Aktivity POISON

Zdravím vás,
chci se jenom zeptat, jestli nikdo neměl problém s aktivitou Pn 47513. Simulátor spadne hned na začátku po odkliknutí první hlášky o oživení lokomotivy. Obecně s aktivitami problém nemívám. Nastaven parametr -mem:1024, zkoušel jsem i 512, žádná změna. Instalovaná pamět je 4GB. Už jsem v editoru odebral jeden přijíždějící vlak (servis poi_pn47513_naklad2), ani to nepomohlo. Díky za radu.

neonxc napsal:
Zdravím vás,
chci se jenom zeptat, jestli nikdo neměl problém s aktivitou Pn 47513. Simulátor spadne hned na začátku po odkliknutí první hlášky o oživení lokomotivy. Obecně s aktivitami problém nemívám. Nastaven parametr -mem:1024, zkoušel jsem i 512, žádná změna. Instalovaná pamět je 4GB. Už jsem v editoru odebral jeden přijíždějící vlak (servis poi_pn47513_naklad2), ani to nepomohlo. Díky za radu.

Ahoj. Napadlo mě... máš upravený soubor "soundcfg"? Přesně tuto mi dělala jiná aktivita když bylo kolem hodně traffic vlaků a neměl sem ten soubor upravený... ;)

Bingo :), díky vám za radu, skutečně jsem ho zapomněl aktualizovat při poslední reinstalaci binu, teď už vypadá dobře. Díky

Zo screenov to vyzerá super :)

Na 16. screene som si všimol nejakých elektrikárov. Tento model je verejný ? Dá sa niekde stiahnuť ? - hodil by sa mi do aktivity.

Dobrý den Poisone. Věříme tomu, že jste se zhostil této aktivity na přání rád a že je zpracována na 100% perfektně. Ale jednu prosbu přeci jenom máme. Jestli se příště rozhodnete ještě dělat nějakou aktivitu na přání na našem webu, tak aspoň poprosíme o malou informaci o tom, že tak činíte, abychom nedělali to samé co vy. Sám víte, že je to někdy pracné a náročné na čas.
Zrovna včera jsme dodělali trasu hráče a consisty. Dnes jsme začali vkládat traffic a koukáme, že vše zbytečně. Zrovna od profesionála jako jste vy nás to zamrzelo. Neberte toto jako nějaké handrkování a nebo chování zhrzelé milenky. Jenom by jsme se příště jako aktivitáři mohli domluvit, kdo co chce a pro koho dělat. Děkujeme za pochopení. Radek a Mirek

Zdravím, ano svatá pravda, měl jsem vás obeznámit o mé činnosti, aby případná akce z vaší strany nebyla zbytečná, ale myslím, že pokud jste již začali tak klidně dodělejte úlohu do konce ať se Čouda vyřádí. S tvorbou jsem začal už před týdnem, ale nedodělal jsem to, tento víkend jsem koukal na váš web a žádné info tam o této úloze zatím nebylo, tak jsem pokračoval. Příště se polepším a raději oznámím své záměry dříve, ikdyž si myslím, že to bylo poprvé a naposled. S pozdravem Venca poison ;-)

Děkujeme Vašku za vyjádření. Pokud bude mít Čouda zájem můžem udělat R 791, aby to měl tam i zpět a pořádně se vyřádil na BP. Na web budeme dávat více info o připravovaných aktivitách, aby nedocházelo k nejasnostem.
Přejeme hezkou sváteční neděli a mnoho uspěchů při další tvorbě. Ahoj

Naposled editoval moderátor:
Poisone, jak je to s Avalou? Od Efka už vyšla a Ty ji máš zpracovanou na stránkách na 90%?
Má to nějakou souvislost?

Kledně udělejte 791tku. Klidně dodělejte i tu 790tku. Může být jiná zápletka, jiná mašina. Dyť ten vlak jezdí každej den a pokaždý je to jinak žj.

Avala je stále po Zohor, zbývá dodělat traffic do Bratislavy, ohláškovat kompletní úlohu a finální komplettest s následnými úpravami. Neodhadnu v jakém horizontu bude k vydání, ale budu se snažit do konce listopadu. ;-)

poison napsal:
Avala je stále po Zohor, zbývá dodělat traffic do Bratislavy, ohláškovat kompletní úlohu a finální komplettest s následnými úpravami. Neodhadnu v jakém horizontu bude k vydání, ale budu se snažit do konce listopadu. ;-)
V pohodě, já jen spíš reagoval na......:)

Back
Nahoře