Marin2 napsal:Čas je OK, ale druhá loko se nepřipojí, zůstane 7 m od kmenové soupravy.
Ona nezůstane stát, ale po najetí na tvoji soupravu se od ní odrazí. Asi máme stejný problém
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Marin2 napsal:Čas je OK, ale druhá loko se nepřipojí, zůstane 7 m od kmenové soupravy.
alcapone napsal:ta slovenská 163, má někde chybu, protože ji ani nemužu dát jako hrací mašinu, ale stáhl jsem teď znovu 163 ze sinusu a ta už jde zařadit. Asi při nějaké aktualizaci se poškodil eng.
Ano asi je to tak ,dal jsem tam raději 163 050 a v Žilině nebyl problém,celou aktivitu jsem dojel bez sebemenších problémů.alcapone napsal:ta slovenská 163, má někde chybu, protože ji ani nemužu dát jako hrací mašinu, ale stáhl jsem teď znovu 163 ze sinusu a ta už jde zařadit. Asi při nějaké aktualizaci se poškodil eng.
No nevím,ale Báthory 337 odjíždí ze Zwardońe v 1:47 takže si jej mohl těžko potkat.Do Zwardońe příjíždí 1:27,ale byl zasekanej.ramelow napsal:v skalitom a potom v zwardoni som cakal protiiduceho bathoryho...ale nevidel som ho...to mal az take meskanie??![]()
Nevím jak si MSTS oblbnul a zajímalo by mě zda si potkal Silesii při sjíždění do Kolína.neonxc napsal:Zdravíčko, jedu Vaší aktivitu R610. V Kolíně mám problém s předjetím. Hláška mne informuje, že Silesia pojede přede mnou, ve skutečnosti mám však celou dobu postaveno já (červena skočí jenom při odjezdu motoráčku) a Silesia tak čeká na Stůj. Hraji pod nejnovějším Binem. Máte ještě někdo tenhle problém? Díky, Tom
V kolik si byl na sjezdu do Kolína viz.screen kdy vidíš přijíždějící Silesii?neonxc napsal:A odjela Silesia z Kolína před vámi?