Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
poison napsal:Dnes jsem na web umístil několik aktivit opravených na verzi BP 80.Všechny zeleně napsané by měli být funkční,červeně jsou funkční jen do BP 79.1.Zbytek aktivit,kterých se to týká opravím později.
Ondra napsal:A mohl bys takhle, prosím, zkusit opravit i aktivity pro Matinovu 321 na verzi 11? Myslím, že by to udělalo radost nejen mě. Předem díkypoison napsal:Dnes jsem na web umístil několik aktivit opravených na verzi BP 80.Všechny zeleně napsané by měli být funkční,červeně jsou funkční jen do BP 79.1.Zbytek aktivit,kterých se to týká opravím později.![]()
Problém je se stažením Mn63900 - Err 404.poison napsal:Pokud někdo narazíte na problém tak dejte vědět.![]()
Díky,nechápu jak jsem došel na Mn když to je odjakživa Pn.Už je to OK.DíkMartens napsal:Problém je se stažením Mn63900 - Err 404.poison napsal:Pokud někdo narazíte na problém tak dejte vědět.![]()
Chtěl jsem si projet EC 177 v CB-0 chyb,ale v Activity Analysis mi to napsalo chybějící soubor "souprava lok.371 je vadná" Když jsem otevřel Train Store tak tam chybí řízené vozidlo vlaku.poison napsal:Dnešním dnem jsou opraveny všechny mé aktivity a aktivity ostatních autorů,které byly tvořeny na trainsetu BP, na verzi tratě BP 80.Ondra H. mi poslal opravené aktivity jak na BP tak 321.Momentálně jsou všechny aktivity funkční s posledními verzemi tratí.
Mezi aktivitami pro trať Bratislava - Praha přibyly starší úlohy Davida Hájka,které jsem opravil na BP 80 a zveřejnil na mém webu na přání autora.Takže kdo chce může si projet např. obě části Davidova R 972 z Brna do Hradce Králové nebo žehličkového Os z Ústí nad Orlicí do Letohradu.
Pokud někdo narazíte na problém tak dejte vědět.
EDIT
Banán napsal:Chtěl jsem si projet EC 177 v CB-0 chyb,ale v Activity Analysis mi to napsalo chybějící soubor "souprava lok.371 je vadná" Když jsem otevřel Train Store tak tam chybí řízené vozidlo vlaku.poison napsal:Dnešním...
[[/quote][/quote]Nic se neděje,díky za opravu.poison napsal:Banán napsal:]quote="poison"]Dneš�m�.[/quo[e]
Chtěl �em si projet EC 177 v CB-0 chyb,ale v Activity Analysis mi to napsalo chybějící s�b� "souprava lok.371 je vadná"�dyž jsem o�vřel Train�tore tak tam chybí řízené v�i��vla�.
Nechápu kam se con�rá[e poděl,při o��ě akt�ity�am ještě byl.No nic oprav�o� na webu.Díky
Banán napsal:Chtěl jsem si projet EC 177 v CB-0 chyb,ale v Activity Analysis mi to napsalo chybějící soubor "souprava lok.371 je vadná" Když jsem otevřel Train Store tak tam chybí řízené vozidlo vlaku.
Měl bys mít ty aktivity v mejlu.poison napsal:Tak po měsíci a půl jsem opět vzal aktivity,sice ne všechny,otevřel v AE a opravil na verzi BP 81.
Prosím autora OndraH,aby opravil ty své dvě aktivity,chyby se mohou vyskytovat v paths v ČT,Třebovicích,Rudolticích,Řečanech a Záboří.
Pokud někdo narazíte na problém s downloadem nebo na Šemorův syndrom nefunkční path dejte vědět.
Díky :salut:
Copak copak, rekonstruované stanice nelíbí?poison napsal:....nebo na Šemorův syndrom nefunkční path ......
Paráda, na Brno aktivity zatím nedělám, tak nemusím další měsíc čekat abych mohl tvořitZbyněk Šemora napsal:Copak copak, rekonstruované stanice nelíbí?poison napsal:....nebo na Šemorův syndrom nefunkční path ......Ani nevíš, jak dlouho mi to pilo krev. Najednou to povolilo a už se kopalo.
![]()
Co ještě je ohroženo? Na řadě je Brno Maloměřice jako součást dodělávek směr Tišnov. Jinak mne nic nenapadá, ale někdy mám chutě vše zbourat a začít úplně znovu, protože některé úseky opravit nejdou. Ale podobné nářky má každý stavitel. Všichni jsme nějak začínali a chyběly kvalitní podklady.
Zbyněk Šemora napsal:Copak copak, rekonstruované stanice nelíbí?Ani nevíš, jak dlouho mi to pilo krev. Najednou to povolilo a už se kopalo.
![]()
Co ještě je ohroženo? Na řadě je Brno Maloměřice jako součást dodělávek směr Tišnov. Jinak mne nic nenapadá, ale někdy mám chutě vše zbourat a začít úplně znovu, protože některé úseky opravit nejdou. Ale podobné nářky má každý stavitel. Všichni jsme nějak začínali a chyběly kvalitní podklady.
Řečany, to je srdeční záležitost Michala. Už mu to slibuji několik let. (také asi kvůli tomu přemýšlel, že přestane modelovat) Je to dost těžká stanice. Tenkrát jsem ji dělal asi na 3. pokus, ale začínal jsem s novým kolejivem, chyběly ty zkušenosti. Michalovi se jednalo hlavně o Echvu a kompletní vlečku. Jenomže ta se dá postavit až jsem srovnal Řečany. V Řečanech chtěl Michal i přesně TV a takto to udělat do původního kolejiště bylo nemožné. Vlečku jsem postavil také na třetí pokus a ještě se bude upravovat, protože se Michalovi stále 100% nelíbí. Nesedí tam nějaká výškové rozdíly a silnice daly nepřesnostem vyniknout. Tyto šachy s kolejemi je podstatně víc práce než opravit některé potrhané Paths. Jediný problém je, že je vhodné aktivitu znovu projet, jestli vše šlape jak má.poison napsal:,ale Řečany,Záboří a Rudoltice,prostě se může zdát,že aktivity ohroženy nejsou,ale zdání klame.Ve stanicích se vyskytují traffic vlaky a ty jsou do předělávek také zahrnuty a tím se stává aktivita nefunkční..