Aktivity POISON

363 084 napsal:
Mě fungovalo vše bez problému.Mám nejnovější verzi MSTS Bin.Také mám vypnuté nějaké stíny, takže kdo má zapnuté stíny, můžemu to spadnout.U některých aktivit mi MSTS taky padala, ale pak se vypnul stíny a bylo po problémech.
Mám nejnovější BIN, vypnuté stíny. Přesto mi to v okamžiku spojení slítne. :( Sakra, moc jsem se těšil na projetí celé aktivity, konec mám ale v Nymburku. :cry:

Jelikož jsem si nemyslel,že se diskuse o aktivitách jiného autora(který nemá vlastní vlákno),které jsem zveřejnil na svých stránkách,natolik rozvine,tak bych prosil MODERÁTORY,aby vytvořili vlákno AKTIVITY SKREBI a všechny příspěvky ohledně jeho aktivit přesunuli z tohoto vlákna právě tam.
Předem děkuji.
!!! Po přesunutí tento příspěvek prosím smažte.Díky!!!

Naposled editoval moderátor:
poison napsal:
Ano přesně tak.Starší aktivity,které jsou již nefunkční jsem již nepředělával.Takže jen to co je na webu. :wink:

Inak, da sa nejak jednoducho zistit, na akom BINe je dana aktivita stavana? Napriklad zo "zdrojaka" cize obsahu suboru .act

S uveřejněním aktivity každý rozumný tvůrce dodává na jaké verzi včetně Binu je aktivita vytvořena.Pokud jsou aktivity udělány pod Bin 1,6xxx určitě je nepůjde hrát s Binem 1,7xxx.Jak již bylo psáno,jinak se časově tváří servis2 a tudíž není funkční blokování návěstidel.

piol napsal:
Inak, da sa nejak jednoducho zistit, na akom BINe je dana aktivita stavana? Napriklad zo "zdrojaka" cize obsahu suboru .act
Myslím,že jediná možnost jak to zjistit je kontaktovat autora.

EC177

Velmi dobra aktivita .. len z nejakeho dovodu (neviem ci je chyba u mna alebo to trapilo aj ostatnych) - preco mam v CT planovany prichod 19:10 ked z UO som odchadzal 20:14? A z CT mam odchod 20:25 ... Brno detto ... to sa potom meskanie tazko dobieha :)

Re: EC177

piol napsal:
Velmi dobra aktivita .. len z nejakeho dovodu (neviem ci je chyba u mna alebo to trapilo aj ostatnych) - preco mam v CT planovany prichod 19:10 ked z UO som odchadzal 20:14? A z CT mam odchod 20:25 ... Brno detto ... to sa potom meskanie tazko dobieha :)
V 19:10 tam máš být dle JŘ,ale jelikož jsi jel odklonem přijel si v cca.20:23.Odjezd ve 20:25 je na místo kontrolního bodu.Každý hráč přijede jinak a ten odjezd 20:25 všechny hráče opět narovná v čase a měli by všichni potkat traffic směr Brno stejně.Totéž v Brně.Všichni startují na "závod" se Slovenskou Strelou nastejně.

Teď jsem hrál poslední aktivitu spěšňáku a je to pěkný ,,kousek" práce ;) Těšim se na další aktivitku od poisona

Re: EC177

poison napsal:
piol napsal:
V 19:10 tam máš být dle JŘ,ale jelikož jsi jel odklonem přijel si v cca.20:23.Odjezd ve 20:25 je na místo kontrolního bodu.Každý hráč přijede jinak a ten odjezd 20:25 všechny hráče opět narovná v čase a měli by všichni potkat traffic směr Brno stejně.Totéž v Brně.Všichni startují na "závod" se Slovenskou Strelou nastejně.
Ano mas pravdu, dodatocne som si potom vsimol ze v suhrne aktivity to meskanie nie je zapisane :) Inak tie zavody su dva, som bol prekvapeny ze uz aj na odchode z CT bol jeden s SC do Olomouce...

Tak už jsem dojel ten rychlík do Olomóce, chtěl bych zeptat: Jde tato aktivita dojet na čas? :D Jinak celkem povedená aktivita, pořád se něco děje. Stále nějaké klacky pod koly :lol:

StrojvedouciDoBoha napsal:
Tak už jsem dojel ten rychlík do Olomóce, chtěl bych zeptat: Jde tato aktivita dojet na čas? :D Jinak celkem povedená aktivita, pořád se něco děje. Stále nějaké klacky pod koly :lol:
Tato aktivita ještě neskončila ve své cílové stanici.Myslím,že zpoždění v Olomouci je jen sporadické a s tímto vlakem,který je veden jen v poslední pracovní den,se dá získat i několikrát větší zpoždění než skrývá aktivita.
Proto jsem tuto aktivitu tvořil tak jak je udělána.Prostě tak jak jsem potřeboval,aby to nebylo "o ničem".
Doufám,že všichni projedete aktivitu do Olomouce bez větších problémů.
S jakým zpožděním budeme v cílové stanici nevím,ale pokud se podívám na dnešní jízdu tohoto vlaku myslím,že hráč na tom bude lépe.
Pár screenů z pokračování najdete tam kde vždy.

Zdravím. Tak som si stiahol aktivitu rýchliku Praha - Olomouc. Asi po troch hodinách hry, som aktivitu uložil a dnes ráno, keď som chcel pokračovať v hraní od uloženého miesta, tak sa mi po načítaní aktivity zobrazilo na monitore asi toto:

http://www.edisk.sk/stahnout-soubor/18900/0001.jpg_76.71KB.html

Ešte som sa s takýmto niečím nestretol. Vie mi niekto poradiť, či je chyba medzi klávesnicou a stoličkou, alebo niekde inde??? :lol: Ďakujem

Rychlík Praha ONJ - Olomouc

Hezký den, tak já jsem aktivitu dohrál do konce bez sebemenších problémů. A aktivita je super.
Ivan.ps, toto se mi stalo, když mi nestíhal PC, takže MSTS nenačetl uložení jak má. Většinou pomohl Load někde z dřívějšího místa. Dan

Ivan.ps:
Jak říká Dan J. zkus load z předchozího uložení.Několikráte se mi stalo,že nešel save načíst tak od té doby,když ukládám a hru s tím,že někdy budu pokračovat,dělám dva save za sebou.Pro jistotu. :wink:

Jen pro porovnání MSTS BP versus reál v úseku použitém v mé poslední aktivitě hned z počátku je zde jedno youtube vídeo.
Na začátku Sagyho most a v zápětí Pha Vršovice.Výjezd z tunelu na hlavní je ovšem naprosto identický jako v MSTS jen o tubus vedle. :wink:

Dnes jsem opravil aktivity nefunkční díky aktualizaci BP 79.Nyní by měli všechny aktivity fungovat na verzi trati BP 79.Ondra H. snad své EC 108 opraví a já opravu poté zveřejním.
Pokud někdo narazíte na problém dejte mi vědět.
Díky.

Tak jsem zkusil co udělá aktivita R 336 Bathory na BINu 1.7.1022 a v pohodě jsem jí dojel. Trafik nabíhal jak měl, připojení v Žilině OK.

Back
Nahoře