Aktivity POISON

Dnes byl od Šneka hlášen opět stejný problém ve stanici Luleč, pokud máte podobnou zkušenost s aktivitou R 821 po aktualizaci, zajímalo by mne, zda se volno postaví a pokud ano tak v kolik. Dík
Poisone, tak jsem přeinstaloval R 821 a cca v 5:33 projel náklad a od té doby mám stále na odjezdovém Stůj. Čekal jsem až do 5:40. Bin 1.8.0521. Pak cca v 5:45 zmizely i odstavené nákl. vozy a pak se postavilo na volno.

Poisone, tak jsem přeinstaloval R 821 a cca v 5:33 projel náklad a od té doby mám stále na odjezdovém Stůj. Čekal jsem až do 5:40. Bin 1.8.0521. Pak cca v 5:45 zmizely i odstavené nákl. vozy a pak se postavilo na volno.
Ano, vím o tom, včera to řešil Šnek. Je potřeba upravit servis po projetí nákladu, který ikdyž zmizí trasu blokuje právě ten náklad. Volno se postaví až po zmizení traffic nákladu v následující stanici. Momentálně není čas, jakmile bude upravim. Dík za info.

Jedu R821, v Lulči jsem zastavil v 5.34, projely kotle a jakmile uvolnily zadní námezník, 40 a volno a odjížděl jsem v 5: 35 20. Žádný problém jsem neměl.

Víkendový výlet na Slovensko pomalu přinese lehkou aktivitu osobního vlaku ze Žiliny do Liptovského Mikuláše. Více screenů ZDE

7849_008.jpg

Anketa na následující úlohu byla ukončena, litý boj nakonec skončil remízou, takže aktivity vytvořím obě. Jako první přijde na řadu ta, která většinu času vedla, IC 551 Zlínský Expres, následovat bude IC 507 Lyoness dle loňského GVD.
Jelikož se nám objevují od počátku GVD na vlaku IC 551 tři řady hnacích vozidel nechám budoucí hráče vybrat oblíbenou řadu pro tuto úlohu, jedná se o 150.2, 162 a 380.

ANKETA JE ZDE a potrvá pouze do 24.1. 16:00 tak vybírejte. ;)

Anketa na hnací vozidlo IC 551 vypadá jednoznačně, takže jsem začal tvořit a hotovo by mělo být ke Kolínu. Několik shotů pod anketou.;)

Zdravím.
Stala se mi taková celkem zajímavá věc u aktivity R 821. Při najetí na první vyhybky v Ivanovicích mi eso z ničeho nic skokově zrychlilo ze 100 km/h na 140 km/h a po pár vteřinách úkol spadl pro zničené spřáhlo :)

Pokud si pamatuju správně tak v Ivanovicích není žádná akce a pouze jimi projíždíš. Můžeš napsat čas kdy se to stalo?

Tak asi na pátý pokus jsem to projel bez problémů, nevím, čím to mohlo být :) Čas byl zhruba 5:51 až 5:53

Poisone,
moc díky za parádní "obyčejnou" šichtu na IC 551. Právě zdárně dojeto a mašina odstavena v Otrokovicích. A mám normálně chuť si to dát hned ještě jednou.

Díky, jsem rád, tvorba byla náročná bo jsem si na sebe ušil s tímto tématem trochu bič. V Kolíně o 5 minut dřív i s PJ do Klánovic, brzdit bylo třeba, ovšem po příjezdu do Olmiku jsem s nápadem vyhasl. Pak jsem přibrzdil za nákladem a pinďou u Štěpánova a vyšel mi ten odjezd pendolina z Olmiku přesně s mým zastavováním u stejného peronu. Akce s kontejnery v Přerově už byla jen třešeň na dortu.
Teď jsem s IC 507 Lyoness v Žilině na příjezdu s Hugem o deset minut dříve díky navatovanej JD kvůli koridoru. Tam už mám akci vymyšlenou. Někdy je to řehole.
Ještě jednou díky, jsem rád, že se líbí.

To IC je ešte podla starého GVD? Lebo v novom by už vaty nemali byť.
V anketě byl Lyoness GVD 2013/14, podle toho jedu, v 19:06 Puchov, Žilina 19:49/19:52, já jsem tam už v 19:39, ale to není zase takový maso. Řešení už mám.

Aha, no ono riešenie ani nemusí byť, bežne tam chodili IC/R s náskokom kľudne aj 10 minút. Aspoň bolo viac čau na striedanie čiat v Žiline. Ale zase nejaká mimoriadnosť v aktivite bude len +

Ahoj POISONe, tak i já jsem odstavil lokomotivu v Otrokovicích a podobně jako Bendíka mne to láká projet aktivitu znovu. Je parádní. V poslední době jsi vydal několik aktivit rychlíků. Je pěkné si je zajet. Ale já mám radši aktivity s nákladními vlaky a zde je jich jen několik. Od doby, kdy přestal s tvorbou TOMMY tyto aktivity mi chybí. Ještě že mám několik jeho aktivit v trezoru pečlivě uložených. Neuvažuješ o nějakém nákladním vlaku?

Ahoj POISONe můžu potvrdit, že je to někdy řehole. Teď jsem si upletl na sebe bič v podobě Vsacana z roku 1995. První část je dost složitá, protože trať 090 jak má Martin, tak tehdy nebyla ještě ani před rekonstrukcí, vinutí okolo Vltavy u Mlčechvost mi chybí, pak nikde nemůžu dohledat jakou rychlostí se v té době jezdilo, ale 2. část na BP už je jednodušší, tam má Zbyněk všechno tak nějak postaru, i když taky jsem měl navatováno, co se týká jízdní doby. Takže tam to musím nějak vymyslet, aby se hráč nenudil.

Back
Nahoře