Aktivity POISON

R 610

Já to projel v pohodě.Při přibližování ke Kolínu jsem viděl přijíždějící Silesii,u peronu jsem měl na stůj,volno postaveno po odjezdu motoru bez problémů.Silesia odjela v pohodě přede mnou.Jezdím na posledním Binu 1.7.072421.

Aktivita moc pěkná! dojel jsem jí bez problému
Silesia jela celou dobu předemnou takže no problem(nejnovější bin)

Asi máte pravdu, tuším, že jsem odjel z KH před hláškou stran odjezdu. Ale bylo to jen pár vteřin ;)

Všichni co máte volno před Silesii jste musely odjet z KH dříve než je hláška v 6:08:30 nebo jste byly dříve v Kolíně.Podle screenu letí R 200 vedle mě v 6:13.Pokud jste ji vedle sebe neviděly byly jste rychlejší než ona a zabraly jste si cestu.Zkuste to znova a uvidíme.
před Běchovicema jsem dohnal tu Silesii, pokud je to ona (?)
Ano to je ona.Při testech jsem ji skoro dostihl na dosah posledního vozu,ale musel jsem do odbočky směr Malešice,takže smůla. :wink:

Já dohnal Silesii skoro do půlky vlaku,tahnul jsem co to šlo,ale 80 na zhlaví a bylo hotovo.

Šnek napsal:
Já dohnal Silesii skoro do půlky vlaku,tahnul jsem co to šlo,ale 80 na zhlaví a bylo hotovo.
Jel si moc pomalu, já ji předjel :) :lol: Jinak aktivita to byla perfektní :wink:

Pridavam sa take ke kladnemu hodnoceni, aktivitu jsem projel bez problemu, nebyl treba ani save. Kvalitni aktivita.

Naposled editoval moderátor:
Tak nevím, z Kutné Hory jsem odjel až po hlášce, cestou nikde neblbnu, jedu podle předpisů, příjezd do Kolína v 6:15:18, postaveno pro mě, Silesia dojíždí těsně za mnou. Neměl by ten odjezd z KH být o trošku později?

Coool. Tak jsem to dojel. Ono to fakt chce jet velmi zvolna a skoro zastavit pred Kolinem, aby ta Sileska projela okolo a vy ste dojeli za ni. Potom to je uz OK.
Mmch dali jsme si ze Sileskou z Uval do Bechovic soubeznou :) bylo to prima. Jinak teda to pripojovani vagonu na hlavaku, no proste super, skoda ze ta zehla neni schopna jeste sama odjet :)))) ale to chci asi uz moc. Moc diky a jen houst a vetsi kapky. Takova aktivitka, kdy by se pracovalo s zehlou na hlavnim by neskodila :)))

Taky jsem prijel driv nez Silesia a mel jsem postaveno ja. Tak jsem to zkusil znovu a jel jsem tak o 10 - 15 km/h min nez max. rychlost. Silesia prijela driv a mela postaveno ona. Dal jsem se zatim nedostal... :eek:

Z Kutné Hory odjezd po hlášce, 2-3 km/hod. pod limitem až do Kolína. Se Silesií jsem se potkal těsně před Kolínem po sjezdu z mostu, k nástupišti přijížděla cca o 2 vagóny přede mnou. Postaveno měla dobře, zelená, já jsem jel za ní. Na tom hlavním to připojení, paráda. Celá aktivita velmi dobrá. Navíc díky Džordžovi návěstidla po Praze všechna svítí, tak jsem jel celou aktivitu bez TM.

Aktivita je to super, jenom mi dělá problém jezdit pod limitem.... Takže se Silesií jsem měl taky problém. Ale za to Poison nemůže... :eek:

Pro všechny rychlejší dnes provedu update aktivity tak aby měl R 200 postaveno pro všechny. Pokud AE nebude namítat po zveřejnění dám zde vědět. :wink:

Ona je taky otázka jak kdo jezdí...pokud tam hned od startu někdo napálí 100% výkonu tak se neni co divit že je v Kolíně brzo :wink:

To je pravda, záleží na tom, jak kdo jezdí :) . 100% výkonu tam hned po startu nenapálím, rafičku na ampérmetru neohýbám. Navíc jsem jel od zrychlení na 120 u Hlízova až téměř do Kolína výběhem a stejně jsem tam byl dřív. Při odjezdu o minutu později je to OK.

Keby si k tej aktivite priložil do Briefingu (alebo ako textový súbor mimo) cestovný poriadok s príchodmi a odchodmi v jednotlivých staniciach, tak si hráč môže kontrolovať ako je na tom časovo. Každý hráč by mal jasno či ide rýchlo alebo pomaly.

Marin2 napsal:
Ale za to Poison nemůže... :eek:
Ale může!Prostě nejel tak rychle jako ostatní a neošéfoval si to.
Kebarko napsal:
Keby si k tej aktivite priložil do Briefingu (alebo ako textový súbor mimo) cestovný poriadok s príchodmi a odchodmi v jednotlivých staniciach, tak si hráč môže kontrolovať ako je na tom časovo. Každý hráč by mal jasno či ide rýchlo alebo pomaly.
To možná ano,jen záleží kolik uživatelů by toto dodržovalo.
A proto jsem aktivitu upravil na verzi2 a testem projel do Kolína.
Update aktivity na verzi2,která snad již všechny pustí až za Silesií je na mém webu.

ad Poison : Vy jste uplna tovarna na aktivity, mozna je nacase, abych se od vas jako od profesionala naucil tvorit aktivity, ktere by mely mit nejaky spad, (jeste se musim ucit tvorit aktivity se sibovanim. Jeste jsem neprisel na to, jak oblafnout TimeTable v ae, pokud dam automaticky prepocitat, vzdy se mi zastavi v polovine a pak to musim stornovat. Ale to je jen v pripadech, pokud se v aktivitach sibuje nebo meni loco, ci se vyjizdi z depa) :eek: 8)

Čuřil:
Nastavení JŘ v AE se probíralo snad 200x tak po 201 nejen pro tebe.Cituju z odpovědi na SZ.
V okně editace jízdního řádu klikneš dvakrát na příjezd u danné stanice,do okna napíšeš čas odjezdu a klikneš OK.Poté klikneš znova dvakrát na příjezd a napíšeš čas příjezdu.V tu chvíli máš čas odjezdu stejný jak si zadal předtím a čas příjezdu takový jaký si zadal podruhé.

poison napsal:
To možná ano,jen záleží kolik uživatelů by toto dodržovalo.

Nejde o to koľkí by to dodržovali, ale ide o to, že hráč má informáciu o tom či ide predčasne, načas alebo neskoro. A vie posúdiť ako ide voči trafficu.

Back
Nahoře