Aktivity POISON

Pokud se trhala spřáhla, byla chyba vždy v nastavení spřáhel. Nikdy se mi to netrhlo z jiného důvodu. Stačilo si přepočítat spřáhla a bylo po problému, takže tady hledej chybu. A mám jednu novinku. I vyladěná vozidla jsou špatně.

Jinak Pikku ty jsi mi na slezině slíbil nějakou tabulku na přepočet spřáhel. Nemyslím tu od Honzy U., ale jakousi jinou. Kdyžtak prosímtě digitalni.ovoce@seznam.cz

Oprava úlohy Os 15063 Davida Hájka, která měla po update na BP 85.xx špatně otočný bod hned v Ústí nad Orlicí je již online. Problémy s úlohami prosím hlašte zde nebo u mě na webu, popř. přes SZ či email. Díky.

Zdravim Poison, hlasim chyby v aktivite os 2010.
Najprv mi ostala svietit cervena v Bratislave hl. Po spusteny aktivity znova uz bolo vsetko v poriadku, ale len po Zohor kde ma mala predbehnut zmeskana Hungaria. Na vchodovom navestidle mi svietila stale cervena a Hungaria nakoniec do mna narazila.

Dobrý večer, hlásím chybu SC 134 Slovenska Strela. Stojím už cca 5 min na červené u odjezdového návěstidla ze stanice Kuty.

Ahoj mám dotaz. Nejde stáhnout loko 350.017 k aktivite Avala. Stránky autora jsou nedostupné. Nemá autor jiné stránky než-li jsou v odkazu, případně není loko někde jinde?

Vše fachá jak má na tom odkazu, který je v texťáku. Na webu autora je to v sekci skiny/elektrická trakce.

Ano v texťáku k aktivitě je odkaz na jeho stránky http://vlado-msts.xlan.sk/. Ty ale nejdou otevřít. Je možné že je chyba u mě. Ostatní odkazy na chybějící vozidla šla v pohodě, ale bohužel tuhle 350.017 asi neseženu.

Pokud dobře vidím, tak v teťáku je tato adresa http://vlado-msts.xlan.sk/index.htm a i s tím co si nakopíroval ty tato stránka chodí v IE i lišákovi normálně. Takže jak píše Čouda, chyba u tebe.

Vážně mám problém doma s připojením. V práci jsem vše stáhnul bez problémů. No pořeším doma. Firefox po posledním update a ani explorer posledního updatu mi to neotevře. Díky za spolupráci. Těším se na projetí aktivity.

No, občas to zablbne. Mě předevčírem začal zase padat simulátor, tak sem přeinstaloval bin a je pokoj.

IceMcLaren napsal:
.....Na vchodovom navestidle mi svietila stale cervena a Hungaria nakoniec do mna narazila.
Tak Os 2010 je opraven, chyba byla v trase servisu blokujícího v Zohoru vlak hráče. Oprava je na webu. ;-)

IceMcLaren napsal:
.....Na vchodovom navestidle mi svietila stale cervena a Hungaria nakoniec do mna narazila.
Tak Os 2010 je opraven, chyba byla v trase servisu blokujícího v Zohoru vlak hráče. Oprava je na webu. ;-)
Slovenská Strela také opravena a na webu.

bastard napsal:
poison:tak dal jsem znova R 1503,znova jsem byl mimo koleje a nebo přetržené spřáhlo (Kolin)!

Hlásím stejný problém. Buďto vlak vykolejí, nebo se o pár metrů dřív přetrhne. Taky v aktivitě v tomto místě vjedu kamsi do štěrku a štěrková lože se pohybují.

Adnedz napsal:
bastard napsal:
poison:tak dal jsem znova R 1503,znova jsem byl mimo koleje a nebo přetržené spřáhlo (Kolin)!

Hlásím stejný problém. Buďto vlak vykolejí, nebo se o pár metrů dřív přetrhne. Taky v aktivitě v tomto místě vjedu kamsi do štěrku a štěrková lože se pohybují.
Nemáte někdo fotku, jestli to náhodou není chyba v trati? Do zítřka bych to eventuelně opravil. Pak až na vánoce nebo někdy do další aktualizace.
Kolín je veliký.

Jak jsem psal, na slezině v Bohumíně jsem to projel bez potíží. Také nechápu, jak se ti můžou pohybovat kolejová pole a jak je možné, že vjedeš mezi ně. V Kolíně máš být 12:15, ta pole naskočí 12:12 a v čase příjezdu stojí jak přibitý. Pokud máte problém, vypadá to opravdu na chybu v trati. Posílám obrázek trasy hráče z AE.
1e6a1479b3a0823cede7e5366b15e5d9.jpg

Naposled editoval moderátor:
Kde to vykolejí ? Tam kde je ten vláček ? Odpoledne na tom místě vytrhám koleje a položím je znovu. Čas ubíhá, raději někdo udělejte fotku, ať jdu na jistotu. A dělá to i ve volné jízdě? (na tom samém místě) Bylo by dobré to otestovat.

Já nevím, kde to vypadne, mě to nedělá, to musí říci pánové, co tam trhají soupravu.

Dojel jsem Vaši aktivitu "SC 134 Slovenska strela" a velice se mi líbila. Ono udělat aktivitu se soupravou cd_681.001 Pendolino přináší člověku radost. Ještě jednou Vám děkuji a těším se na podobnou aktivitu. Já nemám aktivity s rychlíky zrovna moc v lásce, ale tato aktivita mi přinesla hodně moc radosti.

Back
Nahoře