Aktivity POISON

Dojel jsem 610 a jsem s ní nadšený. Hezké souběžné jíízdy. Na hlaváku v Praze hezký traffic a ještě ten posun. Mno prostě nádhera.

Kebarko napsal:
poison napsal:
To možná ano,jen záleží kolik uživatelů by toto dodržovalo.

Nejde o to koľkí by to dodržovali, ale ide o to, že hráč má informáciu o tom či ide predčasne, načas alebo neskoro. A vie posúdiť ako ide voči trafficu.
Ano beru,určitě to hráči pomůže,ale ne u hodinu a půl dlouhý aktivity.
Nešlo o nic jinýho,než hráči zablokovat trasu servisem,který ji stejně blokoval,po odjezdu R 200 do doby odjezdu 810 do Velkého Oseka.Servis jsem nastavil tak,aby blokoval hráče do cca. 6:20:45 tzn. pár vteřin před odjezdem z Kolína za R 200.Kdybych ten servis umístil hned nedošlo k potížím,ale mě při testu funkci servisu zastoupila Silesia.U někoho to nestihla a tak je to problém.I přes považující "profesionalitu" jsem tuto fázy Ohře nezvlád.
Teď doufám,že se nenastane jiný problém.I tak díky všem za přízeň.130 stažení za 48 hodin je do nebe volající za další mise.
Pokud nastane potíž i s verzí2 dejte vědět.
Jinak dle ankety jste hladový po Plečnikovi.Nebude to nic jednoduchého,ale snad se povede.Kdy bude????...
Někdy...

Jo Plečnik by byl dobrý.Akorát sem zvědavej, jak to chcete udělat, když Plečnik jezdí přes Tábor a Budějovice?

363 084 napsal:
Jo Plečnik by byl dobrý.Akorát sem zvědavej, jak to chcete udělat, když Plečnik jezdí přes Tábor a Budějovice?
Jak?????? :roll:
Nech to na mě.Pokud víš o co go tak Plečnik nejezdí jen přes Tábor!!!
A v anketě je Ex 100 takže to bude za tmy. :!:
Takže to bude chtít dobrou RAM-ku neb hlavák bude souzenej.
Nějak to dopadne.
Jen mě trochu překvapilo,že si nikdo nevzpomíná na aktivitu Ex 532 Budvar.Chtěl jsem udělat novou verzi aktivity z 12.8.2005,která byla vydána na Mirecově webu

Naposled editoval moderátor:
Ahoj!

zkusil jsem si taky aktivitu R610 Ohře. Je pěkná Silezia jela tak jak měla, dokonce jsem si s ní dal souběžnou jízdu. jedinou Výtku bych mě lk Hlavnímu nádraží. Sice se mi líbí hodně trafiku, ale PC už moc nestíhal. Nějak jsem to proskákal, ale nebylo to nic moc. nabízí se řešení použít Low Poly vozy od Kebarka. Pokud to nebude na vlaku u sousední koleje tak to vzal čert. Jinak opravdu pěkné

Jo a ještě spíš dotaz na pana Šemoru. Valím na Vítkov z Hlaváku a na předvěsti svítí očekávej 40. Minu předvězd a na vjezdu svítí volno. No co je to za bordel?

Rád bych se také zeptal na Ex 532 Budvar. Kudy vedla trasa této aktivity?

Jo vím o co go.Bydlím v Řířanech a tudy jezdí Plečnik denně.
Neboj nechám to na tobě.Nic jiného mi ani nezbívá.Už se na ní moc těším.

Čouda napsal:
Ahoj!
zkusil jsem si taky aktivitu R610 Ohře. Je pěkná Silezia jela tak jak měla, dokonce jsem si s ní dal souběžnou jízdu. jedinou Výtku bych mě lk Hlavnímu nádraží. Sice se mi líbí hodně trafiku, ale PC už moc nestíhal. Nějak jsem to proskákal, ale nebylo to nic moc. nabízí se řešení použít Low Poly vozy od Kebarka. Pokud to nebude na vlaku u sousední koleje tak to vzal čert. Jinak opravdu pěkné
Rád bych se také zeptal na Ex 532 Budvar. Kudy vedla trasa této aktivity?
Hlavní si myslím musí každý projet pokud to projedu já s P4 2GHz 512 RAM a Radeon 9200 128MB.Taky jsem měl cukatůru,ale bylo to v normě,bývalo hůř.
Ex 532 Budvar měl trasu dle popisu na Mirecově webu.
Tehdy už měl Zbyněk hlavák i s tunelem a vyústěním na Vršovice.Nebyl Bin takže Budvar si to hnal na startu aktivity do tunelu 50.Přijel na hlavní a pokračoval jako Detvan do Pardubic.V Pardubicích odpojil a s esem hráč jel na triangl(skoro do Pardubiček) kde otočil loko a zpět k soupravě R 600,který odvezl na hlavák.
Tehdy jsem byl v začátcích a díky Mirecovi jsem na jeho webu vydal svou "první" aktivitu.
Od té doby se to se mnou veze :P

Šnek napsal:
Taky by mě zajímalo.Ale určitou matnou představu mám.
Jak jsem psal.Vše je k dočtení na Mireově webu stačí scrolovat až k aktivitě vydané 12.8.2005 kde jsou i screeny.

Čouda napsal:
Já mám 1.6GHZ AMD procesor. 512 RAM a Nvidia Geforce NX 6200 grafiku - 256MB - pamět
I s tímto bys to při vypnutých všech možných procesech měl uskákat.Bin je velkej pomocník.Tohle si dovolit před několika lety byla utopie.

Já mám zase jinej problém.Jedu aktivitu R 610, dojedu až do Prahy Malešic a když se mám potkat s protijedoucim nákladnim vlakem, tak mi hra zamrzne.Stalo se mi to už 2x.Napadlo mě, že bych to zkusil projet po savu a znovu to nahrát.Porad te prosim co stim, rád bych si to dojel až na konec.

poison napsal:
Šnek napsal:
Taky by mě zajímalo.Ale určitou matnou představu mám.
Jak jsem psal.Vše je k dočtení na Mireově webu stačí scrolovat až k aktivitě vydané 12.8.2005 kde jsou i screeny.

už jsem na to koukal. Mohlo by to být zajímavé. Podporuji tvorbu :lol:
poison napsal:
Čouda napsal:
Já mám 1.6GHZ AMD procesor. 512 RAM a Nvidia Geforce NX 6200 grafiku - 256MB - pamět
I s tímto bys to při vypnutých všech možných procesech měl uskákat.Bin je velkej pomocník.Tohle si dovolit před několika lety byla utopie.

samozřejmě, že jsem to uskákal, ale už to není ono :roll:

Tak jsem dal včera druhý pokus, už to všechno vyšlo. Je to moc pěkná aktivita, obzvlášť některé souběžné jízdy, třeba od Rokytky do Holešovic.

Plečnika si v reálu pamatuju z Prahy na Plzeň a Č Budějovice.Při výlukách na trati 220 to jezdilo pravidelně a i kvůli tomu měli Budějovičáci seznání na trati Praha-Plzeň.Ale to zatím v MSTS nepůjde,ale pěkný by to bylo.

363 084 napsal:
Já mám zase jinej problém.Jedu aktivitu R 610, dojedu až do Prahy Malešic a když se mám potkat s protijedoucim nákladnim vlakem, tak mi hra zamrzne.Stalo se mi to už 2x.Napadlo mě, že bych to zkusil projet po savu a znovu to nahrát.Porad te prosim co stim, rád bych si to dojel až na konec.
V Maleškách jede naproti T 478.1001 od Jardy Skůry. Pokud máš zaplé dynamické stíny, lze očekávat pád. Mně se to kupodivu podařilo projet i s nimi.

obzvlášť některé souběžné jízdy, třeba od Rokytky do Holešovic.
Co tam jede? Já tam nic neměl, proto mě udivilo, že jsem z Rokytky do Holešovic jel po levé.

Jinak moc pěkná aktivita.

Pod Binem pokud seš v kabu, jsou pro performance vyplý dyn. stíny pro vlaky a Skůra je pass. Pokud ale vylezeš do externího pohledu, zákonitě to vytuhne.

Michal napsal:
obzvlášť některé souběžné jízdy, třeba od Rokytky do Holešovic.
Co tam jede? Já tam nic neměl, proto mě udivilo, že jsem z Rokytky do Holešovic jel po levé.

Jinak moc pěkná aktivita.
Sp 1906,příjezd Holešovice 7:25.Měl nějakou minutku. :wink:

Kank napsal:
363 084 napsal:
V Maleškách jede naproti T 478.1001 od Jardy Skůry. Pokud máš zaplé dynamické stíny, lze očekávat pád. Mně se to kupodivu podařilo projet i s nimi.

Tak už se mi to povedlo projed a opravdu to byli ty stíny.Traffic na hlavnim je super a i to připojování, to je taky dobrý.Výborná aktivita, jen tak dál!

Ahoj,taxem se dva dny potýkal s odpojením žehličky na hlaváku a newim co s tím,když žehlu odpojím,tak černá obrazovka a konec.Zkoušel sem přehazovat biny,měnit nastavení a výsledek je NIC,prostě aktivitu končím tím odpojením..... :?

Back
Nahoře