Aktivity POISON

Zdravím. Mám takovou otázku. Stáhl jsem si aktivitu na Luhačovicích. Konkrétně Mn 81020. Aktivita je to velice krásná, ale mám problém v Újezdu u Luhačovic. Jak mám zprávu že mám popojet k "šajbě" a vyčkat na odjezd osobáku do Brodu tak se nic neděje. Osobní zastaví u odjezdového navěstidla (Stůj) a mě to po chvíli postaví cestu. Vše dělám jak mám. Hraji pod posledním zveřejněným binem.

ES 499.0001 napsal:
Zdravím. Mám takovou otázku. Stáhl jsem si aktivitu na Luhačovicích. Konkrétně Mn 81020.

Ahoj.Autorem této aktivity je Tommy66,takže já nepomohu. :wink:

Tak jsem si projel Mn vlak na Luhačovické trati a je to super aktivita. Všechno v pohodě stíhám, žádné zamrzlé trafficy, prostě paráda. Jenom jsem si vyměnil loko 735 za 731 která se mi kvůli dobré EDB jeví na posuny vhodnější. Jen tak dál :ole:

Při hraní aktivity js R874 mi ve stanici Nymburk při připojení bardotky nastává pád do Win.Nastavený Bin i poslední up date mám.Rychlost 3km/h.Poradí mi někdo v čem je chyba?Dík.S pozdravem latich

Opět jsem se dostal do křížku s uživateli,kterým chybí,v aktivitách upravovaných na novou verzi trati BP,consist hráče.Není to poprvé a tak bych byl rád,kdyby mi někdo ze zde mnoha věcí znalých vysvětlil,proč k tomuto jevu dochází.
Aktivitu rozbalím a opravím v AE.Původní soubor apk. smažu a zabalím do nového,stejně se jmenujícího souboru apk.Vlak hráče ovšem zabalený soubor ztratí.

poison napsal:
Opět jsem se dostal do křížku s uživateli,kterým chybí,v aktivitách upravovaných na novou verzi trati BP,consist hráče.Není to poprvé a tak bych byl rád,kdyby mi někdo ze zde mnoha věcí znalých vysvětlil,proč k tomuto jevu dochází.
Aktivitu rozbalím a opravím v AE.Původní soubor apk. smažu a zabalím do nového,stejně se jmenujícího souboru apk.Vlak hráče ovšem zabalený soubor ztratí.
Ahoj, tak to netuším. Já opravuji aktivity tak, že opravím chybné trasy a dám znovu zabalit. Např stará verze "DJ_BP_Historický rychlík", zabalit a dám název "DJ_BP_Historický rychlík_aktu_81". Pak teprv vše vymažu i consists a aktivitu znovu rozbalím do hry a udělám test. Trasa hráče mi zatím nikdy nezmizela, ale MSTS je nevyspitatelný. :D
Dan

Mě nemizí trasa hráče,ale příspěvky ve fóru a hlavně con. hráče.Budu muset vždy ukládat pod jiným názvem soubor apk.To by mohlo pomoci.

poison napsal:
Mě nemizí trasa hráče,ale příspěvky ve fóru a hlavně con. hráče.Budu muset vždy ukládat pod jiným názvem soubor apk.To by mohlo pomoci.
No smozřejmě, že mi nemizí ani consists. A příspěvky na fóru zatím taky ne. :D :D Ale co není, může se stát. :D :D :D
S pozdravem Dan.

Tak jsem,díky rozběhu v Bohumíně,přeložil path hráče tak,aby nekolidoval s nikým a tak snad již bude aktivita R 200 Silesia funkční pro všechny.
Takže prosím všechny co měli problémy s touto aktivitou,aby ji ze svých strojů smazali a stáhli si ji znova.Pokud by došlo opět k problémům,prosím kontaktujte mě.

Ahoj.
Tak jsem dojel aktivitu Ec370 (s pro mne hezčí Španělkou).Pohodová aktivita s dobrým trafficem.Super byla souběžná jízda z Břeclavi přes přednádraží s rychlíkem.Poté stání před stůj na autobloku těsně před zastávkou,ve které stál vlak.Dobrý počin :wink:

Mám problém se zobrazením cabwiev u nejnovější aktivity EC 370 (loko 1116, 1216). Asi to bude tím, že ho nemám. Hledal jsem ho na těch maďarských stránkách, ale nic jsem nenašel. Nevíte někdo, kde bych ho našel?
Dík

Ahoj,
nevím, jestli to tak má být, ale já zase zůstanu trčet na červené při odjezdu z Hranic. :?:

V Hranicích se zastavuje takže za Hranicema je servis blokující odjezd tak,aby hráč vjížděl proti stůj.Těsně před odjezdem by si měl mít na volno,jinak není nic jiného co by tě mohlo blokovat.

Tak jsem právě včera našel aktivitu pn34567 a dneska jsem jí úspěšně dohrál, sice jsem MSTS objevil pozdě ale přeci a to co s ním pár nadšenců dokázalo udělat je prostě nádhera. Nebudu to se superlativy přehánět aby mi nedošly moc brzo ale tenhle úkol je prostě tak akorát fajn pro mě, podobně jako pn63900. Teď mě nezbývá než doufat že tu podobných aktivit bude víc protože úkoly typu "Den blbec" prostě nezvládám :( Takhle to asi dopadá když si tupoun chce hrát na fíru :( Jenomže trať Břeclav-Praha je prostě fantastická, Česká Třebová úžasná a Luhačovice nádherné a i když to sem určitě nepatří a někoho by se můj příspěvek mohl třebas i dotknout nenašel jsem lepší místo kde jásat :lol: Jen tak dál a víc podobných aktivit :salut:
Stále ještě mě fascinuje jak lze v podstatě naprostého lajka pomocí návodu a vhodně zvolených instrukcí naučit "řídit" vlak :lol:

Naposled editoval moderátor:
Všichni co očekáváte aktivitu pro trať 240,avizovanou na mém webu,vydržte do neděle večer,kdy bude čas na poslední test i úpravy.Webový prostor na ic.cz má nějaké problémy,tak snad v neděli již bude vše funkční.
Vlk:
Díky za pochvalu,věřím,že s nástupem zimy opět vznikne větší časové pole pro tvorbu úloh.

Tak jsem projel aktivitu R 200 Silesia a musím pochválit,myslím že je to jedna z tvých nejhezčích aktivit!!!! Počítáš z druhým dílem jak mi bylo nahlášeno v Běchovicích na BP? A nebo platí ta horší varianta jak jsi psal že aktivity v úseku "ČT-Praha jen na 321" díky za odpověd.

Banán napsal:
Tak jsem projel aktivitu R 200 Silesia a musím pochválit,myslím že je to jedna z tvých nejhezčích aktivit!!!! Počítáš z druhým dílem jak mi bylo nahlášeno v Běchovicích na BP? A nebo platí ta horší varianta jak jsi psal že aktivity v úseku "ČT-Praha jen na 321" díky za odpověd.
Děkuju za pochvalu.Pro některé z uživatelů byla naopak tato aktivita jedním velkým provarem z mé dílny,ale to já neřeším.Slíbil jsem jednomu uživateli,že R 200 na osvícené trati 321 udělám,a tak jsem i učinil.
Aktivity pouze tvořím a občas někomu testuju.Nejezdím úlohy ostatních tvůrců ani je neprohlížím v editoru. Aktivity typu EC,IC atd. tvořené na velké vzdálenosti jsou tak trochu oříšek.MSTS u těchto aktivit dopřává hráči jednu velkou výhodu oproti reálu,a to,že ikdyž jede pouze 120 oproti reálné 140-tce,například díky použité loko,je pořád stejně rychlej jako v reálu.U těchto aktivit je třeba,aby se tvůrce zabýval tím,aby hráč nepřijel do stanice např. o 5-7 minut dříve,ve stanici si to odstál a pokračoval dále v předstihu.I proto si zažil v aktivitě R 200 nehodu nákladu s čekáním v Prosenicích a spoustu jízd na blok,jen abys nebyl ve všech stanicích moc brzo.
A teď k tomu pokračování na BP.Druhou část jsem měl hotovou,ale došlo na jeden neřešitelnej problém.Přes Malešice jsem dojel do Hostivaře,kde se ke mě připojila žehle,se kterou jsem R 200 dovezl na Smíchov.Vše OK,ale problém je v tom,že se se soupravou R 200 a žehličkou nevejdu na Smíchově k peronu.Pokud upustím od jízdy ze Smíchova zpět přes Vršovice na ONJ,tak to klapne a pokračování je na spadnutí.;-)

Back
Nahoře