Aktivity POISON

Tonik napsal:
Ahoj,taxem se dva dny potýkal s odpojením žehličky na hlaváku a newim co s tím,když žehlu odpojím,tak černá obrazovka a konec.Zkoušel sem přehazovat biny,měnit nastavení a výsledek je NIC,prostě aktivitu končím tím odpojením..... :?
Tak jsem...je správně ,strašně to bije do očí.

Tonik napsal:
Ahoj,taxem se dva dny potýkal s odpojením žehličky na hlaváku a newim co s tím,když žehlu odpojím,tak černá obrazovka a konec.Zkoušel sem přehazovat biny,měnit nastavení a výsledek je NIC,prostě aktivitu končím tím odpojením..... :?
Jaký si použil při hře Bin,jaký máš update Trainset atd.Já ji testoval na 1.7.0211 i na 1.7.524 s updatetrainset 4.1 a vždy se povedlo odpojit bez problémů.Mohlo by to být nízkým FPS,nezabržděním vlakovou prostě čímkoli. :?:

...no,bin jsem zkoušel 1.7.051922,.072421,.081214,updatetrainset 4.FPS okolo 7-8(na hlavním),soupravu sem měl zabržděnou dle pokynu ve zprávě....při posledních dvou pokusech sem neopustil cab.....

V rámci plánovaného odpočinku jsem si zajel také tuto pěknou aktivitu. Vše fungovalo jak má, žádné pády, žádné problémy.
Jen bych poprosil aktivitáře, aby v Kutné Hoře na nezadrátované manipulační koleje nedávali vlaky závislé trakce.Také vozy Laaes nejsou za jízdy sklopené. Vjezd do Vršovic (horní světlo nesvítilo) už návěstní mistr opravil. Ale ve Vršovicích další věc. Talgo (šestidílná jednotka 451) mohlo jezdit výhradně Praha - Beroun. Nikam jinam a do Benešova už vůbec ne. (kvůli stoupání) Schválně jsem se díval, jestli nepojede na ONJ.
Připojení vozů na hlavním bylo supr. To jsem jen zíral, jak je to možné.

Naposled editoval moderátor:
Zbyněk Šemora napsal:
V rámci plánovaného odpočinku jsem si zajel také tuto pěknou aktivitu. Vše fungovalo jak má, žádné pády, žádné problémy.
Jen bych poprosil aktivitáře, aby v Kutné Hoře na nezadrátované manipulační koleje nedávali vlaky závislé trakce.Také vozy Laaes nejsou za jízdy sklopené. Vjezd do Vršovic (horní světlo nesvítilo) už návěstní mistr opravil. Ale ve Vršovicích další věc. Talgo (šestidílná jednotka 451) mohlo jezdit výhradně Praha - Beroun. Nikam jinam a do Benešova už vůbec ne. (kvůli stoupání) Schválně jsem se díval, jestli nepojede na ONJ.
Připojení vozů na hlavním bylo supr. To jsem jen zíral, jak je to možné.
Díky za připomínky.Že je v KH někde kolej bez troleje nevím,nikde jsem se s tím nesetkal.Zjevně jde o ten náklad ve středu nádraží.OK jsem poučen.Autovozy sklopené jsem již několikráte viděl jet v soupravě nákladu,ale to je detail,a o těch podmínkách u žaby už vůbec nevím,ale i tak znova,díky za připomínky.
Připojení v Praze?Nevím o nikom jiném,kdo to takhle naostro zkoušel při tvorbě aktivity než o Tommy66.Ptal se mě kdysi zda to jde.Odpověď byla, asi jo,nezkoušel jsem.Tommy66 zkusil a řekl,ano za určitých podmínek to jde.Ikdyž někomu taky ne. :wink:

PS: Prosím ostatní,aby se zde zbytečně nerozběhla diskuse o sklopených Laaes a Talgo žabě.Díky

Naposled editoval moderátor:
Připojení v Praze?Nevím o nikom jiném,kdo to takhle naostro zkoušel při tvorbě aktivity než o Tommy66.Ptal se mě kdysi zda to jde.Odpověď byla, asi jo,nezkoušel jsem.Tommy66 zkusil a řekl,ano za určitých podmínek to jde.Ikdyž někomu taky ne.

Také jsem o tom přemýšlel, že by to šlo, podmínkou bude start za návěstidlem, na výhybce a výkon na 1 % za podmínky přesného zastavení. Možná by to šlo použít i pro odstavená vozidla, co někde necháváš a třeba vracíš se a ty vagony tam jsou furt a ulehčilo by to paměti.

U této aktivity mi jen vadí ukončení za Prahou Sedlecem. Asi by to chtělo koleje protáhnout alespoň do Kralup. Paradoxně pro tuto trať mám i přesné směrové a výškové poměry.

alcapone napsal:
Připojení v Praze?Nevím o nikom jiném,kdo to takhle naostro zkoušel při tvorbě aktivity než o Tommy66.Ptal se mě kdysi zda to jde.Odpověď byla, asi jo,nezkoušel jsem.Tommy66 zkusil a řekl,ano za určitých podmínek to jde.Ikdyž někomu taky ne.

Také jsem o tom přemýšlel, že by to šlo, podmínkou bude start za návěstidlem, na výhybce a výkon na 1 % za podmínky přesného zastavení. Možná by to šlo použít i pro odstavená vozidla, co někde necháváš a třeba vracíš se a ty vagony tam jsou furt a ulehčilo by to paměti.

Připojení jde použít takto:
Start za výhybkou,ke konci soupravy už nesmí být návěstidlo a mám odzkoušenou rychlost 5 km/h.Další věc na kterou se nesmí zapomenout je brzda lokomotivy v nulovém nasazení.
Takto jsem to už udělal potřetí a funguje bez problémů.

Tommy66 napsal:
alcapone napsal:

Připojení jde použít takto:
Start za výhybkou,ke konci soupravy už nesmí být návěstidlo a mám odzkoušenou rychlost 5 km/h.Další věc na kterou se nesmí zapomenout je brzda lokomotivy v nulovém nasazení.
Takto jsem to už udělal potřetí a funguje bez problémů.
Ano, je to tak, zkoušel jsem to ve dvou aktivitách a funguje to spolehlivě, stejně jako přivěšení postrku dle stejných podmínek

Tomes napsal:
Ano, je to tak, zkoušel jsem to ve dvou aktivitách a funguje to spolehlivě, stejně jako přivěšení postrku dle stejných podmínek
Přesně tak.Traffic vlak musí jet tak aby v době připojení k vlaku hráče jel max. 5km/h.(Základní podmínka)
Dá se to udělat dvěma způsoby.Buď připojující traffic má nastavenu rychlost tak,aby nepřekročil onu 5km/h rychlost po celou dobu své jízdy,nebo má traffic standartní rychlost,ale jeho koncový bod musí být umístěn tak,aby dojížděl na rychlost 0(nula) a připojil se k vlaku hráče rychlostí max. 5km/h.
Toto ovšem vyžaduje přesné umístění soupravy vlaku hráče.Takže pokud hráč začíná není problém.Pokud má přijet a zastavit je to problém.
Druhou verzi jsem použil u R 336 Báthory a jen díky Bin to některým hráčům nešlo.Mě při testech to vyšlo vždy.Je to jen na kompromisu.

Ahoj, mám nejnovější aktivitu od Skrebiho - R 874. Je to celkem fajn, slabší provoz, ale zase je to alespoň hezky plynulé. :) Můj dotaz směřuje na ostatní, co tuto aktivitu jeli. Mě vždy (několikrát projeto/uloženo) spadne MSTS při kuplování toho dieselu v Nymburku, v okamžiku najetí na něj. Měl někdo podobný problém? Dík.

Ajemgud napsal:
Ahoj, mám nejnovější aktivitu od Skrebiho - R 874. Je to celkem fajn, slabší provoz, ale zase je to alespoň hezky plynulé. :) Můj dotaz směřuje na ostatní, co tuto aktivitu jeli. Mě vždy (několikrát projeto/uloženo) spadne MSTS při kuplování toho dieselu v Nymburku, v okamžiku najetí na něj. Měl někdo podobný problém? Dík.
Jj, také mi to spadlo

Ajemgud napsal:

Jo, ten problém jsem měl taky, vyzkoušel jsem různé BINy, nakonec jsem to připojil na BIN uvedený na www u aktivity. Zřejmě na tom BINu byla aktivita tvořena. Na jiném jsem se nechytl.

Jaromír Koucký napsal:
Ajemgud napsal:

Jo, ten problém jsem měl taky, vyzkoušel jsem různé BINy, nakonec jsem to připojil na BIN uvedený na www u aktivity. Zřejmě na tom BINu byla aktivita tvořena. Na jiném jsem se nechytl.

Mě fungovalo vše bez problému.Mám nejnovější verzi MSTS Bin.Také mám vypnuté nějaké stíny, takže kdo má zapnuté stíny, můžemu to spadnout.U některých aktivit mi MSTS taky padala, ale pak se vypnul stíny a bylo po problémech.

Šestikolo

Zdravim,

chcem sa opytat na jednu starsiu aktivitu, konkretne na sestikolo (poi_182). Po spusteni dojdem do Zabrehu, zastavim na cervenej. Po chvilke oproti prejde Pendolino, za dalsiu chvilku vedla mna zastane nejaky rychlik, odide a sucasne odchadza ta lokalka z vedlajsieho nastupista. Potom dostanem hlasku "182.048 s tím uhlím muzeme Odjezd" a to je vsetko. Cakam tam este dost dlho ale na semafore je stale cervena. V com je problem? Mam BIN 1.7.051922

Piol

Zdravím,
uposlechněte výpravčího a zkuste se rozjet.Návěst "Stůj" na návěstidle by se měla změnit na návěst jízdu povolující.Pravda,není to podle předpisů,ale u MSTS to někdy jinak nejde /nešlo/. :( :D

David

Re: Šestikolo

piol napsal:
Zdravim,

chcem sa opytat na jednu starsiu aktivitu, konkretne na sestikolo (poi_182). Po spusteni dojdem do Zabrehu, zastavim na cervenej. Po chvilke oproti prejde Pendolino, za dalsiu chvilku vedla mna zastane nejaky rychlik, odide a sucasne odchadza ta lokalka z vedlajsieho nastupista. Potom dostanem hlasku "182.048 s tím uhlím muzeme Odjezd" a to je vsetko. Cakam tam este dost dlho ale na semafore je stale cervena. V com je problem? Mam BIN 1.7.051922

Piol
Šestikolo pod tímto Binem není funkční.Pokud chceš jet tuto aktivitu musel bys mít Bin ve verzi před 1.6. teda verzi,na které je ta aktivita dělána a to je 1.5.7.
Po vydání verze Bin 1.6. a vyšší se chová jinak Servis2 tudíš aktivity jsou nefunkční a proto už nejsou ani vystaveny na mém webu.

Re: Šestikolo

poison napsal:
piol napsal:
Zdravim,

Piol
Šestikolo pod tímto Binem není funkční.Pokud chceš jet tuto aktivitu musel bys mít Bin ve verzi před 1.6. teda verzi,na které je ta aktivita dělána a to je 1.5.7.
Po vydání verze Bin 1.6. a vyšší se chová jinak Servis2 tudíš aktivity jsou nefunkční a proto už nejsou ani vystaveny na mém webu.

Inak povedane - co nemas na webe to sa ani neoplati hrat?

Ano přesně tak.Starší aktivity,které jsou již nefunkční jsem již nepředělával.Takže jen to co je na webu. :wink:

Back
Nahoře