Aktivity POISON

Copa vrtat hlavou ale máš tam obrácený řazení. Jináč bych raději udělal nedělní Odru a za deště. Je tam o tři kočárky víc a jsem zvědavej jak hráč bude dodržovat jízdní dobu, protože se to bude smekat jako sviňa ;)

A jen takový OT. Náš chlap jezdí na Odře už z Žiliny nebo se v Bohumíně stříkají?

Jinak Poisone, hlasoval jsem pro ten trilobit na 021. Snad někdy bude. Na kabině musím ještě strošku zapracovat. Jsou to le už jenom drobnosti na který hlavně nemám fotky :( Rozhejbat houkačku a píšťalu, opakovač a něco na displeji + na druhý stanoviště dosadit hadr.

Řazení je good, o tom dešti jsem taky uvažoval, přeci jen píšu, že jsem začal ;) zda to berou naši ze Žiliny nevím, ale souprava liché Odry dá za odpoledne obrat Kysuce, takže bych to šacoval na SK fíru Bohumín-ZA-OVA-ZA-Bohumín, ale myslím, že v tomto případě se možná vystřídají v OVA. Vše je v začátku, nějaký scénář je také vymyšlen, záleží na MSTS jak k tomu postaví. Ten Sp neslibuju, mám tam jinou akci, ale uvidíme. ;)

Poisone já se pak podívám, jak to je. Kdyby bylo na mě, tak aktivitu udělám za čecha a sřídání na ose..

Ex 142 Žilina-Bohumín-slovenský fíra a Bo-Praha DKV Olomouc v jednom zátahu.

Tak mi to nějak nedalo a ted jsem se spojil s fírou co jezdí v DKV Ollomouc a ten mi řekl že 142ku jezdí v jednom zátahu v úseku Žilina-Praha bohumínák TS 140. A do stanice Žilina to přiveze asi TS 231. To co jsem psal před chvilkou to byla informace od strojmistra ve vrškách.
:)

Jo, jo pravdu máš, TS 140 veze 70446 Bohumín - Ostrava / 231 Bohumín - Žilina / 142 Žilina - Praha, pak jde spát, ráno si namluví 590 na hlavním / na odstavné / 221 do Žiliny / 140 Bohumín a domů.:):):)
Pohodová šichta:D

Zdravím Edie, tak koukám, že zádrhel není jen v Os 9234, ale kompletně zmizely všechny soubory s aktivitami z úložiště na webnode, takže se pokusím zjednat nápravu u poskytovatele a pokud to neklapne, budu muset ze zálohy nakopčit všechny soubory zpět.

Naposled editoval moderátor:
Problém byl na straně poskytovatele, vše by mělo již opět fungovat jak má, pokud narazíte na nefunkční odkaz dejte mi prosím vědět. Díky

Poisone ta Odra vypadá dobře. Jen nevím, co se tam provádí za čachry s tou hospodou ;) Myslím, že si po dlouhý době zas něco zajedu.

Myslím, že to bude dobrý svezeníčko, ta akce s hospodou prodlouží kompletní úlohu o hodinu, ne ovšem, že by byl hráč o hodinu opožděn je to spíš takový spestření. Jinak stav je kompletně po Kolín, něco i trochu za, jen špekuluju nad nějakou vychytávkou před Prahou, ale to se uvidí, v testovací fázy jsem prolít Úvaly s následným SAVE ve 21:28, úloha startuje v 15:35. Nejhorší bude výslednej komplettest víc jak šestihodinový jízdy, ale dám to přátelé. :D

Aktivita je hotova, zbývá kompletní test, ke stažení je seznam vozidel mimo TBP, který je sice dlouhý, ale obsahuje většinu vozidel použitých v posledních aktivitách. Tak vzhůru k doplňování a já vzhůru k testu jehož průběh lze sledovat v sekci Next. :D ;)

Ahoj!
Mam dotaz ohledně 9234 nebo jak se ta aktivita jmenuje, nějak postrádám nějákej JŘ nebo SJŘ, hláškama se sice řídím, ale nikdo mi neříká, kde mám zastavit atd, myslím, že rychlíky staví v benešově a olbramovicích atd, ale nemám podle čeho jet nebo podle jakého GVD, tak prostě jedu a nějak mi to tu aktivitu otravuje :(

Back
Nahoře