Aktivity POISON

A skúšal si F10? Tam JR máš. Ak nie treba sa riadiť hláškami. Osobne neviem tuto aktivitu som nehral.

Os 9234 stavěl pouze od Říčan do Prahy, jelikož v Říčanech přecházíš na R 273 nestavíš nikde protože tento mezinárodní rychlík v Benešově nestavěl a zastavoval až v Táboře, takže jak říka trucker jeď.

Vašku,
pro odreagování sebe sama od svých aktivit jsem sáhl po čerstvé novince a to Tvé Odře.
Vše je zatím v pořádku, dojel jsem do Čadce.
Bez pádu:D
Ale hlásím renonc na výjezdu ze Žiliny směr Čadca.
V levotočivém oblouku u depa se objeví jakási souprava s Banánem, která když se míjíme "čumákem", zmizí. Díval jsem se do KJŘ a nikde v tu dobu nic. Nemám přehled o Sv, ale i tak....
Jen aby si věděl, není to jen u mě, ale mám to potvrzené i od mého testera, který měl ten samý problém.
Jinak vše ok.

Naposled editoval moderátor:
Ahoj, měl by to být Ex 121? samozřejmě zpožděný, potkával jsem jej až skoro na výjezdu tak jsem ho vypustil o nějaký čas dříve, asi jsem to přehnal. :) Opravím. Je divné, že zmizí potvora, měl by doject až k peronu, kouknu na to.

Tak včera jsem se nahltal čerstvého vzduchu, zasportoval, něco popil a dobře se na dnešek vyspal, Odra je v některých vašich strojích již v plném proudu tak jsem zaměnil Routes a vzhůru... no vždyť váte kam

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://tkanlokopage.ic.cz/r30001c.jpg

V sekci NEXT na mém webu je prvních čtrnác shotů z jízdy připravovaného speciálního R 30001 Ladislav Vízek na trati BP. ;)

Pěkné, pěkné. Mimochodem jsem dostal informaci od nejmenovaného pracovníka DKV Olomouc, že zítra do Polska 380 011 nakonec pojede!!!

Poisone, děkuji Ti za aktivitu Ex 142 Odra. Jak nemiluji osobní aktivity, tak tato se mi velice líbila. Neuvažuješ o nákladní aktivitě? Ta poslední byla velice pěkná.

Není zač, mám scénář na nákladní aktivitu od Víti Voráčka, má to však zádrhel, loko hráče je dvojče 742 a ty nějak nemůžu dát dohromady z toho co je dostupné. :(

No asi třeba chyba v ladění spřáhel. To by se nechalo napravit. Kdyžtak večer pošlu..

Tak to jsem zvědav. Bylo by to fajn. To je holt tak, když si člověk, co není nijak zvlášť z branže vymyslí něco s dvojčetem a ono to k sobě nepasuje ;)

Co naděláme, stejně se to nějak vyřeší, jen se mi těch aktivit teď nahrnulo nějak moc a tak přijde čas na to na co bude chuť, ale přijde.

Back
Nahoře