Aktivity POISON

Ahoj jedu aktivitu IC 551 a vjezdové návěstidlo do Úval mě nechce pustit dále,co by tam mohl být za problém.

Ahoj, zaseklej osobák v Úvalech na klacku po opravě aktivity, opraveno a na webu pod původním odkazem. Díky za info

Chci se zeptat v Řečanech jsem nějaký čas stál na vjezdovém návěstidle no nic méně potom mě to pustilo dále! V Pardubicích,ale na příjezdu jsem měl 8 minut sekeru! Potom přišla hláška o mimořádném zastavení v Ústi n.O. v čase 20:48,to jsem věděl že to nestihnu,ale pokračoval jsem dále!V Ústí jsem měl 7 minut na příjezdu sekeru.Má to tak být,že mám jet se spožděním a nebo v těch Řečanech to něco brzdí déle? ;)

Koukám do papíru z tvorby, Řečany 20:13, Pardubice odj. 20:24, Ústí odjezd 20:54, MuN odj. 21:03.....

To je divné, v těchto místech se nic neměnilo, tak to znovu načtu a uvidím kde je zakopán psék.
Tak na to koukám, při opravě trasy jsem měl hráče vrátit z druhé koleje na první již na vjezdu do Řečan a ne až na odjezdu a v Řečanech na druhé koleji stojí 882 čekající až mu hráč uvolní kolej do Kolína, zmizí přesně ve 20:19.
Teď mne napadá, v aktivitě se taky dá pomocí "G" přehodit výhybka před vlakem, nebo ne? Že by sis ji do Řečan hodil sám. :D
Opraveno a opět na webu. Snad už to bude OK.

@Šnek
Taky bych to potřeboval. Od včera si OR osahávám a určitě bych pak rád pokračoval v dělání aktivit i v OR.

Tak pozoruju, že ani BP ani 321 v OR nespustím, takže je po laborování. Trainset a úpravy od Josky jsem tam frknul, ale ani jedna trať neškytne.

Já zatím 321 v pohodě, BP jsem nezkoušel. Včera jsem horko těžko najel na soupravu v Praze na 445 a než jsem se prokousal spojováním kohoutů a ruční brzy, tak jsem asi zapoměl otevřít kohout od mašiny a divil jsem se, že mi to vůbec nebrzdí. Pak už jsem musel na kutě, abych se dneska mohl věnovat tý skutečný železnici.;)

S těma nárokama na PC to vývojáři OR fakt přehání, už jsem to psal do patřičné sekce, já mám nový PC a OR taky nejedu naplno. Ale jak jsem byl zastáncem MSTS, tak jsem hold pomalu zjistil, že aktivity padjí čím dál více, modely ty nové, jsou náročnější, ale co si budem povídat, ani modeláře nebaví furt "očesáva" svoje výtvory, aby náhodou nepřesáhly 9 - 12 kuju. Jen tak pro zajímavost sem dávám ukázku zaplněnosti Ostravy. Podotýkám, že jsem použil jen dvě soupravy Low Polů a to jen z lenosti dávat XXX vozů s uhlím někam dozadu, když máme 16 vozů LP jako jeden vagón. :)
obsazení hln ov.jpg

Jednu radu - zkoušejte vždy tu nejnovější testovací verzi. Kdo je netrpělivý, tak může zkoušet nestabilní verzi. Spoustu chyb stále odlazují. Nedávno byly problémy se zvukovými sloupy, teď je to už v pořádku.
Na mém přetaktovaném PC jede OR naplno se všemi stíny i v největších přeplněných stanicích a to bez jediného pádu.

@Šnek - můžeš použít jednu klávesu (na české klávesnici) " ¨ " pro připojení a otevření všech nutných hadic a kohoutů najednou.

@Icik
Mám nestabilní X3710 a BP ani 321 se nehne. Pokouším se na Intel Core i5 3.33GHz, 8GB RAM a AMD Radeon R7 200 Series 1GB, fungují jen Luhačovice, 183 a 310 zbytek jsem nezkoušel. Ta grafika bude nejspíš slabá.

Kód:
This is a log file for Open Rails. Please include this file in bug reports.
--------------------------------------------------------------------------------
Date/time  = 21.12.2016 14:43:33 (2016-12-21 13:43:33Z)
BIOS       = BIOS Date: 03/26/10 13:44:50 Ver: 08.00.10 (Intel Corp.)
Processor  = Intel(R) Core(TM) i5 CPU         661  @ 3.33GHz (4 threads, 2 cores, 3,3 GHz) (L1-Cache 64 KB) (L2-Cache 512 KB) (L3-Cache 4096 KB)
Memory     = 7,9 GB
Video      = AMD Radeon R7 200 Series (1,0 GB RAM) (atikmpag 21.19.164.257)
Display    = \\.\DISPLAY1 (1920 x 1080, 32-bit, primary, 0 x 0)
Sound      = AMD High Definition Audio Device (atihdw76 7.12.0.7723)
Sound      = Zvukové zařízení High Definition Audio (hdaudio 6.1.7601.17514)
Sound      = Zvukové zařízení High Definition Audio (hdaudio 6.1.7601.17514)
Disk       = C: (Local Fixed Disk, NTFS, 465,7 GB, 221,2 GB free)
Disk       = D: (CD-ROM Disc, )
OS         = Microsoft Windows 7 Professional  64-bit (6.1.7601)
Runtimes   = 2.0.50727 SP2  3.0 SP2  3.5 SP1  4 Client  4 Full  4.0 Client
Runtime    = 2.0.50727.5485 (32bit)
\\.\DISPLAY1 = AMD Radeon R7 200 Series (aticfx32.dll 21.19.164.257)
    Anisotropy     = 16
    Render Targets = 4
    Streams        = 16 (stride 508)
    Textures       = 8 (16384 x 16384, repeat 8192, ratio 8192)
    Points         = 256^2
    Volumes        = 8192^3
    Primitives     = 5592405
    Vertexes       = 16777215
    Vertex Shader  = 3.0 (32768 slots, 256 constants)
    Pixel Shader   = 3.0 (32768 slots)
    Clip Planes    = 6
--------------------------------------------------------------------------------
Version    = X3710
Build      = 0.0.6198.39579 (2016-12-20 21:59:18Z)
Logfile    = C:\Users\Venca\Desktop\OpenRailsLog.txt
Executable = RunActivityLAA.exe
Argument   = -start
Argument   = -activity
Argument   = C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\ACTIVITIES\testor.act
AdhesionFactor                 =                130
AdhesionFactorChange           =                10
AdhesionMovingAverageFilterSize =                10
AdhesionProportionalToWeather  =                False
Alerter                        =                False
AlerterDisableExternal         =                True
Autopilot                      = (user set)     True
AuxActionEnabled               =                False
AvatarURL                      =                http://openrails.org/images/support-logos.jpg
BrakePipeChargingRate          =                21
BreakCouplers                  =                False
Cab2DStretch                   = (user set)     50
CarVibratingLevel              =                0
CircularSpeedGauge             = (user set)     True
ConditionalLoadOfNightTextures =                False
CorrectQuestionableBrakingParams = (user set)     True
CurveResistanceSpeedDependent  = (user set)     True
CurveSpeedDependent            =                False
DataLogger                     =                False
DataLoggerSeparator            =                comma
DataLogMisc                    =                False
DataLogPerformance             =                True
DataLogPhysics                 =                False
DataLogSpeedUnits              =                route
DataLogStart                   =                False
DataLogStationStops            =                False
DataLogTrainSpeed              =                False
DataLogTSContents              =                1, 1, 1, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0
DataLogTSInterval              =                10
DayAmbientLight                = (user set)     23
DisableTCSScripts              =                False
DistantMountains               =                True
DistantMountainsViewingDistance =                40000
DoubleWire                     = (user set)     True
DynamicShadows                 = (user set)     True
ExtendedAIShunting             = (user set)     True
FastFullScreenAltTab           = (user set)     True
FullScreen                     =                False
GraduatedRelease               =                False
HotStart                       =                True
Language                       =               
LODBias                        =                0
LODViewingExtention            = (user set)     True
Logging                        =                True
LoggingFilename                =                OpenRailsLog.txt
LoggingPath                    =                C:\Users\Venca\Desktop
Menu_Selection                 = (user set)     C:\Microsoft Games\Train Simulator, C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha, C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\ACTIVITIES\testor.act, , , , , ,
ModelInstancing                = (user set)     True
MSTSBINSound                   =                True
Multiplayer                    =                False
Multiplayer_Host               =                127.0.0.1
Multiplayer_Port               =                30000
Multiplayer_UpdateInterval     =                10
Multiplayer_User               =                Venca
MultiplayerClient              =                False
MultiplayerServer              =                False
NoForcedRedAtStationStops      = (user set)     True
OverrideNonElectrifiedRoutes   =                False
PerformanceTuner               =                False
PerformanceTunerTarget         =                60
PrecipitationBoxHeight         =                100
PrecipitationBoxLength         =                500
PrecipitationBoxWidth          =                500
PreferDDSTexture               = (user set)     True
PressureUnit                   =                Automatic
Profiling                      =                False
ProfilingFrameCount            =                0
ProfilingTime                  =                0
ReplayPauseBeforeEnd           =                True
ReplayPauseBeforeEndS          =                0
RetainersOnAllCars             =                False
ScreenshotPath                 =                C:\Users\Venca\Pictures\Open Rails
ShaderModel                    =                3
ShadowAllShapes                =                False
ShadowMapBlur                  =                True
ShadowMapCount                 =                4
ShadowMapDistance              =                500
ShadowMapResolution            =                1024
ShowAvatar                     =                False
ShowErrorDialogs               =                True
SignalLightGlow                =                False
SoundDetailLevel               =                5
SoundVolumePercent             =                100
SpeedControl                   =                True
SuperElevationGauge            =                1435
SuperElevationMinLen           =                50
SuppressConfirmations          =                False
SuppressShapeWarnings          = (user set)     False
TunnelResistanceDependent      = (user set)     True
Units                          =                Automatic
UseAdvancedAdhesion            = (user set)     False
UseLargeAddressAware           =                True
UseLocationPassingPaths        = (user set)     True
UseMSTSEnv                     =                False
UseSuperElevation              = (user set)     1
VerticalSync                   = (user set)     True
ViewDispatcher                 =                False
ViewingDistance                = (user set)     1000
ViewingFOV                     =                45
WindowGlass                    =                False
WindowPosition_Activity        =                50, 50
WindowPosition_CarOperations   =                50, 50
WindowPosition_Compass         =                50, 0
WindowPosition_ComposeMessage  =                50, 50
WindowPosition_DriverAid       =                100, 100
WindowPosition_Help            =                50, 50
WindowPosition_NextStation     =                0, 100
WindowPosition_Quit            =                50, 50
WindowPosition_Switch          = (user set)     1, 65
WindowPosition_TrackMonitor    = (user set)     0, 35
WindowPosition_TrainList       =                100, 0
WindowPosition_TrainOperations =                50, 50
WindowSize                     = (user set)     1280x1024
Wire                           =                True
WorldObjectDensity             =                10
YoungestFailedToRestore        =                0
Mode       = activity
Route      = Breclav - Praha
Activity   = Nový úkol (C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\ACTIVITIES\testor.act)
Loading  TRK TDB

Warning: Track node 146 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.tdb:line 1626

Warning: Track node 3674 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.tdb:line 38828

Warning: Track node 3678 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.tdb:line 38867

Warning: Track node 3733 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.tdb:line 39380

Warning: Track node 3801 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.tdb:line 40097

Warning: Track node 3913 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.tdb:line 41315

Warning: Track node 3914 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.tdb:line 41324

Warning: Track node 4251 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.tdb:line 45198

Warning: Track node 4507 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.tdb:line 47918

Warning: Track node 5049 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.tdb:line 53453

Warning: Track node 5051 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.tdb:line 53469

Warning: Track node 7616 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.tdb:line 82420

Warning: Track node 12762 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.tdb:line 139630

Warning: Track node 13510 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.tdb:line 147584

Warning: Track node 16158 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.tdb:line 176975

Warning: Track node 16186 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.tdb:line 177256

SIGCFG_OR

Information: Skipped unknown SignalSubObj flag BACKFACING in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\OpenRails\sigcfg.dat:line 44624

Information: Skipped unknown SignalSubObj flag BACKFACING in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\OpenRails\sigcfg.dat:line 45398

Information: Skipped unknown SignalSubObj flag BACKFACING in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\OpenRails\sigcfg.dat:line 45499

DAT ACT RDB

Warning: Track node 31 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.rdb:line 226

Warning: Track node 150 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.rdb:line 1156

Warning: Track node 151 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.rdb:line 1163

Warning: Track node 303 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.rdb:line 2430

Warning: Track node 371 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.rdb:line 2980

Warning: Track node 374 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.rdb:line 3008

Warning: Track node 971 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.rdb:line 7828

Warning: Track node 1062 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.rdb:line 8577

Warning: Track node 1111 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.rdb:line 8976

Warning: Track node 11784 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.rdb:line 96501

Warning: Track node 19878 pin 0 has invalid link to track node 0 in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\Breclav - Praha.rdb:line 162324

CARSPAWN SIGSCR ssssssssWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

Warning: Skipped unknown token Telepole in C:\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Breclav - Praha\WORLD\w-005471+014780.w:line 74

WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

Ano grafarnu máš slabou, tady poradím, otvírej OR v okně a postupně uber rozlišení, dohled měj tak na 1500m. Třeba 321 ve Vídni musím jen v okně spustit, ale pak už jedu v plném zobrazení PC, ale občas se cukne, v okně se mě to moc necuká. Pánové z OR by měli zapracovat na zobrazení okna, pokud mě vylítne okno nahoru, namám jak jej stáhnout, tedy dokud nevidím horní lištu s křížkem, plným zobrazení a td, nemůžu posouvat okno simulátoru.
Icik, nezlob se na mě, ale jet to přetaktovaném PC je blbost, pak se můžem divit, že tobě to jde a ostatním ne. Co se vrátit k základu a pomoc nám přinutit je k úpravě náročnosti PC.

@poison - pověs sem ten log celý, to máš nějaká krátký a důležitá je taky ta chybová zpráva, když ti to slítne zpět do oken

@Icik Počkám na tu kartu a pak to budu kuchat, možná Ježich přiletí už zítra ;)
Ono mi to nejdřív skákalo do MENU, pak jsem trochu pošteloval stávající grafiku a už to končilo hláškou ...přestal pracovat.

Back
Nahoře