Aktivity POISON

Všude ukazují jak to vypadá po bouři Sandy v USA a já vám ukážu jak to vypadá po hurikánu Martin v ČR. Ex 142 Odra po silném větru a přestavníkobytí v Žilině :D
5f8c7370dd2acc95646c9bcb4e5edfa5.jpg

Naposled editoval moderátor:
Poison, hurikán Martin na mě nemá. :D Jen si vzpomeň pár let zpět. Mé větry se naštěstí už uklidnily. (hurikány, aby někdo nemyslel něco jiného :D )

S opravami po bouři číslo 22 jsem protáhl aktivitu EN 457 Phoenix na začátek trasy v Trati 321, tedy těsně před Děčín.

Poisone, mám dotaz:

aktivita R 702 Hradišťan pro trať 321, opravená na aktualizaci 22.
Hned ve Starém městě naposunuju na první zhlaví, přejdu na druhé stanoviště a posunuju na druhé zhlaví a ejhle, vždy mi naskočí na odjezdovém stůj, takže se nedostanu za výměny a tudíž do otočného bodu a skončím patem. Tab nepomáhá. Jsem moc pomalý??? I když teda na třetí pokus jsem vyrazil okamžitě po oživení a rychlost posunu furt kolem 43 km/h. :(

díky za pomoc

Tak jsem zkusil znovustažení a přeinstalaci aktivity. Červená opět naskočila, poté hlášky ohledně zkoušky brzdy :?: a pak mi naskočila zelená. Takže jsem naposunoval na zhlaví a pak na soupravu a ze Starého Města vyrazil s asi 6-ti minutovou sekyrou (dle příjezdu do Otrokovic). Na konci aktivity v Olomouci jsem měl sekeru už jen cca minutu a půl. :rolleyes:

Asi to nebylo záměrem, ale takhle jsem si to taky užil.

Nevím, od prvního obratu kolem peronu bys měl míjet náklad cisteren, mezi výhybkama zastavíš, přejdeš a k soupravě.

Já mám splněno, aktivity z let 2008-2012 z mé dílny jsou poladěné na verzi 22. Ostatní aktivitáři, kteří publikují u mě na webu nechť se také vycení, pokud chtějí. Najdete-li nějaký falír dejte vědět.

poison:děkuji Tvé aktivity mám rád,jedu Odru a zatím jsem v u mě doma v Hranicích a bez závad!!!

Naposled editoval moderátor:
Dnes jsem popojel ve finálním testu EC 271 Avala, na webu je ke stažení seznam vozidel mimo TBP a u něho galerie z onoho testu, kde lze poznat kam až test dosahuje.

Tak jsem se pustil do oprav na BP 88, něco je rozbité, něco ne, ale mám problém s EC 70, který mě nepustí do editoru s hláškou, že jeden z traffic používá neplatné nástupiště, vytvořil jsem novou úlohu kde trasu opravil (pro jistotu natrasoval znova) a při pokusu o následný vstup do úlohy EC 70 se hláška objeví opět a následuje pád editoru. Nevěděl by někdo jak editoru domluvit, aby úlohu otevřel, nelze to někde upravit v souboru trf nebo act?

Tak rada žádná nepřišla, nezbylo, než si poradit sám. Aktivity k trati BP z let 2012 a 2011 jsou funkční na poslední verzi tratě a to BP 88. ;-)

Samozřejmě výtvory pod značkou poison ostatní tvůrci až se vykochají tak určitě opraví. :)

Kompletní úlohy z mé dílny a z dílny Davida Hájka jsou funkční s BP 88, ty které nebylo potřeba opravovat jsou v původních verzích, takže při instalaci vyskočí databázová hláška, zbytek je opraven na last version. Taktéž jsou opraveny všechny tři úlohy na trati BP tvůrce Erikmíra. No a můžeme spokojeně tvořit dále. ;)

Tak jsem se slitoval nad řadou 340, která snad ještě nikde v aktivitě nejezdila a s ní vytvořil jednoduchou úlohu Záchrana Ex 101 Jože Plečnik, který v letě 2007/08 jezdil ještě s R Šumava na chvostu.

Ono není kde s nima jezdit. Je to srdcovka depa Č.Budějovice, stejně jako jedinný kousek hybridní řady 218, používají se výhradně na přetahy z Horního Dvořiště do rakouského Summerau. Ve svých počátcích jezdily v osobce, ale z tratě 196 se, až na pár vyjímek, vlastně skoro nikam nepodívaly. Takže alespoň takhle. ;)

No já jednu viděl taky ve Znojmě (rok 2009),ale nevim proč tam byla. Jinak vždy jezdili z Budějovic do Lince jak na osobních, tak na nákladech. Teď jezdějí snad jen na těch přetazích jak řikáte.

Už se těším až si tu aktivitu projedu je velice originálně hlavně kvůli té 340, děkuji moc za tuto aktivitu :).

Back
Nahoře