Aktivity POISON

Zajímavý, máš tyhle soubory aspoň ve správné složce v Trainset? Jak koukám do Globalu tak vidím, že tam podobné soubory nevidím. :roll:

Zdravím.

Já jsem měl jednou stejný problém v jedné aktivitě (už nevím jaké). MSTS stále řval, že mu chybí tři lokomotivy a hledal je v Globalu, i když jsem měl všechny v Trainsetu. Nakonec jsem to musel vyřešit nakopírováním požadovaných souborů do globalu a po aktivitě jsem ty soubory lokomotiv zase z globalu smazal.

Jde o chybu MSTS. Hledá něco, kde to nemá co dělat. Tohle se děje pouze na trati 321, která má svůj "specifický" Global...

Ano i mě se to na 321 stalo, řešil jsem to jako Blacwolf, ale Vindobona je na BP. ;)

Tak potom se zřejmě nenačtou odstavené vozy, které jsou součástí tratě. Ovšem je tam v Břeclavi v BP něco takového odstaveného?

Tak chlapci dávám do placu next úlohu, zbývá méně než 21.hodin k usednutí k AE.

Naposled editoval moderátor:
Ahoj, stáhl jsem si aktivitu EC 172 Vindobona, a při spuštění simulatoru mi simulator spadne, bez jakekoliv hlasky. U tvé aktivity se mi to ještě nikdy nestalo.

Máš upravený soubor soundcfg.dat ve složce Global, to byl jeden z problémů, druhý problém byl s vozy Tams a Uacns, které jsem musel v consistu poi_ec172_brec6 vyměnit za vozy Eas.

Pak snad jedině problém s některým z doplněných vozidel nebo s jednotkou RJ. Zkus spustit volnou jízdu se soupravou RJ jejíž název končí ....1216.210Kapsch.

To dukostav: u mne Vindobona jede bez problémů, hledej chybu u sebe ... zkus test trainsetu v Conbuilderu

Také se připojuju. Vindobona u mě naprosto bezproblémů. Chyba bude zřejmě na vašich slabých počítačích. Zkuste si stáhnout lowres kabinu pro RailJetu i pro ES 64 U4. Také je dobré jet na doporučenou verzi BINu.

Je to hezky futuristická aktivita - na Ferdinandce se už jezdí vpravo (výhledově se s tím opravdu tak počítá). A když jsem jel 200 km/h přes dřevěné výhybky ve Vranovicích, tak jsem se málem posr..:D Stále tam jsou?

Pavlík napsal:
Také se připojuju. Vindobona u mě naprosto bezproblémů. Chyba bude zřejmě na vašich slabých počítačích. Zkuste si stáhnout lowres kabinu pro RailJetu i pro ES 64 U4. Také je dobré jet na doporučenou verzi BINu.

Je to hezky futuristická aktivita - na Ferdinandce se už jezdí vpravo (výhledově se s tím opravdu tak počítá). A když jsem jel 200 km/h přes dřevěné výhybky ve Vranovicích, tak jsem se málem posr..:D Stále tam jsou?

Tak nepředpokládám,že kompletní omlazení pc z Tvé strany by byla najednou příčinou toho,že ani já jsem nakonec Vindobonu a aktivita se ihned po odjezdu z Břeclavi odporoučí do oken.
Takže opravdu nechápu.
Ale nehodlám to dál řešit. Jen,že to asi nebude ve slabém pc.

Kdyby ti to spadlo v Břeclavi, tak bych ještě chápal, viz. příklad s vozy Tams a Uacs, ale po odjezdu z Břeclavi nechápu co by tě vyhodilo, po vyjetí ze stanice by ses měl míjet s EC s 380kou v čele nic víc, takže možná blbě umístěné vozidlo nebo cokoliv, ale na chybu v úloze bych to nešacoval.

Nj, Pan Rejpálek, jak jinak.....:D
Ale už je to vyřešeno, chyba na mém přijímači.
Došlo k nedorozumění, při stahování vozidel a opravami nových modelů.
Takže se omlouvám Poisonovi, chyba je u mě.

hele já a trainset to bych mohl vyprávět. Onehdy jsem Pikkovy Fallsy zařadil do složky CD_Falls a to bylo halo, no a pak jsem po létech je dal do správné složky a jsem v pohodě.

S aktualizací číslo 21 tratě 321 začnu mimo jiné na tvorbě fiktivní úlohy mimořádného expresu SBB, který netuším kam až po této trati dojede, ale začínat to bude nějak takhle. :P
d959cb4f6fff1668e4ea8a9be429c6b6.jpg
e57602984aa0040bb4db2f17cc83083c.jpg

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře