimo TBP,které ovšem většina uživatelů už ve svém Trainset má,ale o tom mluvit nechci.Úlohu testuju s TBP loko 130.039 a vím,že jsou již lepší skiny této řady,proto by mě zajímal tip na nějakou pěknou 130ku do čela vlaku složeného výhradně z vozů od Kanka.Dííík

poison napsal:
...,proto by mě zajímal tip na nějakou pěknou 130ku do čela vlaku složeného výhradně z vozů od Kanka.Dííík

Nazdar Venco,
a u Pikka by nic nebylo ? ;)

http://www.pikku.msts.cz/elektricke.html

David

Díky Vojtikovi,který otestoval funkčnost starší úlohy pro trať 321 R 336 Báthory,která byla kdysi funkční pouze na staré verzi MSTS Bin.Aktivita je funkční i s posledním Binem a TBP.

Čtyři z mých pěti výtvorů na trati 321 jsou funkční s aktuální verzí tratě,aktualizací 18.Problémová úloha R 200 Silesia díky této aktualizaci skončí korektně v cílové stanici,kterou bylo v době její tvorby Smíchovské nádraží.Během víkendu snad proběhne kompletní test updatované aktivity R 200 Silesia,tuto verzi nakopíruju na web a označím její funkčnost zeleně.Poprosím tvůrce Folcka a Ondru H. aby zaslali update jejich aktivit.Díky

Nevím jestli je chyba u mne,ale dnes jsem si chtěl stáhnout aktivitu R 200 pro trať 321 a nejde mi to. Dělá to ještě někomu?
Děkuji Milan

Milan Grygar napsal:
Nevím jestli je chyba u mne,ale dnes jsem si chtěl stáhnout aktivitu R 200 pro trať 321 a nejde mi to. Dělá to ještě někomu?
Děkuji Milan

Mě to jde stáhnout přes IE,přes Mozillu mi vyskakují jakési nesmyslné znaky!

U Moziily je nutné kliknout pravým tlačítkem myši na soubor *.apk a zvolit "uložit cíl jako". Pak už to jde normálně otevřít.

Dřív to fungovalo přímo, ale od nějaké verze se to musí takto obcházet...

bastard napsal:
Milan Grygar napsal:
Děkuji Milan

Mě to jde stáhnout přes IE,přes Mozillu mi vyskakují jakési nesmyslné znaky!

Jestli to stahujete v Mozille, tak klikněte na ten odkaz pravým tlačítkem a dejte uložit jako...

Back
Nahoře