Aktivity POISON

Jojooo....ten závod s Taurusem byl povedenej,já vyhrál.....:D a pak že Taurus je nej lokomotiva světa:D...kdepak.... 151 023:D

Děkuji za poklonu pánové, příště se budu zase snažit. fec3e7e97462102155d2f52837817143.gif

Naposled editoval moderátor:
1. upozornění pro ty co se pišní tím, že jsou rychlejší než Taurus. Trat do Brna ma maximalku 100 a trať do Olomouce 120km/h. Jen tak pro info. A navíc to může ovlivnit aktivitář, tedy pokud by Poison chtěl, tak Tauruse nedohoníte.

alcapone napsal:
....navíc to může ovlivnit aktivitář, tedy pokud by Poison chtěl, tak Tauruse nedohoníte.
Přesně tak, ale bylo to vytvořeno záměrně, Franta Šubrt hráče předjede v PB a tak nějak se mi to hodilo do krámu i s tím, že jsem věděl, že mi Taurus z Třebový nandavá a když chci stejně jej na "rozcestí" dojedu. Podobný souboj se odehrává i v historické úloze EC 177, jen opačně, hráč na Brno a Pendolíno na Olomouc. ;-)

ja sem z České Třebové,vím jaká je tu trať. rychlost..... jde o to že já ho předjel při nižší rychlosti než je 100vka na Brno........1. trať kolej do Brna je dokonce na 120....kolem Opatova 130 či jak a do Svitav 140......
respektive na youtube bylo video ze směru Brno....lokomotiva projížděla oblouk.... a hend za obloukem od Svitav 140 a pred Opatovem asi 130....je to asi mimo OT...takže se omlouvám,já jen že vííím:)...každopádně aktivita EC 145 ODRA super,není pochyb:)

Nejde o to,kolik má trať v reálu, ale kolik má ve hře, k tomu jde o ladění tauruse a další okolnosti. Kdybych měl tvořit podle toho co je v reálu, neudělal bych jedinnou úlohu. Prostě nemůžeš srovnávat MSTS a reál v Třebový, to nejde. Jak jsem napsal, byl to záměr, aby se hráč nenudil a jak napsal Alcapone, kdybych chtěl, tak toho tauruse nedoženete, ale prostě je to tak jak to je, Vy i já jsme spokojeni. Tímto bych debatu o předjetí 1216 ÖBB v aktivitě EC 145 Odra ukončil. Díky za pochvaly a jedeme dál. ;)

Já můžu ti pochválit právě tvojí výše zmiňovanou úlohu EC 177. Můj velmi oblíbený EC s nejlepšími situacemi, s čím se může každý v reálu tu a tam setkat, ale to "závodění" s pendolínem mě dostalo a myslím že nejen mě.

Pepa z Nuslí napsal:
Já můžu ti pochválit právě tvojí výše zmiňovanou úlohu EC 177. Můj velmi oblíbený EC s nejlepšími situacemi, s čím se může každý v reálu tu a tam setkat, ale to "závodění" s pendolínem mě dostalo a myslím že nejen mě.

Jen se skromě přidávám,ale chváleno již v GB na poisonově webu :-) Také má oblíbená. Ale jak sám Poison napsal, jede se dál----kam? Se uvidí :-D

Ahoj Pison.
Tak mi to nedalo a musel jsem taky sosnout EC 79 Gustav Klimt a aktivita velmi pěkná. Jen bych přidal trochu víc odstavených vozů po nádražích. Napřiklad Brno je opravdu dost chudé na vozy a v depu taky nic. Ale to je má "profesní" deformace z mým zadáváíním traffic vozů v aktivitě.:D Ale hlavně se chi zeptat, přehazují se vám v tunelu (v noci) u Tauruse v kabině noční textury? Mně ne a když se kouknu do složky kabiny, tak tam jsou. A zaboha nevím, kde se co nastavuje a kde může být chyba.:eek:
Dan
Omlouvám se za překlep v oslovení samozžejmě POISON a to je to, proč mi zde chybí zpětná editace příspěvků, někdy je ruka rychlejší než oko a není cesty zpět.

Dane, nejsem si jistý, ale některé tunely to nepřehazují, protože jsou poskládány z klasického kolejiva a tubusu - tam to automatické přepínání fungovat nebude - tuším, že to Džordž rozpoznával podle typu kolejiva a kdysi dávno, když se s tím začínalo, tak na to upozorňoval Zbyněk.

Martens napsal:
Dane, nejsem si jistý, ale některé tunely to nepřehazují, protože jsou poskládány z klasického kolejiva a tubusu - tam to automatické přepínání fungovat nebude - tuším, že to Džordž rozpoznával podle typu kolejiva a kdysi dávno, když se s tím začínalo, tak na to upozorňoval Zbyněk.
Ahoj ne ne, tam zakopaný pes nebude, ty tunely normálně textury přehazují, navíc jsem Tauruse zkoušel i ve volné jízdě v noci a furt denní textury, Tam je povícero cvf. aten kde je to směrované je dle TBP, nechtěl jsem experimentovat kvůli ladění kabiny a aktivity a navíc se v tom moc nevyznám, když jsem cvf. otevřel, tak jsou tam odkazy na ace soubory, ale stejně nevím kde co a jak. :-)
Dan

Dan J. napsal:
...bych přidal trochu víc odstavených vozů po nádražích. Napřiklad Brno je opravdu dost chudé na vozy a v depu taky nic.....
Ahoj Dane, určitě není problém nastavět více vozů po stanicích, problém je v mém PC, který to nezvládá. Pokud to zastavím, aktivita nebude, protože ji nebudu mít na čem testnout.;-)
K tomu Taurovi, taky mi ta kabina nefakčila, ale já to až tolik neřeším, znám MSTS z předBinní doby, takže klídek, hlavně, že jedu.

poison napsal:
Dan J. napsal:
...bych přidal trochu víc odstavených vozů po nádražích. Napřiklad Brno je opravdu dost chudé na vozy a v depu taky nic.....
Ahoj Dane, určitě není problém nastavět více vozů po stanicích, problém je v mém PC, který to nezvládá. Pokud to zastavím, aktivita nebude, protože ji nebudu mít na čem testnout.;-)
K tomu Taurovi, taky mi ta kabina nefakčila, ale já to až tolik neřeším, znám MSTS z předBinní doby, takže klídek, hlavně, že jedu.
Ahoj, no já taky znám MSTS z předbiní. Ježíííííííš to je tak krásné slovo, které bych ve slovníku těžko hledal.:D No ale ono to má jakousi snahu pžehodit textury, poněvač se to před každým vjezdem a výjezdem z tunelo miniaturně zaškubne, jen ty textury se nepřehodí a tak právě tipuji na cvf. a nějaký špatný odkaz na noční textury, kdybych věděl kde hledat, tak si to přenastavím, poněvač u kabini ve složce night jsou. Jinak to s tím PC to mne nenapadlo, že by ti nestíhal. ;) Tak to se nedá nic dělat. Pamatuji se, že když jsem dělal s Joskou Vindebonu, tak jsem tam našlehal taky traffic a Joskův starý comp tehty taky trpěl jako zvíře.:D
Dan

Zdravím, stránky http://www.zsoltee75.extra.hu jsou mimo provoz, tudíž nemůžu stáhnout ten OBB DDm pack pro aktivitu EC344.
Mohli byste mi to poslat na mail gg133@seznam.cz nebo někam uploadnout?Děkuji GéGé

gg133 napsal:
Zdravím, stránky http://www.zsoltee75.extra.hu jsou mimo provoz, tudíž nemůžu stáhnout ten OBB DDm pack pro aktivitu EC344.
Mohli byste mi to poslat na mail gg133@seznam.cz nebo někam uploadnout?Děkuji GéGé

Ahoj, přečti si toto vlákno od tohoto příspěvku a budeš hned chytřejší.

Guma Maďarská chce zase registraci. Už mě s tím serou. Furt se někde registrovat, pamatovat si svoje heslo a to všecko jenom kuli tomu,že si tam chci stahnout jednu mašinku. Může to prosím někdo těm blbům vysvětlit?

Čouda napsal:
Guma Maďarská chce zase registraci. Už mě s tím serou. Furt se někde registrovat, pamatovat si svoje heslo a to všecko jenom kuli tomu,že si tam chci stahnout jednu mašinku. Může to prosím někdo těm blbům vysvětlit?
Čoudo to z tebou plně souhlasím,taky tohle nějak nechápu,co z toho že se musím u nich registrovat mají? Třeba to má nějaké opodstatnění,kdoví.

To máš jako ty zaheslovaný instaláky. Jednak instalák nesnáším, protože je to k ničemu, uklikneš se a hledáš kam se ti to vlastně nainstalovalo a druhak hledat někde heslo, počítat řádky a slova....
Když teda dám něco ke stažený zadarmo, tak to je zadarmo bez nějakých hesel, nebo registrací, ale proč to dělat jednoduše, když to de složitě...
Omlouvám se za OT, ale tyhle blbiny dokážou otrávit...

Back
Nahoře