Aktivity POISON

Banán napsal:
Čouda napsal:
Guma Maďarská chce zase registraci. Už mě s tím serou. Furt se někde registrovat, pamatovat si svoje heslo a to všecko jenom kuli tomu,že si tam chci stahnout jednu mašinku. Může to prosím někdo těm blbům vysvětlit?
Čoudo to z tebou plně souhlasím,taky tohle nějak nechápu,co z toho že se musím u nich registrovat mají? Třeba to má nějaké opodstatnění,kdoví.

Nedávno sme také čosi riešili aj u nášho domáceho skinára Kukni sem. Dôvod nie je žiadny, je to jednoducho rozhodutie majiteľa stránky, inak nič. Presne jak to vystihol Čouda, je to len o tvrdej hlave a zadubenosti, pretože opodstatnenie to nemá žiadne.

Naposled editoval moderátor:
Včera jsem usedl k editoru a vytvořil hodinovou pohodovku na trati 321. Osedlal jsem Najbrtího pražskýho peršinka 163.257 a vyrazil v čele Os 3774 ze Zábřeha do Ústí. Jízdní doba je našponovaná, skoro všude jsem byl o půl minuty pozdě. Občas mě něco zpožděnýho zdrželo, ale dětičky byly ve škole včas. Vzhůru do toho.;)

Tak jsem si zas našel chvilku čas na ježdění a zajel jsem si 3774 :) Pohodová aktivita, doporučuji především začátečníkům, skvělá oddychovka :)

Ahoj! Poisone promiň, ale Miky nemá svoje vlákno, tak to napíšu sem.

Přemýšlel jsem, co dělat než mi dopere pračka a tak sem si pustil aktivitu Os4838 od Mikyho. Jednoduchá aktivita, celkem netradiční vozidlo (714 - rozuměj, v aktivitách se objevuje minimálně), líbilo se mi to. Možná by stálo za to se 714ctkou udělat více aktivit. Až Pikku vydá tu 203ku, tak to taky bude o něčem jiným.

Ahoj, ano až Pikku vyhodí svou 714, není problém, starý model není úplně to pravé ořechové, ale chce to hlavně čas a inspiraci. Snad tedy "nováčkové" u editoru něco vytvoří.

Dobrý den,
nechci rejpat, ale rád bych si stáhnul ze stránek Poisona nějaké aktivity pro trať BP ale nejde to. Po kliknutí na odkaz se objeví nějaká stránka s velkým množstvím znaků. Půjde někdy v budoucnu opět stahovat aktivity na BP. Díky BOBBY

Bobby: v Mozzile je potřeba kliknout na odkaz pravým tlačítkem myši a zvolit "uložit odkaz jako". Soubor *.apk se pak stáhne do určené složky, kde jde již normálně rozbalit.

Jinak Poison postupně předělává ty soubory na stahování do formátu *.zip, takže si hráč stáhne bez problémů celý balík jak s aktivitou, tak i se seznamem vozidel mimo TBP a případným dalším infem ;-)

Vojtik napsal:
....kliknout na odkaz pravým tlačítkem myši a zvolit "uložit odkaz jako". Soubor *.apk se pak stáhne do určené složky, kde jde již normálně rozbalit.
Jinak Poison postupně předělává ty soubory na stahování do formátu *.zip, takže si hráč stáhne bez problémů celý balík jak s aktivitou, tak i se seznamem vozidel mimo TBP a případným dalším infem...
Ano přesně tak. Upgrade aktivit probíhá u trati BP společně s úpravou na pracovní aktualizaci. Po kompletní opravě už budou pouze jako komprimovaný soubor. Tento problém je pouze u Firefoxu, IE to nedělá.

Chtěl bych požádat všechny aktivitáře, kteří mají na mém webu úlohy k trati BP o zaslání aktuální verze. Díky.

Dostal jsem hlášku o nefunkční aktivitě R 1503 v Kolíně. Má někdo podobnou zkušenost? Jinak probíhá update posledních kousků, jen pro zajímavost aktivita EC 344 Avala má 63 chybných paths z celkových 171. :cool:

poison napsal:
Dostal jsem hlášku o nefunkční aktivitě R 1503 v Kolíně. Má někdo podobnou zkušenost? Jinak probíhá update posledních kousků, jen pro zajímavost aktivita EC 344 Avala má 63 chybných paths z celkových 171. :cool:

Dobrý den. Projet Kolínem jsem zkoušel třikrát. Jednou mi to napsalo, že se přetrhl vlak a dvakrát, že došlo k poškození spřáhla. Vždy po odbočení mimo hlavní (opravovaný) úsek v místě před návěstí VOLNO, po které (asi) následuje návěst STŮJ.

Stejný problém má bastard, já to tedy v Bohumíně testoval a odjel jsem z Kolína bez úhony. Prapodivné. :roll:

A zkusil jsi to projet, to samé místo ve volné jízdě ?
Pokud to vypadne, tak ještě zkusit jinou soupravu. Pokud vypadne obojí, je to chyba v trati a budu muset se na to podívat, pokud to vypadne jen s určitou soupravou, tak je chyba ve vozidlech. Pokud volná jízda je komplet OK, tak je to problém v trase aktivity. Ale chtělo by to obrázky.
Jinak, když jsem opravoval trasy v aktivitách, tak na mnohých úsecích jsou koleje v jiné výšce, ale mnohé výhybky zůstaly ve stejném řešení a v aktivitě je trasa OK. Jenomže když se přiblížím k bodu výhybky, tak vidím, že zelený bod je nepatrně mimo, to samé někdy počáteční a koncový bod trasy. Proto je vhodné tyto body označit jako chybné a současně je vracet na správné umístění. ¨Jak by se to chovalo ve hře, netuším. Jestli by náhodou vlaky nejezdily trochu mimo koleje. Například LC v mé aktivitě Topírna noc se také jevil jako že je vpořádku. A když jsem svěšoval konvoj lokomotiv, tak to šlo pěkně ztuha a já pak zjistil, že některé lokomotivy jedou po pražcích a skončil jsem hláškou "Vlak vykolejil". Pak jsem v editoru do těcho LC ďobnul, tím je dostal na koleje a už bylo vše OK.

Je tedy možné, že ne vše se na první pokus podaří opravit.

Volnou jízdu jsem nezkoušel,zítra na to mrknu za chvíli jdu do kolbenky. Zkoušel jsem i stát se sopravou i tak došlo k vykolejení nebo přetržení spřáhla,došlo i na situaci že to kolejové lože v aktivitě se začalo pohybovat a narazilo do soupravy a vlak vyletěl.

Back
Nahoře