Aktivity POISON

poison napsal:
Vše OK,ale problém je v tom,že se se soupravou R 200 a žehličkou nevejdu na Smíchově k peronu.
Pokud pojedeš na "rovnou", tak se tam musíš vejít s rezervou ( i 20kočárů se dvěma mašinama je OK).
http://www.mapy.cz/#x=133047344@y=135855808@z=16@mm=PFh

Ano na rovnou ano,ale já měl u peronu otočák s tím,že se žehle odpojí a soupravu odvezu na ONJ.Když jsem zastavil u návěstidla,které je zároveň s peronem a samozřejmě na stůj,měl jsem jeden vůz mimo nástupiště.Pokud bych ten obrat na ONJ vypustil,přetáhnu za klacek a vejdu se.

poison napsal:
Ano na rovnou ano,ale já měl u peronu otočák s tím,že se žehle odpojí a soupravu odvezu na ONJ.Když jsem zastavil u návěstidla,které je zároveň s peronem a samozřejmě na stůj,měl jsem jeden vůz mimo nástupiště.Pokud bych ten obrat na ONJ vypustil,přetáhnu za klacek a vejdu se.
A co ti brání potáhnout za ten klacek ? Tenhle je vložák, odjezdový je až na radotínském zhlaví.
Nicméně nemusíš jet k peronu, když jedeš se soupravou od 200, tak jedeš bez lidí a Sv se běžně berou rovnou dozadu a tam je místa dost.
Ale proč má jet Sv napřed na SN a odtud na ONJ ? Proč tam nejede rovnou ?

Pokud vím tak R 200 Silesia jezdí na Smíchov už nějakej pátek,tak asi proto.Jinak bral bych to jako vyřešené.Pokračování aktivity dodělám,jen s tím,že hráč skončí na Smíchově.:wink:

Na mém webu je anketa týkající se mé další tvorby.Mám mnoho tipů a ještě více dokončení již hotových aktivit na pokračování.Snad na ně dojde.
Přesto bych rád znal Váš tip na pokračující tvorbu.Více přiblížím možné náměty aktivit:

363 Obrat vlaku Manažer v mimořádném řazení s 363 v čele,náklad na rameni Přerov - Bohumín(náklad po zveřejnění 363.022 ČD Cargo)
Pendolino SC 134 Bratislava - Praha před vydáním
182/3 Náklad na trati 321 Poprad - Žilina - Púchov
121/141 Náklad na trati 321 Poprad - Žilina - Púchov
V100 Aktivita nákladu společnosti RailTrains na BP nebo na trati 180.
Díky za tipy.;)

Již jsem odhlasoval v anketě (182/3) :) .. a propos, chtěl jsem poděkovat za poslední aktivitu Os 2010, jež byla velmi příjemná ;)

Díky všem za hlasování v anketě.Momentálně AE čítá počátek aktivity SC 134,která se snad během pár dnů dostane do první uzlové stanice v Čechách,kterou je Břeclav.Datum vydání po mě nechtějte,ale pracuji na tom.:wink:

Zdravíčko! Mám problém s aktivitou Pn 63900. Dovezu to do Brandýsa n. O., provedu vše podle instrukcí (zastavení, couvnutí, odpojení prázdného Eas). Projede SC i rychlík... Pak mi tam skočí 4O-tka a výstraha, tak se rozjedu. Jenže v zápětí tam opět padne stůj, a situace se po chvilce opakuje (40+výstraha a stůj). Končim na tom, že se z Brandýsa nemůžu dostat. Fórum jsem prolez a nikde nic. Poradí někdo? Děkuju!:cool:
...tak jsem se ještě nevzdal. Počkal jsem si až se mi tam objeví předvěst volno, a taky se tak stalo. Takže z Brandýsa jsem odjel. Nicméně při průjezdu kolem vjezdového návěstidla do Chocně (výstraha+40) se přede mnou ve vzdálenosti cca 100m z ničeho nic ojevil nějáký vlak (podotýkám, že na stejné koleji), který kamci odpelášil. Zastavil jsem na stůj (přičemže jsem ohrozil nástup u nějákého Os na vedlejší koleji). Přijel nějáký náklad od Týniště a pak se oba tyto vlaky ztratily a já tam zůstal stát a nic... Tak to jen pro upřesnění. Pomoooooc! Díky!:roll:

Naposled editoval moderátor:
http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2024

Best regards

Cris

Pokud si to dobře pamatuju tak v Brandýse couvneš a odpojíš Eas,po jeho odpojení musíš opět zařadit směr vpřed.Projede pendolino a R s poštovkou a ty normálně odjedeš za ním.Za ním jedeš až do Chocně,kde čekáš na vlak od Týniště.Pokud si před Chocní viděl zjevení vlaku,který před tebou odjel směr Choceň tak si pomalej,protože když se onen vlak zjeví na scéně,ty už musíš být v Chocni a vidět jej odjíždět směr Pardubice.Po příjezdu vlaku od Týniště normálně odjedeš.

poison napsal:
Pokud si to dobře...
Problém je opravdu v tom návěstidle... Nesmyslně si tam hází světla. Nicméně jak napověděl Cris, v 8:15:33 přesně tam padne na cca 2O sec. výstraha + 40 a když si fíra najede přímo k návěstidlu a pak se rychle rozjede tak se to dá stihnout než tam padne to nečekaný stůj. Pokud by tam člověk čekal na volno+40, tak to opravdu v Chocni nestíhá. Díky za reakci! Hodně zdaru!:wink:
Cris napsal:
http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2024
Hi! I thank you for your advice! I passed it on first time at 8:15:33 as you said. Bye!:cool:

[quote='brqo]Pokud by tam člověk čekal na volno+40, tak [/quote]se ho dočká až po změně návěstní soustavy a předpisů !

Mě to při testech fachčilo tak jak mělo a v té době všem uživatelům také.Zkus to projet na tom Bin co jsem to tvořil.Pak uvidíme co je to za neposedu návěstního!

bob57_cz napsal:
Mě to při testech fachčilo tak jak mělo a v té době všem uživatelům také.Zkus to projet na tom Bin co jsem to tvořil.Pak uvidíme co je to za neposedu návěstního!
Tož dyž na to přijde čas a nervy, tak to zkusím. Zatím se spokojím s troškou adrenalinu.:twisted: Ale supr aktivitka, mám rád tyhle pohodičky. Jen si dovolím přihodit inspiraci-nějákej náklad s Cargolaminou 240 107-3 od Vlada. Fakt pěknej model!

brqo napsal:
bob57_cz napsal:
[quote='brqo]Pokud by tam člověk čekal na volno+40, tak
se ho dočká až po změně návěstní soustavy a předpisů !
...však víme jak jsem to myslel... "Očekávej volno" a v přilehlém úseku jízda maximálně 40km/h... Vyhovuje?[/quote]Bude snadnější, když se přizpůsobíš soustavě, na které fungují dvě republiky, než vymýšlet neprosaditelné absurdní změny.
Návěst "Očekávej volno" nikdy neexistovala, neexistuje a troufám si říct, že ani do budoucna se s něčím takovým nepočítá. :study: :salut:

brqo napsal:
Jen si dovolím přihodit inspiraci-nějákej náklad s Cargolaminou 240 107-3 od Vlada
To by šlo,ale chtělo by to nějakou JČ trať a ta bohužel není.:roll: Snad postačí trochu Vysočiny s BP 82,ale spíš si počkáme na 363.022 :-P

bob57_cz napsal:
brqo napsal:
bob57_cz napsal:
[quote='brqo]Pokud by tam člověk čekal na volno+40, tak
se ho dočká až po změně návěstní soustavy a předpisů !
...však víme jak jsem to myslel... "Očekávej volno" a v přilehlém úseku jízda maximálně 40km/h... Vyhovuje?
Bude snadnější, když se přizpůsobíš soustavě, na které fungují dvě republiky, než vymýšlet neprosaditelné absurdní změny.
Návěst "Očekávej volno" nikdy neexistovala, neexistuje a troufám si říct, že ani do budoucna se s něčím takovým nepočítá. :study: :salut:
[/quote] Nikdy jsem nebyl totální detailista, ale v rámci profesní cti mi to nedalo a vytáhl jsem návěstní předpis (přesně ČD D1: PŘEDPIS PRO POUŽÍVÁNÍ NÁVĚSTÍ PŘI ORGANIZOVÁNÍ A PROVOZOVÁNÍ DRÁŽNÍ DOPRAVY), abych Vás zcela uspokojil.
Tedy:

Návěst 5, Rychlost 40 km.h-1 a volno (žluté světlo, nad ním zelené světlo) přikazuje strojvedoucímu vlaku jet v obvodu výhybek přilehlých k hlavnímu návěstidlu rychlostí nejvíce 40 km.h-1. Není-li obvod výhybek přilehlých k hlavnímu návěstidlu, přikazuje tato návěst jet rychlostí nejvíce 40 km.h-1 až k následujícímu hlavnímu návěstidlu. Dále tato návěst předvěstí návěst tvořenou jedním světlem, mimo návěst Stůj nebo PN, na následujícím hlavním návěstidle.

Takže se omlouvám akorát za špatné pořadí čtení návěstidla a za tu druhou smyšleninu vzniklou profesní deformací atd. A ještě se omlouvám Poisonovi (btw. dyž ta laminátka je fakt hezká, ale beru...), za zavlečení nemístné diskuze.

Brqo Spíše nám řekni,zda si tu aktivitu dojel alespoň do Týniště nad Orlicí?
Laminátka je super,stejně jako laminátka BRKS a laminátka dvousystémová alias 340.Zatím se pohybujem na úrovni tratí,kde tyhle stroje nejezdí,ikdyž to není ten hlavní důvod pro nevytvoření aktivity.Po aktualizaci BP 82 bude jistě ten důvod mnohem menší a možná přijde i kouzelník.
---------------------
Jinak pro ostatní.SC 134 je hotova,ale vyjde až po aktualizaci BP 82.Jde o patchs v Břeclavi,kde je několik kolejí změněno,více zde.
Momentálně jsem se přesunul na trať 321,kde pokračuji,dle výsledků ankety,na aktivitě se 121 a 770 společnosti SŽDS v čele nákladního NEx 48725 Púchov-Poprad Tatry.Screeny z počáteční tvorby dodám jak jen to bude možné.
Myslím,že se máme s Ježichem nač těšit.
Ještě pro rýpaly.V anketě byla na druhém místě aktivita s 363,ovšem hodně dotazů mi chodilo ohledně nějakého nákladu a hlavně o připravované 363.022 ČDC Takže nejdříve si prohlídnem Martinovu trať pod Tatrami a pak půjdem na 363.Zda na náklad nebo Manažera je na Vás v anketě.:wink:

[quote='brqo]... Nikdy jsem nebyl totální detailista, ale v rámci profesní cti mi to nedalo a vytáhl jsem návěstní předpis ...[/quote]Jakápak profesní čest ? !
Tahle tvoje exhibice se dá nazvat leda tak profesní ostudou !
Jaký je tvůj vztah k předpisům ?
Probůh ! Jen snad nejsi od jízdy ! To by bylo na "Z hrušky dole !"
Tohle si profík nemůže dovolit plést ( amatéři to ale dělávají ).

Back
Nahoře