Aktivity POISON

Nás všech 200 tisíc děkuje za úžasné aktivity, navíc ve většině případů velice rychle aktualizovaných s novými verzemi tratí. Díky (a tím myslím všechny autory na Poisonových stránkách)!!!

Já vím, taky proto jsem to napsal, já si rád počkám, ještě mám dlouhou cestu do prvního cíle. ;-)

Ahoj, chtěl bych poděkovat za Portáše, v OR jsem ho už jel 2x a výše uvedené problémy jsem neměl, vše v pohodě. Skvělá aktivita.

Na webu je nový aktivitář pro OR Vašek CZ a jeho prvním počinem je Sp 1629 Bradlo na trati 310. ;-)

@PaTO
Ano první díl aktivity EC 242 Roháče probíhá testem, který má jeden háček a to dost zásadní, celé dílo jsem dnes skoro projel, k tomu mám cca. dvacet oprav nebo doplnění, ale stejně jako již dříve testující dvacka jsem po 4,5 hodinách zůstal stát na stůj před stanicí Ostrava Svinov kde má dojít na posun. Nechci být v neděli moc sprostý, ale to kurva nasere. :(

po 4,5 hodinách zůstal stát na stůj před stanicí Ostrava Svinov kde má dojít na posun. Nechci být v neděli moc sprostý, ale to kurva nasere.
To dobře znám... A garantuji ti, že až rozběhneš na PC OR, tak toto se ti zaručeně nestane. :-)

@Dan J.
Jo Dane, ale do té doby ještě uteče hodně vody, zarážející je, že pokud udělám testovací úsek z Vítkovic na Svinov včetně stejného posunu jako ve finální verzi, vlak vjede, když jsem spustil celou aktivitu v AE tak hráč zůstane na klacku, pokud jsem změnil kolej po posledním obratu k end bodu, v celé aktivitě vlak vjede, pokud mu vyměním trasu za původní, stojí na stůj. Obávám se, že ve finále po 4,5 hodinách opět uvidím rudou a to hodně rudě :D

Čau. To se děje dnes a denně, zkus ten úsek protáhnout ještě dál. Mně se kolikrát stalo, to samé a nejhorší je, že to MSTS dělá na konci aktivity a je to i v závislosti na zatížení MSTS versus PC. Tak jsem řešil, že se kolikrát chovala aktivita i po loadu, a mám takový pocit, že jsem řešil nesmyslné chování i s různými X-Tracks. Prostě, ač měl traffic volno, nepřehodily se veksle a měl stejně stůj, nebo popřípadě visel na výhybce.
(...jen se po skoro každé aktualizaci posere něco malého, jiného někde jinde - třeba zvuky...)
Tak zvukama MSTS bych se raději neoháněl. :-) Z 99% MSTS na nových vidlích padá právě kvůli zvukové akceleraci, která nejde ručně nastavit. :-) To byl hlavní důvod, proč jsem přešel na OR, když mi MSTS sestřelil cca co pět minut nějaký zvuk traffic, který MSTS prostě v daný moment nekousnul a pokaždé v jiném místě.

Tak dnes se podařilo překonat MSTS a projet pět hodin první části EC 242 Roháče z Košic do Ostravy Svinova. Zbývá seznam použitých vozidel a vydání je na spadnutí. Následovat bude druhá část ze Svinova do Prahy.

Zastavení na praporek...
poi_242_033.jpg

Kvůli odklonu přes Vítkovice je potřeba před cestou do Prahy přesunout autovůz na opačnou stranu soupravy.
poi_242_034.jpg

Neplánuje, úlohy jsou primárně tvořeny pro MSTS. Bude sice spousta hráčů, kteří to pojedou v OR, ale jaký bude výsledek netuším. První část asi nebude velký problém projet v OR, nejedná se tam o žádné speciální zápletky a předjíždění, jen ten posun na Svinově nevím jak OR zvládne.

Back
Nahoře