Aktivity POISON

Portáš už je skoro v cíli, viz. sekce Next. Nová anketa se modrá a hlasování bude ukončeno s vydáním Portáše, což může být zítra ;) tak hlasujte :)
VŠE ZATÍM STÁLE PRO MSTS

Poisone,
prosím Tě, mrkni na Tvou starší aktivitu EC 103 Polonia pro trať ČR 321. Na stránkách sice uvádíš, že je (upravena) pro verzi tratě 27, ale je tam nefunkční trasa. Předem díky.

Poisone, teda Ex 520 Portáš, to je jedním slovem paráda!
(A dokonalý důkaz, že když se to umí, tak to jde i v poslední době tolik zatracovaném MsTS. Tedy aspoň pro mne nevidím důvod pokoušet vrtošivý OR.)

Ještě jednou díky, opravdu výborná práce!!!

Díky, jsem rád, že se ti projížďka líbila, musím přiznat, že osobně jsem si taky pěkně a potěšeně sjel, dokonce jsem finální test projel, dá se říci na jeden zátah a to se mi už hóódně dlouho nestalo. Za celou cestu bez jediného pádu.
Díky ;-)

Díky, ale jak pozoruji, nefunguje tak jak má. Na příjezdu do stanice Hranice na Moravě jste musel stát na vjezdu do ukončení jízdy servisu blokujícího hráče z důvodu předjetí vlakem EC 101, v MSTS přijedete do stanice s přehledem v 7:33, je tam vidět i pozdější odjezd, dále stanice Červenka, opět čekání na vjezdu do ukončení jízdy servisu blokujícího hráče kvůli předjetí SC 512, pokud bych dal soupravě Pendolina startbod těsně před stanici, asi by vás vyhodil z kolejí, takhle si myslím, že Pendolino vás nepředjelo, ale zůstalo stát ve stanici. Z Přelouče se jede za osobákem, který uhýbá v Záboří a ten zřejmě způsobil váš pozdní příjezd do Kolína, měl byste tam být už v cca. 10:03. Ten úkol jste sice projel, ale ne podle scénáře tak jak bylo původně myšleno v MSTS. ;)

Venco, tak jsem si projel Portáše v OR, i proto, že zkouším co všechno se dá v OR udělat a projet. Aktivita super:), do Hranic jsem přijel normálně k peronu, měl jsem postaveno dál, vedle stála 101. V Lipníku do boku, kde mě předjížděla 101 a hned za ní Regiojet:mad:. ( V praxi 140tkový rychlík má smůlu proti 160tkovýmu ):). Cesta v pohodě v Července do boku, bez stání u vjezdu, předjíždělo mi Pendolíno. Výluky fungovaly tak jak měly, z Přelouče za osobákem do Záboří, do Prahy taky pohoda.
Dobrá práce, asi si to měl trochu jinak vymyšlený, než se to přeneslo do OR, ale i tak aktivita velmi dobře hratelná a aktivní.

Ahoj Honzo,
jak koukám tak to funguje i se servisy, jen by se musely jinak používat.
Ten příjezd ke hraně v Hranicích se tedy povedl, protože hráče v MSTS blokuje sama 101, která měla jet první, podobné to je v Lipníku, kde kvůli předjetí žluťasem je použita kombinace servisů z nichž ten první jede po koleji až za stanicí a ten druhý startuje za klackem hráče až po zmizení prvního. V Července je to však záhada, tam je tuším servis jen jeden a za klackem takže by měl OR vadit. Podle časů jak to projel m61 mi to haprovalo tak jak jsem popsal výše, no a jak pozoruju tak máme díky dvou simům i dvě verze úkolu. :-)
Díky za zprávu i za pochvalu.

Jen jsem si původně myslel, že 520 nestaví v Mohelnici a máš jí tam zaškrtnutou z nějakého důvodu, tak jsem to projel pak jsem kouknul do JŘ a ejhle on tam staví. :eek: Ale už jsem se duševně připravil na postih.:)

Na webu pod původním odkazem je ke stažení upravené aktivita Rx 761 Vyšehrad z roku 2015, kterou jsem prodloužil a nyní startuje v Plzni. Upraven je i seznam použitých vozidel včetně zastaralých linků.
Jo a od rána už tam visí dvackův letošní Vyšehrad tak sosejte.

poi_rx761_51.jpg
poi_rx761_52.jpg
poi_rx761_55.jpg
poi_rx761_57.jpg

Back
Nahoře