Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Přesně tak, ale bylo to vytvořeno záměrně, Franta Šubrt hráče předjede v PB a tak nějak se mi to hodilo do krámu i s tím, že jsem věděl, že mi Taurus z Třebový nandavá a když chci stejně jej na "rozcestí" dojedu. Podobný souboj se odehrává i v historické úloze EC 177, jen opačně, hráč na Brno a Pendolíno na Olomouc.alcapone napsal:....navíc to může ovlivnit aktivitář, tedy pokud by Poison chtěl, tak Tauruse nedohoníte.
Pepa z Nuslí napsal:Já můžu ti pochválit právě tvojí výše zmiňovanou úlohu EC 177. Můj velmi oblíbený EC s nejlepšími situacemi, s čím se může každý v reálu tu a tam setkat, ale to "závodění" s pendolínem mě dostalo a myslím že nejen mě.
Ahoj ne ne, tam zakopaný pes nebude, ty tunely normálně textury přehazují, navíc jsem Tauruse zkoušel i ve volné jízdě v noci a furt denní textury, Tam je povícero cvf. aten kde je to směrované je dle TBP, nechtěl jsem experimentovat kvůli ladění kabiny a aktivity a navíc se v tom moc nevyznám, když jsem cvf. otevřel, tak jsou tam odkazy na ace soubory, ale stejně nevím kde co a jak.Martens napsal:Dane, nejsem si jistý, ale některé tunely to nepřehazují, protože jsou poskládány z klasického kolejiva a tubusu - tam to automatické přepínání fungovat nebude - tuším, že to Džordž rozpoznával podle typu kolejiva a kdysi dávno, když se s tím začínalo, tak na to upozorňoval Zbyněk.
Ahoj Dane, určitě není problém nastavět více vozů po stanicích, problém je v mém PC, který to nezvládá. Pokud to zastavím, aktivita nebude, protože ji nebudu mít na čem testnout.Dan J. napsal:...bych přidal trochu víc odstavených vozů po nádražích. Napřiklad Brno je opravdu dost chudé na vozy a v depu taky nic.....
Ahoj, no já taky znám MSTS z předbiní. Ježíííííííš to je tak krásné slovo, které bych ve slovníku těžko hledal.poison napsal:Ahoj Dane, určitě není problém nastavět více vozů po stanicích, problém je v mém PC, který to nezvládá. Pokud to zastavím, aktivita nebude, protože ji nebudu mít na čem testnout.Dan J. napsal:...bych přidal trochu víc odstavených vozů po nádražích. Napřiklad Brno je opravdu dost chudé na vozy a v depu taky nic.....
K tomu Taurovi, taky mi ta kabina nefakčila, ale já to až tolik neřeším, znám MSTS z předBinní doby, takže klídek, hlavně, že jedu.
gg133 napsal:Zdravím, stránky http://www.zsoltee75.extra.hu jsou mimo provoz, tudíž nemůžu stáhnout ten OBB DDm pack pro aktivitu EC344.
Mohli byste mi to poslat na mail gg133@seznam.cz nebo někam uploadnout?Děkuji GéGé
Díky Pavlíku i já jsem o něco chytřejší,seznam vozidel mimo TBP byl aktualizován.Pavlík napsal:Ahoj, přečti si toto vlákno od tohoto příspěvku a budeš hned chytřejší.
Čoudo to z tebou plně souhlasím,taky tohle nějak nechápu,co z toho že se musím u nich registrovat mají? Třeba to má nějaké opodstatnění,kdoví.Čouda napsal:Guma Maďarská chce zase registraci. Už mě s tím serou. Furt se někde registrovat, pamatovat si svoje heslo a to všecko jenom kuli tomu,že si tam chci stahnout jednu mašinku. Může to prosím někdo těm blbům vysvětlit?