Aktivity POISON

Hmm, to první funguje, ale problém je i s LC mimo koleje a hláškami typu ...používá neplatné nástupiště atd. Po opravě paths, uložení a načtení ve správné aktivitě opět Bill.

Ty Kouřile, ty jsi květináčový spamer, ale máš pravdu, některé aktivity postihne Kill Blil. ;-)

No aby Nakonec nemuseli povolat Majora Zemana ke 31. případu "Poison killed Čouda".

Jen tak mimochodem, právě řeší 17. případ. Jmenuje se to Prokleté dědictví.

Koukám, že tak dlouho a pracně utajovaná identita je prozrazena. No nic. Budu si muset dávat pozor na hubu. Ne kuli tobě, ne kuli uživatelům, ale kuli těm skrytejm. Je to cca 2 roky, co mě někdo prásknu, když jsem o zástupci ředitele napsal, že je starej protekční komunista. Není tu bezpečno.

A zkoušel si ty LC smazat ve složce xxx.act a pak najet na aktivitu. To, že je neplatné nástupiště by nemělo ničemu vadit.

Ne, vzdal jsem to, aktivita není mé dílo, takže to už neřeším. Na připravovaném webu už budou jen opravené.

Tvořím výherní úlohu z ankety na mém novém webu a to EC 176 Johannes Brahms na trati BP. Úloha je situována do tohoto období, takže Zima a Sněžení, ovšem ofiko sněžení z trati BP je o ničem, obloha jasná a do toho vločky, čas rozednění je 5:59. Zajímá mě kolik z Vás používá default z BP a kolik z Vás má reál od Blackwolfa. Dále by mě zajímalo, zda má Zbyněk na DVD už tuto úpravu ENVFILES souborů, nebo já mám stále starou verzi. Další co by mě zajímalo je, zda se dá u Blackwolfa nějak přímo odkázat na soubory s počasím. Nyní jsem to hledal až v archivu z roku 2007, dříve to bylo na indexu. Chtěl bych, aby úlohu měli všichni s reálným počasím a rozedněním. Přece jen to Blackwolfovo sněžení je kua sněžení. Díkes za reakce.

počasí mám stažené od Blackwolfa a líbí se mi nejvíce... a odkázat se snad dá normálně
http://www.blackwolf-msts.ic.cz/Soubory/BIG_BETA/Textures.rar
http://www.blackwolf-msts.ic.cz/Soubory/BIG_BETA/Breclav_Praha.rar

Jako Vánoční dárek jsem pro Vás připravil aktivitu, která nedávno na celé čáře vyhrála v anketě na mém webu, tedy úlohu EC 176 Johannes Brahms. K aktivitě samotné bych chtěl dodat to co je napsáno na webu a to je použití upraveného počasí od Blackwolfa. Úloha je situována do období Zima Sněžení, které v tomto upraveném provedení je dokonalé a druhá věc, která je v této úpravě reálná je rozednění něco okolo 7:30. Proto doporučuji použít toto počasí.
Na těchto odkazech:
http://www.blackwolf-msts.ic.cz/Soubory/BIG_BETA/Textures.rar
http://www.blackwolf-msts.ic.cz/Soubory/BIG_BETA/Breclav_Praha.rar
najdete vše potřebné. Po záloze složky Breclav-Praha/Envfiles nakopírujte extrahované soubory do složky Envfiles a Envfiles/Textures a přepište stávající.
Na konec bych chtěl poděkovat Jardovi Skůrovi za poskytnutí modelu k tvorbě.

Do poslední úlohy EC 176 se mi zatoulal model vozu Ampz v consistu poi_ec176_71. Jedná se o neveřejný model, který tam nemá být, na webu je již opravená verze s aktivitou. Omlouvám se za potíže.:roll:

Ahoj Poisone,
díky za Brahmse. Pěkné, jen moc daleko jsem nedojel.
Díval jsem se, jaké problémy se řeší s 380-kou, ale já měl problémy s dvěma vagony a to Bmz_002 a Ampz_002, které jsem nemohl najít. Jak vidím, je již opraveno (neveřejný model).
Ale zaskočila mě jiná věc. Při průjezdu soupravy stanicící Brno-Židenice nastal zásah ZB a vlak se zastavil. Nejel jsem 100% rychleji, než je TR a vlak už se mi nepodařilo rozjet.
Možná to souvisí s tou 380, co kluci řeší ve vlákně a nebo něco jiného?

Ahoj, je to divné, já jsem projel celou úlohu bez jediného problému, nevím jak velké úpravy se dělaly s modelem na finální verzi oproti té co mi Jarda poslal k tvorbě, ale myslím, že ne tak zásadní, aby to takto zlobilo.

No ještě to prozkouším, jak to bude teď....a uvidíme.
Ale jinak jsem s 380-kou neměl žádné problémy, jediný se objevil až tady :-D
Dám potom vědět. :-)

Ano já se chtěl podělit u svůj zážitek,mě vždy klekla 380tka před Blanskem,o tej doby lokomotiva super,při výkonu na 0 se tolik nezpomalovala,pak u Blanska(2x mě odešla,ale rozjel sem jí) a po rozjetí se frčelo dál,nevím zda je to naschvál,nejel sem rychle,spiš i pomalejic 65km,bylo tam 70 no po rozjetí to ovšem s výkonem bylo horší,ono když jste chtěli brzdit,mohly jste sjet třeba na 20 procent a lokomotiva šíleně zpomalovala,takže u stahovaček se mě stává že s těch 80km jedu ,sjedu na nulu stáhnu sběrač a než dojedu k pokynu zdvihni sběrač tak jedu třeba i těch 15km:D,s připojováním a odpojováním sem neměl problém. Aktivita moc pěkná
Modrafon:ano zkus to řešit ve vlákně Jardy Skůry,já musel s rozjetím počkat až se mi nafouká souprava u toho sem drzel tlaciko - vedle shiftu,pak po nějáký tý minutě to valilo:D

Naposled editoval moderátor:
Já to tam neřeším, protože to byl jediný problém.
Projel jsem ji i v jiných aktivitách, kde se to hodilo a zatím žádný problém nenastal :-)
Prostě jezdí úplně normálně a všechny fce jsou v naprostém pořádku.
Včetně všech pohledů, z kabiny a to i noční, prostě vše.:-)

Chlapci, je to nová mašina v testovacím provozu, tak si občas může postavit hlavu. Já si myslím, že je to přesně jako v reálu.:D:D:D
K Poisovoně aktivitě se dostanu až zítra, tak jsem zvědav, jak dopadnu. Už se moc těším.

Zdravím.

Taky přidám své postřehy z nové aktivity s 380-kou. Připojení v Brně zcela bez problémů. Odjezd, rychlost cca 20 km/h, zásah RB. Odbrzdil jsem, ale zůstala "zaseknutá" lokomotivní brzda a nepomohlo nic. Zkoušel jsem i přeskočit do zadní kabiny a zpět, ale vše marný. Spustil jsem aktivitu znovu a najednou vše fungovalo jak mělo. Objezd z Brna v pohodě na cca 20-25 km/h, ve stoupání za Brnem pár % výkonu a loko si jenom vrní, zrychlení na 120 v okolí Jestřebí - nádhera. Zatím jsem v ČT a těším se jak budu stahovat tu nabranou sekeru :)

Back
Nahoře