Aktivity POISON

Ahoj,
stáhnul jsem si aktivitu Os 8843 Beroun - Praha hl.n., ale když pustím MSTS přes Trainstore, nemůžu an nic kliknout, všechny klikací políčka jsou šedý (neaktivní). Na notebooku mi to jde v pohodě.

Co s tím?

Díky

Čau Venco, skvělá práce, žádný kiks. Mám z toho poježdění velkou radost a jen jsem koukal, jak si to ten fíra hnal do Holomóca. Super práce.

Fiideell: zřejmě stejný případ jako zde http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/3189&pid=137819#pid137819

Jsi si jistý, že máš na notebooku a na tom druhém PC stejný trainset? Nezapomněl jsi dát v TrainStore vše zpět do MSTS? Idelání stav (alespoň pro začtečníka) je mít v MSTS jen jednu aktivitu.

Pánové, naučte se číst číst a číst.

Naposled editoval moderátor:
Tak jsem se konečně dokopal k vydání "barčí" aktivity na trati BP. Archiv obsahuje dva soubory apk, takže si můžete vybrat ze dvou bardotek ke své jízdě, jedna je Skůrova 749.006 a druhou je čerstvý skin 749.008 od Čoudy. ;)

Na mém webu v sekci Next je anketa o následující aktivitu. Anketa končí středeční půlnocí tak hlasujte :!:

Naposled editoval moderátor:
U Tvojich aktivit překvapivě potíže s Prahou vůbec nemám. To možná bude tím, že ty aktivity vůbec nespustím :D.

Zdravím chlapci, tak prohlížečový boj o next úlohu už potrvá jen něco málo pod čtyři hodiny, takže se snažte :-D
Po včerejším prudkém výstřelu Odry vzhůru je to boj, resumé bude určitě překvapení :-D

Takže máme dobojováno, bylo to hlavně v závěru na ostří nože, ale Ex 142 Odra to uhájil. Hlasující pro R 30001 nevěšte hlavu, myslím, že dojde i na ni a nejen v CZ. Jinak od vydání Os 9234 i díky anketě navštívilo dle revolversmap můj web přes 600 uživatelů, což je slušný počin a já za něj děkuji.
PS: Pro znalce vozového parku, existují Bpee nebo Bee v Najbrtu nebo budu u řazení improvizovat? Loko hráče je hoši jasná. ;)

Něco by se našlo. V Najbrtu máme však pouze cd_bee_008.

Je na http://jirkan.hostuju.cz

Poison, někde proběh screen Bee v najbrtu ale veřejné určitě není. Jedná se tedy o vůz Bee238. Ještě máme červené vozy Bee240, ale zelené Bee246 (původní řada - v simulátoru doteď tak vedené - Beel) by již neměly existovat protože reko na Bee238 (najbrt). To co odkazuje pawlik je dost bídně rekonstruovanej dobytčák - Bee272 (půl velkoprostor a půl kupata). Je v tom trošku zmatek. Ještě by stálo za zmínku, že vozy Beer přešli pod označení Bee273. Není to prdel se v tom vyznat...

Jinak Poisone snad bych mohl pomocí fotek z vagonwebů a Alanů Butschků nějaké Bee upravit - prozatím.

Couda: protimni verze by urcite nevadila ;) jinac obrazek byl tady: http://modely-msts.cz/forum/showthread.php?tid=257&pid=11545#pid11545

Už jsem na to Bee koukal. Kašlu na to. Výsledek není úměrný námaze a Sapphire to časem určitě vydá ;)

V modrých "dvojkách" není problém, protože jezdí všechno Bee240/238 a Bpee239/237, ale spíš by se hodilo Aee140, protože na EC 142 a jejich obratech nebylo od začátku pravidelně vedeno Ampz, protože to přešlo na Ex 144/145 a občas se objeví na EC 272/273/274/275...

No já to nějak spleskám z toho co je, stejně je v plánu trochu obohatit soupravu tak uvidíme, ostatně až začnu určo budou screeny z tvorby.

poison napsal:
Takže máme dobojováno, bylo to hlavně v závěru na ostří nože, ale Ex 142 Odra to uhájil. Hlasující pro R 30001 nevěšte hlavu, myslím, že dojde i na ni a nejen v CZ. Jinak od vydání Os 9234 i díky anketě navštívilo dle revolversmap můj web přes 600 uživatelů, což je slušný počin a já za něj děkuji.
PS: Pro znalce vozového parku, existují Bpee nebo Bee v Najbrtu nebo budu u řazení improvizovat? Loko hráče je hoši jasná. ;)

To je škoda, aktivit na BP je v poslední době dosti málo. A s loko 151 ještě míň. Nějaké EC/EX/IC by bylo pro Zbyňkovu trať učitě oživením, byť jen do Olomouce. Kdysi byly nějaké pěkné aktivity od VáclavaB. Zároveň také některá ramena, které Zbyňek vybudoval jsou téměř zapomenuta - trať do Lednice, Mikulova, lokálka do Čejče a v poslední době i to je i trať 250. Tímto se ptám není tvorba ODRY nošení dříví do lesa? (bez urážky):cool:

Na BP můžete jezdit na trase Praha - Brno - Bratislava a to jak přes Havl. Brod tak přes Blansko.

Jestli je málo aktivit na BP tak to zřejmě bude tím, že je tam chudší krajina a ježdění tam není tak záživné jak u Martina. Martin si s krajinou vyhraje na hlavních tazích líp. Zbyněk teď upravuje 260 tak jsem zvědav, jak si ta trať polepší :)

Krajina na 250 je taky chudá (kromě Tišnova a Žďáru).

Jinak co se týče lokálek do Čejče či do Mikulova tak tudy na BP opravdu nejzděte. Tam je pravěk.

Nevidím to tak, Odra je "vítěz" ankety, je to jeden z tipů na který mám i chuť k tvorbě. Co se týče BP je možné, že R 30001 bude komplet na BP. U Zbyňkovo trati je dost problém se starou Prahou a původní tratí z Třebovic do Zábřeha, takže nové aktivity se tvořit nedají, 250ka netáhne hlavně kvůli tomu co píše Pavlík, lokálky na jihu Moravy jsou pravěk a Zbyněk už kdysi mluvil o jejich předělání. Na 260ce se kope také takže tvorba zde je dvojí práce. Rozhodně BP nezatracuji a v anketě jsem nasadil i úlohu na 021 s 854, třeba už jen kvůli Čoudově cab na 854. Takže pokud chuť k tvorbě vydrží bude Odra i R 30001, 321 a BP.
PS: Lehce jsem dnes začal v Žilině, úprava spřáhel u MÁV jídeláku a dosazení trafic do stanice. Dva shoty jsou na webu a věřím, že některým bude cosi vrtat hlavou ;)

Back
Nahoře