Aktivity POISON

Mám dotaz kdo z vás jel poslední act. pro 321 IC 501 Kriváň a hlavně mi jde o křižování v Liptovskom Hrádku.Objevil se problém na odjezdu odtud u zahraničního příznivce Petera01.Měli byste počkat na příjezd Os od Popradu a pak pokračovat.Pokud se někdo setkal s tím,že jede proti Os tak dejte vědět.Ď

Ja som túto IC aktivitu išiel, ale pred Ružomberkom mi zmizol terén a k pokračovaniu som sa ešte nedostal. Nemal niekto podobný problém? Inak nie je ten začiatok aktivity na triangli trocha od veci? Trať od Bratislavy je trocha inde.

nebulus napsal:
Ja som túto IC aktivitu išiel, ale pred Ružomberkom mi zmizol terén a k pokračovaniu som sa ešte nedostal. Nemal niekto podobný problém? Inak nie je ten začiatok aktivity na triangli trocha od veci? Trať od Bratislavy je trocha inde.
Ten Ružomberok jsem taky neprojel. Terén PC ještě stihl načíst, ale traffic už ne. Po pátém restartu jsem to vzdal. Trať je sama o sobě hodně náročná....

V Ružomberoku jsou 2 traffic,Excelsior a náklad.Mě to při testu také padlo,tak jsem ubral dva vozy nákladu a před Ružomberok dal zprávu o uložení.Napodruhé už jsem projel ok.Ten triangl,z toho jsem trochu zaskočen,koukal jsem na zoznam.sk na mapu,a jak tak koukám znova tak jsem koukal špatně.Dík za upozornění.Aktivitu opravím.Dík za názory. :wink:

Tak jsem s aktivitou IC 501 Kriváň došel na konec svých znalostí MSTS.
Hráč nepoužívající TRAINSET BP jede aktivitu v tom samém řazení o 2.minuty rychleji,než je aktivita vytvořená.Proto mám dotaz na všechny co tuto aktivitu projely až do cíle a mají problém s potkáváním vlaků apod.
Výpis stanic hráč/já .do Vrůtek to sedí poté jízda na blok za Excelkou.
Kralovany 9:20/9:22
Lubochna 9:25/9:28
Ružomberok 9:33/9:37
L.Mikuláš 9:47/9:51:30
L.Hrádok 9:56/9:59
Atd.L.Hrádok mě nejvíce zaujal.Hráč přijel o 4 minuty dříve a náklad stojící na 1.TK u mě v MSTS tam stojí do 10:04,ale hráči zmizí v 9:57 :eek:
V Popradu je rozdíl mezi mnou a hráčem nepoužívající TRAINSET BP
4.minuty

Nechápu,proč,ale jistou odpověď bych viděl v tom,že pokud jedu za Excelkou(traffic vlakem) několik km tak traffic na vlak hráče čeká až dosáhne určitého návěstidla,kterým,po projetí uvolní (traffic vlaku) návěstidlo před ním.
Další vysvětlení vidím v TRAINSETu BP.Pokud používám svá vozidla(vozidla originálně od autorů)je to něco jiného než vozidla z BP.A třetí vysvětlení je u mě.Židle/klávesnice. :roll:
Proto žádám hráče s BP/bez BP,aby se vyjádřily k jízdě v této aktivitě.Jde o časy kde/v kolik.Ď

Naposled editoval moderátor:
Tak já dojel až do Liptovského Hrádku , problém s terénem jsem měl , ale po loadu jsem pokračoval bez problému dál . První, co mne zaskočilo byl náklad ,který se objevil vedle mne, když jsem zastavoval u odjezdového návěstidla. Po chvíly se objevil osobák, ale u vjezdového návěstidla jeho jízda skončila.... Přivolávačka na odjezdu se sice rozsvítila, ale nebylo kam pokračovat....... :roll: V Liptovském Mikuláši jse měl tuším asi 57 min. zpoždění :?

poison napsal:
Tak jsem s aktivitou IC 501 Kriváň došel na konec svých znalostí MSTS.
Hráč nepoužívající TRAINSET BP jede aktivitu v tom samém řazení o 2.minuty rychleji,než je aktivita vytvořená.Proto mám dotaz na všechny co tuto aktivitu projely až do cíle a mají problém s potkáváním vlaků apod.
Výpis stanic hráč/já .do Vrůtek to sedí poté jízda na blok za Excelkou.
Kralovany 9:20/9:22
Lubochna 9:25/9:28
Ružomberok 9:33/9:37
L.Mikuláš 9:47/9:51:30
L.Hrádok 9:56/9:59
Atd.L.Hrádok mě nejvíce zaujal.Hráč přijel o 4 minuty dříve a náklad stojící na 1.TK u mě v MSTS tam stojí do 10:04,ale hráči zmizí v 9:57 :eek:
V Popradu je rozdíl mezi mnou a hráčem nepoužívající TRAINSET BP
4.minuty

Nechápu,proč,ale jistou odpověď bych viděl v tom,že pokud jedu za Excelkou(traffic vlakem) několik km tak traffic na vlak hráče čeká až dosáhne určitého návěstidla,kterým,po projetí uvolní (traffic vlaku) návěstidlo před ním.
Další vysvětlení vidím v TRAINSETu BP.Pokud používám svá vozidla(vozidla originálně od autorů)je to něco jiného než vozidla z BP.A třetí vysvětlení je u mě.Židle/klávesnice. :roll:
Proto žádám hráče s BP/bez BP,aby se vyjádřily k jízdě v této aktivitě.Jde o časy kde/v kolik.Ď
Možno to bude tým že hráč má "vo svojom" Trainsete síce tie isté loko a vozne, ale možno upravené - menšia hmotnosť, vyšší výkon loko, menší odpor a pod.Preto ide rýchlejšie.Ja som zatiaľ aktivitu neprešiel, ale pokúsim sa ju do piatku odkrútiť a potom sem dám určite vedieť ... :wink:

Měl bych na Vás všechny malej skromnej dotaz.Mé MSTSsrdce tluče po noční aktivitě.Jelikož až tak nejsem,jak jistě sami víte,tvůrcem aktivit nákladních vlaků,tak bych se klonil k variantě nějakého z nočních rychlíků.
Předhazuji tři tipy:

R 374 zde v relaci Kolín - Pha
R 201 zde v relaci Pha - Zábřeh n/M.
R 208 zde v relaci Zábřeh n/M. - Pha
Neříkejte,že chcete všechny tři!!!

Já bych volil kratší R374. Je to co bys kamenem a vyzkoušíš si. Má to jednu výhodu. Teoreticky ti stačí 3 consisty. Sám mám rozdělanou Saxonii z Pha do KH, ale protože v Holešovicích je to nějaké pojebané pro manipulaci (jako v Brně), tak ji mám založenou.

Zdeněk Itterheim napsal:
Já bych volil kratší R374. Je to co bys kamenem a vyzkoušíš si. Má to jednu výhodu. Teoreticky ti stačí 3 consisty. Sám mám rozdělanou Saxonii z Pha do KH, ale protože v Holešovicích je to nějaké pojebané pro manipulaci (jako v Brně), tak ji mám založenou.
To neni spatny napad...Na vyzkouseni kratsi variantu a pak 201. Sam jsem priznivec dalkovych spoju :lol:

Ex 532 Budvar

Mám dotaz. Podařilo se někomu odjet z Kolína? Mě to ukáže vzdálenost do Pardubic 0,00 a vzápětí 44,.. a samozřejmě to slítne. Je to jedno kde zastavím.

Boby:
Jak tě to nepustí z Kolína?Máš na stůj,nebo něco jinýho?Tato aktivita je rok stará.Pouze jsem jí opravil pro chod s BP71.Asi nezbyde nic jiného,než ji projet zkušebně znova.

Horší je pánové tohle:
BABITRON:věrný pomocník při tvorbě aktivit:
Je mi líto, sledování skončilo. Při načtení stránky 'Poloha vlaku' dostávám odpověď:
"Přístup k serveru z tohoto klienta nebo brány není povolen."

Za toto bych někoho z ČD postavil před soud jen proto,že se ty modrý hlavy nechtějí podívat pravdě do očí!!! :mad: :mad: :mad:
Více zde http://kam.mff.cuni.cz/~babilon/zponline

poison napsal:
Horší je pánové tohle:
Je mi líto, sledování skončilo. Při načtení stránky 'Poloha vlaku' dostávám odpověď:

Za toto bych někoho z ČD postavil před soud jen proto,že se ty modrý hlavy nechtějí podívat pravdě do očí!!! :mad: :mad: :mad:
Více zde http://kam.mff.cuni.cz/~babilon/zponline
Já teda nevím,ale mě to jde dobře.

bob57_cz napsal:
poison napsal:
Horší je pánové tohle:

Za toto bych někoho z ČD postavil před soud jen proto,že se ty modrý hlavy nechtějí podívat pravdě do očí!!! Více zde http://kam.mff.cuni.cz/~babilon/zponline
Ke zdi budeš muset postavit svého providera.

Bobe jsi trošičku vedle.....není to chyba poisona ani jeho providera, pokud jsi to myslel takhle....problém je v tom, že ČD zakázaly přístup ze stránky Babilona...zřejmě proto, že jim sledováním zpoždění vytahoval jejich know how :-D ....

Takže stránky Babitronu se zobrazují korektně, bohužel nejsou a už asi nebudou aktualizovány

poison napsal:
Boby:
Jak tě to nepustí z Kolína?Máš na stůj,nebo něco jinýho?Tato aktivita je rok stará.Pouze jsem jí opravil pro chod s BP71.Asi nezbyde nic jiného,než ji projet zkušebně znova.

Postaveno mám, tam problém není, ale když za ni vemu, tak to padne.
Skočí tam ta vzdálenost 0,00 a vzápětí hned správná, takžr problém je tam. Chtěl jsem jenom vědět, zda je to u mne, nebo v aktivitě.

Tak se přiznejte kdo z vás nebyl s Pannonkou v Č.Brodě do 5:39??? :!:
Jinak dal jsem na vás a začínám tvořit,pro vás R 201.Snad se to na mě!1b7749d1eec7c856c9908dbb8cd7ec82.gif

Back
Nahoře