Aktivity POISON

poison napsal:
Co naděláme, stejně se to nějak vyřeší, jen se mi těch aktivit teď nahrnulo nějak moc a tak přijde čas na to na co bude chuť, ale přijde.
Však pohoda, není kam spěchat, třeba se nakonec najde, vymyslí a vyvrbí něco lepšího.

Tak hodina pravdy dnes přišla v podobě Zvl.R 30001 jehož řazení jsem tipoval dle e-shopu u ČD. V úloze upravím řazení vlaku a přemýšlým, že bych aktivitu vydal jak s 380kou tak s peršingem. Do cíle ještě zbývá kus cesty, postupně budu doplňovat shoty na mém webu.
Foto z káčka JE TADY autor Laseid.

poison napsal:
Tak hodina pravdy dnes přišla v podobě Zvl.R 30001 jehož řazení jsem tipoval dle e-shopu u ČD. V úloze upravím řazení vlaku a přemýšlým, že bych aktivitu vydal jak s 380kou tak s peršingem. Do cíle ještě zbývá kus cesty, postupně budu doplňovat shoty na mém webu.
Foto z káčka JE TADY autor Laseid.
Aby jsi to Venco dodělal dřív, než Naši pojedou domů!!!:D:D:D

No to myslím nestihnu. Já osobně bych je domu naložil do wapek a do čela jim dal albíka, můžou se střídat u lopaty a ne WRmz na gábl a WLABmee k ležení.

Naposled editoval moderátor:
Velké poděkování patří Kepusovi_76 za zaslání fanouškovského Husarze v CZ barvách, hned jsem jej vyzkoušel s upravenou soupravou, jen mi chybí ještě nějaké najbrtí BDs a kdyby byla ta 163.043 byla by to lahoda, aktivitu R 30001 bych chtěl vytvořit ve dvou verzích, 163 na rychlost 120 a s Husarzem a 380 na rychlost 140 km/h.
Na screenu při předjetí SC 505.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://tkanlokopage.ic.cz/r30001_hus01.jpg

Ahoj, nevim kde jsem udělal chybu ale v aktivitě z roku 2007 R1503 zůstanu 2,5 km před Libní viset na červené. Stojím tam už 20 minut, žádný vlak proti mě zatím neprojel takže mi už je nějaký divný ta doba čekaní... Nevíš čím to může být? Zkusil sem cuknout ale nepomohlo to.

poison napsal:
.....aktivitu R 30001 bych chtěl vytvořit ve dvou verzích, 163 na rychlost 120 a s Husarzem a 380 na rychlost 140 km/h.
Představy byly jiné a finální podoba by mohla obsahovat skoro vše co jsem tehdy chtěl. I proto, že úloha byla vybrána v anketě jsem se při volném čase rozhodl ji dokončit a eliminovat resty z dob bývalých. Když to dobře klapne tak do konce týdne by mohla úloha R 30001 spatřit světlo světa. Jeden screen ze záveru kouskované tvorby před finálním testem. Poznáte kde?

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://tkanlokopage.ic.cz/r30001prev.jpg

Bingo. ;) Kdo chce může u mě na webu v sekci BP stahovat seznam vozidel mimo TBP, během testu tam budou přibývat i screeny.

Jo tak tohle vyšlo podle představ, prázdný autovozy od Letohradu s Pikkovo 130.019 v čele a od Třebový zasekanej RJ 1006 ;)
Zbývá něco přes 30 minut testu a asi dvacet zásadních úprav.

c8d09981e9368ad16501a3f5e25a88f9.jpg

Ahoj jedu teď tvoji aktivitu R K.H.Borovský a do Kolína přijíždím kvůli výluce s cca 8minutovým zpoždením, jde mi o to, že pravidelnej odjezd je 22:57 a pravidelnej příjezd do Kutný Hory je taky 22:57. :D Tak nevím jestli to byl překlep u Kolína a měl být prav. odjezd 22:47?

V mých aktivitách je pouze pravidelný příjezd, odjezd je dělán podle skutečné situace v aktivitě a to ze dvou důvodů. Jednak všichni hráči jedoucí různým stylem se pěkně zhoufují v čase a odjedou v danný čas, tím potkají traffic kde mají a jako autor úlohy je nemusím hlídat kombinací událostí. Za druhé, odjezdové návěstidlo hlídá servis do té doby, kterou jako autor potřebuju, takže i zpožděný odjezd ti dává hvizdem vypravčí nebo VČ, ikdyž cestující nastoupili.

R 30001

Děkuji a chválím za povedenou aktivitu. Velice příjemné, vcelku klidné, svezení s nějakými těmi posuny. Jen na poprvé jsem se asi moc loudal, jelikož (tuším) v Poříčanech mne zezadu nabral Pinďa, kterému jsem nestihl uhnout

TOPIC OFF!!!
I přesto, že mám na zveřejnění neveřejných výtvorů od Pikku svůj podíl tím, že jsem zveřejnil aktivitu bez kontroly odkazů, chtěl bych poděkovat dotyčnému uploaderovi za skvělý výkon, kterým započal svou tvorbu addonů v MSTS. Budu se těšit na tvé precizní modely, které budeš namísto Pikku chrlit ze své dílny.
TOPIC ON!!!

Jelikož mám volný týden, který až zase tak volný kvůli indizpozici není, navrhl jsem dvě úlohy k tvorbě, jednu na BP a druhou na 321. Na mém webu v sekci NEXT je anketa, kde se můžete vyjádřit do zítra 8 hodin ráno.

Back
Nahoře